antras me polles ginekes

7 Ξεχωριστές συνήθειες που θα σε κάνουν ελκυστικό στο γυναικείο φύλο!

by theman

Αυτό που ενδιαφέρει κάθε άντρα είναι να φαίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο ελκυστικός γίνεται στο γυναικείο φύλο. Αυτό όμως που πιστεύουν οι περισσότεροι είναι ότι τον βασικό ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση και τρώνε τις ώρες τους στα γυμναστήρια.

Αν θες να ξεχωρίσεις, πρέπει να ακολουθήσεις κάποιες διαφορετικές συνήθειες για να σταματήσεις να είσαι ένας από τους πολλούς και να ξεχωρίζεις στο πλήθος. Πίστεψέ με δεν ξεχωρίζει μόνο ο ψηλός, αξύριστος με το six-pack, αλλά και αυτός που είναι από τη φύση του ευγενής και καλός με το αδύναμο φύλο.

Καλλιέργησε λοιπόν τις συνήθειες που θα δεις σε αυτό τον απλό οδηγό και θα δεις τις μετοχές σου να ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα.

 

Πώς θα γίνεις ελκυστικός στις γυναίκες

 

Κάνε εμψυχωτικές ερωτήσεις στον εαυτό σου

agxwmenos

Το φλερτ στις μέρες μας έχει αλλάξει πολύ. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο δυναμικές και συχνά ακούμε ότι φοβάστε να μας μιλήσετε. Γιατί όμως να το κάνεις αυτό; Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις.

Βλέπεις μια ωραία γυναίκα, θέλεις πολύ να πας να της μιλήσεις αλλά οι σκέψεις σου σε εμποδίζουν γιατί αναρωτιέσαι: “αν μου μιλήσει άσχημα;”, “αν της μιλήσω και μου γυρίσει την πλάτη;”, “αν έχει αγόρι;”. Όταν έχεις γεμίσει το μυαλό σου με όλες αυτές τις αρνητικές ερωτήσεις και να της μιλήσεις σίγουρα δεν θα δείχνεις ότι πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται από μακριά.

Αντιθέτως, μπορείς να σκέφτεσαι: “λες να γίνει κοπέλα μου;”, “πόσα πολλά έχω να μάθω από αυτή την ιστορία;”. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για σένα θα πρέπει να επικεντρωθείς στο τι έχεις να πάρεις από αυτό. Αν μια κοπέλα έχει αγόρι, αλλά αντιδράσεις ευγενικά δεν σημαίνει ότι έχεις χάσει στο παιχνίδι του φλερτ. Το θέμα είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και να το δείχνεις.

Καθάρισε το μυαλό σου

dialogismos

Αυτό που αποκαλείται ως διαλογισμός είναι απλά η συγκέντρωση σε ένα συγκεκριμένο πράγμα. Αν πριν από ένα ραντεβού ή μια συνομιλία με μια κοπέλα, καθαρίσεις το μυαλό σου από τις αρνητικές σκέψεις και το άγχος τότε οι πιθανότητες είναι μαζί σου. Συγκεντρώσου στον στόχο σου για να τον πετύχεις.

Σύνδεση σκέψεων, λόγων και πράξεων

antras-flertarei

Όταν φοβάσαι να μιλήσεις ή να φιλήσεις μια κοπέλα το πιο πιθανό είναι αυτό να φανεί. Όταν το σκέφτεσαι έντονα αλλά διστάζεις η συμπεριφορά σου γίνεται περίεργη και φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Άρα όταν σκέφτεσαι ότι θέλεις να φιλήσεις μια κοπέλα και απ΄τη συζήτησή σας έχεις πάρει τα κατάλληλα μηνύματα απλώς κάν’ το. Μην περιμένεις την κατάλληλη στιγμή γιατί μπορεί να μην έρθει ποτέ και να φύγετε και οι δύο απογοητευμένοι.

