άντρας άνετος δε ζηλεύει

Τί να κάνεις αν της στέλνει ακόμη ο πρώην σύντροφός της!

by theman

Καλώς ή κακώς, όταν ξεκινάς μια σχέση, το πιο πιθανό είναι ότι η κοπέλα είχε ερωτικό παρελθόν και με άλλους πριν σε γνωρίσει. Το δύσκολο κομμάτι είναι ότι συχνά οι πρώην δεν αποδέχονται τη νέα σχέση και συνεχίζουν να την ενοχλούν. Δες τί να κάνεις αν της στέλνει ακόμη ο πρώην σύντροφός της!

Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο πώς θα διαχειριστείς αυτή τη συνθήκη. Είναι πολύ επικίνδυνη κατάσταση, καθώς με τη λάθος στρατηγική μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στη δική σου σχέση με την κοπέλα σου.

Η σωστή στρατηγική αν ενοχλεί την κοπέλα σου ο προηγούμενος σύντροφός της!

 

1. Παίξ’ το άνετος

άντρας άνετος δε ζηλεύει

Το σημαντικότερο βήμα που πρέπει να κάνεις αν της στέλνει ακόμη ο πρώην σύντροφός της είναι να το παίξεις cool. Οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές. Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι και όσα της λες έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο πώς θα σε βλέπει.

Το κυριότερο όλων είναι να αποφύγεις να της κάνεις αμήχανες ερωτήσεις μόλις δεις μήνυμά του. Μην ξεκινήσεις να ρωτάς λεπτομέρειες για το πώς ήταν μαζί, αν αυτός έκανε καλύτερα κάτι, πώς περνούσαν κλπ.

Σε καμία περίπτωση μην της ζητήσεις να κάνει κινήσεις “εξαφάνισης” του πρώην. Μην της ζητήσεις να τον σβήσει από τα social ή να τον μπλοκάρει στο κινητό. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκτεθείς στην κοπέλα σου και να δείξεις ότι είσαι πολύ ανασφαλής.

Δες επίσης: Τί να αποφύγεις αν θέλεις πίσω την πρώην σου!

Ακόμη κι αν ξέρεις ότι μπορεί να συναντηθούν στη δουλειά ή σε κάποια συνάντηση με κοινό φίλο, μην τρελαίνεσαι. Μην της ζητήσεις να τη συνοδέψεις, εκτός κι αν σου το ζητήσει εκείνη.

Θυμήσου ότι ο σκοπός είναι από μόνη της να βάλει τα σωστά όρια και να σεβαστεί με τη στάση της τη σχέση σας. Αν την εξαναγκάσεις, μάλλον θα ψάχνει τρόπους να κάνει κρυφά από εσένα κινήσεις. Δείξε λοιπόν ότι είσαι άνετος και ανώτερος.

Πώς να αντιμετωπίσεις τα μηνύματα των πρώην της στη σχέση σας!

2. Επικεντρώσου στη σχέση σας

ζευγάρι χαρούμενο δεν ασχολείται με μηνύματα πρώην

Ό,τι κι αν γίνει πρέπει να είσαι ψύχραιμος και υπομονετικός. Ειδικά αν ο χωρισμός της κοπέλας σου από τον άλλο είναι πρόσφατος, είναι πολύ πιθανό να της στέλνει ακόμη ο πρώην σύντροφός της.

Μπορεί ο πρώην της, ξέροντας ότι ξεκίνησε νέα σχέση, να προσπαθεί επίτηδες να προκαλέσει. Μπορεί να της στέλνει κάποιο ερωτικό μήνυμα, να της ζητά να βρεθούν ή να τα ξαναβρούν. Είναι και αυτός άντρας και ξέρει ότι, αν τα διαβάσεις, θα δημιουργήσει μάλλον καυγά.

Μην του κάνεις τη χάρη. Ακόμη και αν η κοπέλα σου σού αναφέρει ότι της έστειλε, μη ρωτήσεις παραπάνω. Δώσε της την αίσθηση ότι την εμπιστεύεσαι στο πώς θα το χειριστεί. Αν θέλει, θα σου πει εκείνη.

Εσύ προσπάθησε να επικεντρωθείς στο δικό σας δέσιμο. Μην κρατάς μούτρα και μη χαλιέσαι λόγω του μηνύματος που της έστειλε. Δείξε πόσο φοβερός είσαι, κανονίζοντας μια όμορφη βραδιά για τους δυο σας, σαν να μην υπήρξε ποτέ το μήνυμα!

Δες επίσης: Τί λένε οι ειδικοί για την επανασύνδεση με την πρώην!

Είναι σημαντικό να την οδηγήσεις έμμεσα στο να σκέφτεται περισσότερο το πόσο υπέροχα της φέρεσαι και περνάτε μαζί, παρά να ασχολείστε με το μήνυμα του απελπισμένου πρώην!

3. Βρες συμμάχους

φίλες κοπέλας σου σύμμαχοι απέναντι στον πρώην

Για τις γυναίκες η γνώμη των κολλητών τους είναι πολύ καθοριστική στις αποφάσεις που παίρνουν, ειδικά για τα θέματα των σχέσεων. Αυτό που σε συμφέρει να κάνεις αν της στέλνει ακόμη ο πρώην σύντροφός της, είναι να κερδίσεις έμμεσα τις φίλες της, για να έχεις συμμάχους!

Αν κερδίσεις τις φίλες της, κερδίζεις και έδαφος απέναντι στον πρώην στα μάτια της κοπέλας σου. Αν βλέπουν οι φίλες της ότι της συμπεριφέρεσαι γλυκά, είσαι ευγενικός, έχεις χιούμορ και είσαι cool, σίγουρα θα σε εξυψώνουν στην κοπέλα σου.

Έτσι, αντί να συζητάνε μαζί της πόσο κάφρος είσαι που της απαγόρεψες πχ να πάει κάπου επειδή θα ήταν ο πρώην της, θα λένε πόσο καλός και διασκεδαστικός είσαι. Πόση αυτοπεποίθηση έχεις και πόσο λογικά διαχειρίζεσαι την “ενόχληση” από το παρελθόν!

Πώς να μιλήσεις στην κοπέλα σου για τα μηνύματα του πρώην της!

4. Βάλε τα όριά σου

συζήτηση ζευγαριού για πρώην σύντροφό της που στέλνει

Φυσικά, η άνω αντιμετώπιση είναι η απόλυτα σωστά, εφόσον όμως και η κοπέλα σου φέρεται σωστά. Τί εννοώ; Πρέπει να έχεις τον νου σου στις ενδείξεις.

Όλο το διάστημα που της στέλνει ο πρώην της, πρέπει να παρατηρείς πώς το διαχειρίζεται και εκείνη. Σου το λέει; Είναι άνετη να το συζητήσει; Του απαντάει; Σέβεται εσένα και τη σχέση σας;

Δες επίσης: Τί να αποφύγεις για να πετύχεις επανασύνδεση με πρώην!

Αν δεις ότι δεν το χειρίζεται σωστά, θα πρέπει να της μιλήσεις. Να της εξηγήσεις ήρεμα πως δεν είναι δίκαιη αυτή η στάση απέναντί σου και να βάλεις τα όριά σου. Αν δεν τα σεβαστεί, μάλλον ήσουν το stepping stone και θέλει να γυρίσει στον πρώην. Ξέρεις τί να κάνεις σ’ αυτό το ενδεχόμενο!

Related Posts