άντρες φίλοι κάνουν χειραψία

4 Συνήθειες των ελκυστικών ανθρώπων!

by theman

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν χρειάζεται να σε συμπαθούν όλοι. Επίσης να διευκρινίσουμε πως όποιες μεθόδους και tricks χρησιμοποιήσεις, αν ο εσωτερικός σου κόσμος δεν είναι όμορφος τότε το ίδιο θα εκπέμψεις και στους γύρω σου, συνεπώς μάλλον δε θα σε παρατηρήσουν πόσο μάλλον να σε συμπαθήσουν.

Ωστόσο με βάση τη κοινωνική επιστήμη και τη ψυχολογία υπάρχουν μερικές συμπεριφορές οι οποίες μπορούν να σε κάνουν πιο εύκολα αρεστό από τους άλλους. Δουλεύοντας κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σου μπορείς να γίνεις πιο ελκυστικός άνθρωπος και να γίνεσαι συμπαθέστατος στους περισσότερους. Παρακάτω θα βρεις πως μπορείς να το καταφέρεις αυτό.

4 Συμπεριφορές που θα κάνουν τους γύρω σου να σε συμπαθούν

 

1. Οι ελκυστικοί άνθρωποι σέβονται τα λάθη και τις αποτυχίες τους

άντρες μιλάνε

Το να παραδέχεσαι και να αντιμετωπίζεις ώριμα τις ατέλειες, τα λάθη και τις αποτυχίες σου είναι κάτι που δείχνει ότι είσαι αυθεντικός. Δείχνοντας και μια πιο ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου οι γύρω σου νιώθουν πιο άνετα και πιο κοντά σε εσένα. Αυτό διότι με αυτή τη συμπεριφορά είναι σαν να ανοίγεις έναν δρόμο επικοινωνίας ανάμεσα σας διότι έτσι ούτε οι γύρω σου δε θα φοβούνται να ανοιχτούν και να δείξουν τη δικιά τους πραγματικότητα η οποία συμπεριλαμβάνει και τα λάθη τους.

Δες επίσης: Τα 9 σημάδια της επιτυχίας και πώς θα τα διακρίνεις

2. Οι γύρω σου θα σε συμπαθήσουν αν δε κουτσομπολεύεις

φίλοι συζητάνε

Σύμφωνα με έρευνες οι χαρακτηρισμοί που εσύ δίνεις στους άλλους είναι πολύ πιθανόν εν τέλει να σημαδέψουν εσένα. Υπάρχει μάλιστα μια θεωρία που λέγεται ‘Θεωρία αυτόματης μεταβίβασης χαρακτηριστικών’ σύμφωνα με την οποία οι γύρω σου θα σε συνδέσουν αυθόρμητα και υποσυνείδητα με τις ίδιες λέξεις με τις οποίες εσύ σχολιάζεις τρίτα άτομα. Απόφυγε λοιπόν το κουτσομπολιό γιατί πολύ πιθανόν να σου γυρίσει μπούμερανγκ!

Δες επίσης: 3 Μυστικά της ψυχολογίας για να γίνεις ειδικός στην επικοινωνία!

3. Κάνε ωραίες ερωτήσεις και άκου με προσοχή τις απαντήσεις

χαρούμενοι φίλοι άντρες μιλάνε

Ωραίες ερωτήσεις για να κάνεις στους συνομιλητές σου, είτε είναι φίλοι, είτε συνάδελφοι είτε μια γυναίκα, είναι αυτές που τους ξεκλειδώνουν. Προσπάθησε με τις ερωτήσεις σου να δώσεις την ελευθερία στο άτομο που έχεις απέναντι σου να ανοιχτεί και να εκφραστεί ελεύθερα ενώ ταυτόχρονα δείχνεις ενδιαφέρον για τις απαντήσεις τους.

Δες επίσης: 14 Μυστικά του Bill Gates για τους στόχους ζωής και την ηγεσία!

4. Οι ελκυστικοί άνθρωποι είναι ενθουσιώδεις και έχουν πάθος για τη ζωή

άντρες φίλοι κάνουν χειραψία

Όταν έχεις αγάπη και όρεξη για τη ζωή αυτό βγαίνει προς τα έξω και είναι άκρως ελκυστικό στους γύρω σου. Με το να είσαι ενθουσιώδης και χαρούμενος λοιπόν θα δώσεις λόγο και στους γύρω σου να χαμογελάσουν, να σκεφτούν κάτι όμορφο, να κάνουν ένα κομπλιμέντο, να πούνε κάτι θετικό γενικά. Κάνοντας τον άλλον να νιώσει όμορφα έτσι απλά, κερδίζεις το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια του!

Δες επίσης: 5 Συμπεριφορές που λατρεύουν οι γυναίκες σε έναν άντρα!

Μπορείς να παρακολουθήσεις και το παρακάτω βίντεο το οποίο αναλύει εκτενέστερα τα παραπάνω:

Related Posts