Να θυμάσαι ότι μια κοπέλα θα στο δείξει με τον τρόπο της αν θέλει ή όχι. Είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που η γυναίκα θα κάνει το πρώτο βήμα. Το παιχνίδι λοιπόν είναι δικό σου και πρέπει να το χειριστείς όσο καλύτερα μπορείς για να βγεις νικητής.

Να περνάς καλά και μόνος σου

diaskedasi

Οι περισσότεροι άντρες όταν συναναστρέφεστε μια κοπέλα λέτε και κάνετε πράγματα για να δείτε πως θα αντιδράσει. Αν θέλετε να πείτε ένα ανέκδοτο και δεν γελάσει δεν σημαίνει ότι αυτό είναι αρνητικό. Πρέπει να δείχνετε ότι το είπατε γιατί θα έκανε εσάς να γελάσετε.

Αν δίνεις σημασία στο να περάσεις εσύ καλά, τότε θα περάσει κι εκείνη γιατί απλά θα είσαι αυθόρμητος. Αν κάνεις πράγματα μόνο και μόνο για τις δικές της αντιδράσεις και για να περάσει εκείνη καλά κινδυνεύεις να γίνεις υπερβολικός και όχι ελκυστικός.

Να είσαι ενθουσιώδης

elkystikos-antras

Όταν είσαι παθιασμένος με αυτά που σε ενδιαφέρουν φαίνεται στον τρόπο που μιλάς. Σε όλες τις γυναίκες να έχουν απέναντι τους έναν ενδιαφέρων άντρα που θα ασχολείται με πολλά πράγματα παράλληλα και θα τον ενδιαφέρει η εξέλιξη.

Έτσι μην θεωρήσεις ότι θα φανείς εγωιστής αν μιλήσεις για τον εαυτό σου. Σίγουρα πρέπει να έχεις ένα μέτρο, αλλά θα ενθουσιάσεις κάθε γυναίκα αν μιλάς με πάθος για τη δουλειά σου ή τα ενδιαφέροντά σου.

Μην παίρνεις την απόρριψη προσωπικά

aporripsh

Η απόρριψη είναι αυτό που οι περισσότεροι φοβούνται και τους αποτρέπει απ’ το να φλερτάρουν μια γυναίκα. Πρέπει να το πάρεις όμως πιο χαλαρά. Σκέψου ότι δεν απορρίπτει εσένα προσωπικά σαν άνθρωπο αλλά την ιδέα του να είναι μαζί σου, γιατί μπορεί απλά να την πέτυχες σε μια κακή φάση.

Αν αναλογιστείς κι εσύ πόσους ανθρώπους απορρίπτεις καθημερινά θα καταλάβεις ότι είναι κάτι που όλοι κάνουμε για διάφορους λόγους. Άρα μην φοβάσαι και τόλμησέ το.

Να σκέφτεσαι θετικά για τον εαυτό σου

dipli-proswpikothta

Όταν σκέφτεσαι ότι δεν είσαι καλός στο φλερτ, αυτό έχει σαν συνέπεια να βγαίνει προς τα έξω. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι όμως είναι ότι είναι κάτι που μπορείς να το διαχειριστείς. Αν καθημερινά για μισή ώρα σκέφτεσαι πως θα ήθελες να ήσουν στην επικοινωνία σου με τις γυναίκες τότε μπορείς να φτάσεις σ’ αυτό το σημείο.

Αλλάζοντας καθημερινά μικρά πράγματα στη συμπεριφορά και την εικόνα σου θα δεις την εξέλιξή σου και θα γίνεις αυτό που ονειρευόσουν. Απλά θέλει χρόνο και αρκετή δουλειά με τον εαυτό σου. Δες περισσότερες συμβουλές για να γίνεις ελκυστικός εδώ: 23 Tips για να δείχνεις πιο ελκυστικός στις γυναίκες!

Related Posts