ζευγάρι ξαπλωμένο σε αιώρα

Τι θα κερδίσεις σ’ ένα ταξίδι με την κοπέλα σου!

by theman

Η καλύτερη φάση μιας σχέσης είναι η περίοδος του πάθους, της έντονης έλξης και αγάπης. Με λίγα λόγια όσο είμαστε ερωτευμένοι με το ταίρι μας. Τότε είναι όλα μία περιπέτεια, κάθε τι μας φαίνεται τέλειο πάνω στον άλλο και η σχέση μας ανανεώνει και μας κάνει χαρούμενους. Μετά από ένα διάστημα από έξι μήνες έως 2 χρόνια, οι ειδικοί λένε πως δεν είμαστε πια ερωτευμένοι πια. Για να διατηρήσουμε την φλόγα η λύση είναι τα ταξίδια.

Το ταξίδι είναι μία ανακάλυψη και μία εκπαιδευτική εμπειρία για τον άνθρωπο. Το να ταξιδεύεις με την κοπέλα σου μπορεί να σου δείξει πράγματα για εκείνη που δεν ήξερες και το αν πραγματικά ταιριάζετε. Κάθε ταξίδι επίσης ανανεώνει μία σχέση! Παρακάτω θα δεις με ποιους τρόπους την ανανεώνει και γιατί είναι καλό να ταξιδεύετε μαζί.

Λόγοι για να ταξιδεύεις με την κοπέλα σου

Έρχεστε πιο κοντά

ζευγάρι ξαπλωμένο σε αιώρα

Ταξιδεύοντας με την κοπέλα σου θα δεθείς μαζί της περισσότερο και πιο ουσιαστικά. Εκτός από τις πολύ ρομαντικές αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε, το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο θα ζωντανεύει από την αρχή σε κάθε ταξίδι! Το seχ επίσης θα είναι καλύτερο αφού θα αλλάζετε παραστάσεις και θα είστε πιο χαλαροί.

Δες επίσης 3 Τρόποι για να διατηρήσετε μια ευτυχισμένη σχέση για πάντα!

Δοκιμάζονται οι αντοχές

ταξίδια

Το ταξίδι σε ένα ελληνικό νησί το καλοκαίρι είναι μία χαλαρή συνήθως εμπειρία. Σε έναν πιο μακρινό τόπο όμως υπάρχει το λεγόμενο στρες τεστ που θα περάσετε μαζί. Από το να πάτε στο αεροδρόμιο μέχρι πτήσεις που καθυστερούν ή ακυρώνονται και ξενοδοχεία που δεν είναι αυτό που περιμένατε, οι προκλήσεις είναι αρκετές. Εκεί δοκιμάζονται οι αντοχές σας μαζί αλλά και η συνεργασία και η υπομονή. Αν περάσετε με επιτυχία τέτοιες καταστάσεις θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε και τις καθημερινές προκλήσεις πιο εύκολα.

Δες επίσης 7 Τρόποι να διατηρήσεις την φλόγα στη σχέση σου!

Ο χαρακτήρας της κοπέλας σου

ξενοδοχείο ταξίδι

Μπορεί στην πόλη που μένουμε να γνωρίζουμε κόσμο και να φαίνεται η κοινωνική συμπεριφορά μας. Σε έναν άλλο τόπο όμως ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε ειδικά όταν υπάρχουν καθυστερήσεις ή και αναποδιές δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα μας. Ο τρόπος λοιπόν που θα μιλήσει η κοπέλα σου και εσύ σε έναν υπάλληλο είναι καθοριστικός για την εκτίμηση που έχει ο ένας στον άλλο.

Δες επίσης 4 Λόγοι που οι σχέσεις αντίθετων χαρακτήρων δεν κρατάνε!

Τα ταξίδια είναι μία μικρή συγκατοίκηση

ζευγάρι ξαπλωμένο στο κρεβάτι

Αν και δεν είναι το ίδιο ακριβώς με την συμβίωση, στα ταξίδια όλη μέρα και όλη νύχτα είσαι μαζί με την κοπέλα σου. Δεν υπάρχει χώρος λοιπόν για να κρύψει κάτι ο ένας από τον άλλο. Θα την δεις χωρίς μακιγιάζ και θα σε δει απεριποίητο κ.α. Περισσότερο από όλα θα δείτε αν ταιριάζετε ουσιαστικά σε πολλά πράγματα.

Related Posts