άνδρας ραντεβού χωρισμένη γυναίκα με παιδί

Τι πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με γυναίκα που έχει παιδί!

by theman

Οι σχέσεις είναι ένα αρκετά πολύπλοκο θέμα. Είναι δύσκολο όταν ξεκινάς να βλέπεις κάποια να αφεθείς και να είσαι ο εαυτός σου από τις πρώτες μέρες. Θα πρέπει να βρεις τις διαφορές που έχετε σαν άτομα αλλά και τα σημεία που συμφωνείται.

Έχοντας όλα αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού σου, φαντάσου πως θα είναι τα πράγματα με ένα παιδί στη μέση. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος που σίγουρα θα επηρεάσει την επιλογή της. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράγματα πριν ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού με μια γυναίκα που έχει παιδί.

7 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν έχεις ραντεβού με γυναίκα που έχει παιδί!

 

Δε θα έχεις το χρόνο που θέλεις να είσαι μόνος μαζί της

σχέση με γυναίκα με παιδί

Αν θέλεις να έχεις όλη την προσοχή από τη σύντροφό σου να είσαι προετοιμασμένος ότι αυτό δε θα συμβαίνει πάντα. Το παιδί της έρχεται πρώτο στη ζωή της και αυτό είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να συμβιβαστείς αν θέλεις να είσαι μαζί της.

Δες επίσης: 5 Πράγματα για να σκεφτείς πριν συζήσεις με την κοπέλα σου!

Ψάχνει για κάτι μόνιμο

Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες που έχουν ένα παιδί και έχουν βγει από ένα γάμο συνήθως ψάχνουν για κάτι πιο μόνιμο. Αν ο σκοπός σου είναι να έχετε μια απλή σχέση και να περνάτε απλά καλά ίσως και να μην κρατήσει. Να είσαι προετοιμασμένος ότι μπορεί να ψάχνει κάτι πιο σοβαρό.

Δε θα γνωρίσεις το/τα παιδιά της κατευθείαν

συμβουλές σχέσεις άντρες

Μη σε ανησυχήσει αν η σύντροφός σου δε σου γνωρίζει το παιδί της αμέσως. Το πιο πιθανό είναι να θέλει πρώτα η ίδια να σε γνωρίσει καλύτερα πριν σε φέρει σε επαφή με το παιδί της. Είναι το πιο πολύτιμο άτομο για την ίδια οπότε δε θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις και να το πληγώσει.

Δες επίσης: Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη των ανδρών στην αρχή μιας σχέσης!

Να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγή σχεδίων

προβλήματα σχέσης γυναίκα με παιδί

Το να έχεις παιδί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ακόμα κι αν έχεις κανονίσει να βγεις έξω μαζί της μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε έχει να κάνει με το παιδί της. Αυτό μπορεί να πάει τα σχέδιά σας λίγο πίσω ή ακόμα και να τα ακυρώσει.

Δες επίσης: Πως να γοητεύσεις μια γυναίκα μεγαλύτερη σου!

Δε θα είναι εύκολο να είσαι αυθόρμητος

Το πρόγραμμά της είναι συγκεκριμένο. Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που πρέπει να πάει το παιδί στο σχολείο και να πάει να το πάρει. Επίσης, μπορεί να έχει οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που θα πρέπει να είναι και η ίδια παρούσα. Αυτό κάνει λίγο πιο δύσκολο το να γίνεις αυθόρμητος και να πας να τη βρεις για να περάσετε χρόνο μαζί.

Το κλειδί για την καρδιά της μπορεί να είναι το παιδί της

άνδρας ραντεβού γυναίκα με παιδί

Σαν μητέρα είναι απόλυτα λογικό να αγαπάει το παιδί της. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να το βλέπει ευτυχισμένο. Όταν φτάσει η ώρα να σε γνωρίσει στο παιδί της, αν θέλεις πραγματικά να είσαι μαζί της, θα πρέπει να τα πας καλά μαζί του. Όσο περισσότερο σε συμπαθήσει το παιδί τόσο περισσότερο θα σε συμπαθήσει αλλά και θα σε εκτιμήσει και η ίδια.

Δες επίσης: 9 Πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις πρόταση γάμου!

Μην περιμένεις άμεση επαφή

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να δίνει το πρώτο φιλί στο πρώτο ραντεβού. Μπορεί όμως να μη γίνει το ίδιο σε αυτήν την περίπτωση. Μη σου φανεί περίεργο αν είναι απόμακρη τις πρώτες φορές. Προσπαθεί να σε μάθει καλύτερα πριν μπει σε μια σχέση. Θέλει να βλέπει απέναντί της το επόμενο πιθανό άτομο που θα συζήσει και θα περάσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της.

Related Posts