tips-gia-flert

10 Συμβουλές για να φλερτάρεις σωστά μια γυναίκα!

by theman

Οι κανόνες και οι συμβουλές μπορούν να είναι κατάλληλες για μερικές συζητήσεις που κάνεις με άλλα άτομα, αλλά στο θέμα του φλερτ μπορεί να μη σε βοηθήσουν και πολύ.

Μπορεί να έχεις διαβάσει διάφορα άρθρα που ασχολούνται με αυτό το θέμα, αλλά αν δεν είσαι πρόθυμος να χρησιμοποιήσεις και λίγο την κοινή λογική, τότε δε θα μπορέσεις να φλερτάρεις σωστά.

Όπως σε κάθε συζήτηση υπάρχουν κάποια όρια, έτσι και στο φλερτ πρέπει να παρατηρήσεις τα κοινωνικά όρια που υπάρχουν για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί το φλερτ μέσω μηνυμάτων να ακούγεται πιο εύκολο, αλλά δεν είναι το ίδιο με την προσωπική επαφή.

Το περιβάλλον, ο χρόνος και ο τόπος που αποφασίζεις να φλερτάρεις με μια γυναίκα αποτελούν βασικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο που θα ανταποκριθεί μια γυναίκα. Υπάρχουν, όμως, 10 πράγματα που μπορείς να προσέξεις πριν αποφασίσεις να φλερτάρεις.

 

Πως να φλερτάρεις μια κοπέλα!

 

1. Αναγνώρισε τα σημάδια

body-language-and-flirting

Πριν αποφασίσεις να φλερτάρεις πρέπει να προσέξεις τα σημάδια που σου δίνει η γυναίκα. Η γλώσσα του σώματος είναι ένας σημαντικός δείκτης και μπορεί να καθορίσει πόσο και αν μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Αν η κοπέλα γέρνει το σώμα ή τα πόδια της προς τα εσένα, αν διατηρεί την οπτική επαφή για αρκετό χρόνο, αν κοιτάζει το στόμα σου που και που ή γλείφει τα χείλη της και παίζει με τα μαλλιά της, τότε μπορείς να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.

2. Επέλεξε τον σωστό τόπο και χρόνο

flirting

Αν έχεις τις σωστές ενδείξεις, τότε μπορείς να φλερτάρεις οπουδήποτε και όποτε θέλεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιπτώσεις όπου είναι καλύτερα να το αποφύγεις.

Για παράδειγμα, καλό θα ήταν να αποφύγεις να φλερτάρεις με μια γυναίκα όταν μέσα στο χώρο που βρίσκεστε δεν υπάρχει κανένας άλλος. Αν θα πετύχει το φλερτ σου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό ο τόπος αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα την πλησιάσεις.

3. Διατήρησε οπτική επαφή

optiki-epafi

Η επαφή με τα μάτια είναι πολύ σημαντική. Δείχνει ότι είσαι σίγουρος, με αυτοπεποίθηση και δύναμη, αλλά και με έναν στόχο. Ωστόσο, απέφυγε να κοιτάς την κοπέλα που σε ενδιαφέρει συνεχόμενα και έντονα στα μάτια γιατί μπορεί να την τρομάξεις. Προτίμησε μερικές απαλές ματιές.

4. Μην κάνεις υποθέσεις

flirt

Η γλώσσα του σώματος αλλά και η ομιλία είναι δύο από τους πιο ισχυρούς παράγοντες που καθορίζουν κατά πόσο επιτρέπεται το φλερτ ή όχι.

Το ντύσιμο ή ακόμη και το μακιγιάζ που φοράει μια γυναίκα δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο. Οι γυναίκες ντύνονται για τον εαυτό τους, όχι για τους άντρες! Αν υποθέσεις ότι μπορείς να φλερτάρεις μια κοπέλα λόγω του ντυσίματος της, τότε μάλλον θα την τρομάξεις και δε θα τη γοητεύσεις.

5. Μην προετοιμάζεις αυτά που θα της πεις

being-yourself

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί τι ακριβώς θα πεις σε μια γυναίκα για να της πιάσεις τη συζήτηση; Η συμβουλή μου είναι μία: ξέχνα τα πάντα! Οτιδήποτε φανεί προετοιμασμένο θα σε κάνει να φανείς περίεργος και θα την απομακρύνει από κοντά σου.

6. Να είσαι ο εαυτός σου

Όπως είπαμε και πριν, η προετοιμασία δεν είναι καλή. Οι γυναίκες δεν ανέχονται πλέον τέτοιου είδους φλερτ και το πιο πιθανό είναι να σε “στολίσουν” με διάφορα επίθετα. Απλά να είσαι ο εαυτός σου, να αντιδράς φυσικά και με ειλικρίνεια και να αποφεύγεις να δείχνεις κάποιον που δεν είσαι στην πραγματικότητα. Δες εδώ 11 τρόπους να γίνεις ακαταμάχητος.

7. Μην της κλείνεις το δρόμο

block-her

Το να χρησιμοποιήσεις το σώμα σου για να την εμποδίσεις να προχωρήσει είναι ένα από τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Μπορεί να το έχεις δει σε διάφορες ταινίες, αλλά στην πραγματικότητα με αυτό τον τρόπο θα την τρομάξεις και μπορεί να θεωρήσει ότι της επιτίθεσαι.

8. Διατήρησε το περιεχόμενο της συζήτησης σοβαρό

Αν κατάφερες να πιάσεις τη συζήτηση με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει, τότε πρέπει να προσέξεις μερικά ακόμη πράγματα. Το κυριότερο είναι να προσέξεις να μη χαλάσεις τα πράγματα λέγοντας της ακατάλληλα πράγματα. Προσπάθησε να είσαι ευγενικός και άφησε τα υπονοούμενα στην άκρη. Δες εδώ τα 5 χειρότερα κοπλιμέντα που μπορείς να πεις σε γυναίκα.

9. Άκουσε την

listening-to-her

Άκουσε προσεκτικά αυτά που σου λέει, όχι μόνο το περιεχόμενο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται. Χρησιμοποίησε τη συζήτηση της για να προχωρήσεις λίγο περισσότερο με το φλερτ σου. Αν, όμως, δεις ότι δεν είναι πρόθυμη να πάει τη συζήτηση στο επόμενο επίπεδο, τότε απλά κάνε πίσω και δοκίμασε αργότερα. Αν δεν καταφέρεις να καταλάβεις και να ακούσεις που πηγαίνει τη συζήτηση σας, τότε δε θα καταφέρεις τίποτα.

10. Απλά απομακρύνσου

Αν παρά τις προσπάθειες σου, δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον, απλά απομακρύνσου. Μη επιμένεις άλλο γιατί θα μειώσεις τις πιθανότητες σου και με άλλες γυναίκες που βρίσκονται εκεί γύρω. Άφησε την και δοκίμασε την τύχη σου κάπου άλλου! Δες επίσης τι βρίσκουν οι γυναίκες πιο ελκυστικό σε έναν άντρα!

Related Posts