tupoi gunaikwn pou prepei na bgeis rantebou

6 Τύποι γυναικών που πρέπει να βγεις ραντεβού!

by theman

Σίγουρα έχεις βγει με πολλές γυναίκες στην ζωή σου, αλλά είναι  πιθανόν να συναντάς γυναίκες που μοιάζουν μεταξύ τους, χωρίς βέβαια να το καταλαβαίνεις πάντα από την αρχή. Συγκεντρώσαμε οπότε ποίοι είναι οι τύποι γυναικών που πρέπει να βγεις ραντεβού!

Συχνά πάντως οι άντρες κολλάτε με μια γυναίκα που το στυλ της, είναι παρόμοιο με κάποια πρώην. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί δεν την έχεις ξεπεράσει την άλλη εντελώς στο μυαλό σου, είτε γιατί ελκύεσαι από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δεν μιλάω βέβαια μόνο για θέμα εμφάνισης, ότι γουστάρεις μελαχρινή ή ξανθιά. Μπορεί όμως να βγαίνεις μόνο με σου πιο  γλυκές ή οι πιο δυναμικές γυναίκες.

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, θα σε συμβούλευα και ως γυναίκα που είμαι, στην ζωή σου, τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσεις να σοβαρευτείς και να μείνεις με μία και μόνο, να βγεις με κάποιους τύπους γυναικών για ραντεβού, έτσι και για την εμπειρία.

 

Με ποιες γυναίκες πρέπει να βγεις ραντεβού

 

1. Σικάτη και σοφιστικέ γυναίκα

sofisthke gunaika

Αυτός ο τύπος γυναίκας έχει καταρχάς πολύ χιούμορ! Είναι από τις γυναίκες που όλοι την θέλουν. Επίσης μπορεί να γίνει πολύ καυτή και όταν την δεις να περπατάει, σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή. Σχετικά με το κρεβάτι θα φοράει τα πιο seχy ρούχα που θα σε εξιτάρουν στο λεπτό.

2. Η hipster γυναίκα

hipster gunaika

Της αρέσουν κυρίως οι διανοούμενοι. Αγαπά το καλό κρασί και τα αντίστοιχα μπαράκια και αν θες να μάθεις παραπάνω για την τέχνη και την μουσική, είναι η κατάλληλη δασκάλα για σένα. Επίσης είναι τέλεια για ” βρώμικο” κρεβάτι. Καθόλου άσχημα λοιπόν!

3. Vegan γυναίκα

vegan gunaika

Αυτή η γυναίκα έχει δημιουργήσει ένα τρόπο ζωής που διέπεται από ψυχική ηρεμία, αλλιώς πήγαινε χαμένη η γιόγκα. Επίσης έχει υιοθετήσει μια υγιεινή διατροφή, χορτοφαγική συνήθως. Για να βγεις μαζί της ραντεβού, πρέπει τουλάχιστον να είσαι ήρεμος. Από κει και πέρα, θα ευχαριστηθείς μασάζ, όλο το κάμα σoύτρα και ένα αργό και βασανιστικό seχ!

4. Η καριερίστα γυναίκα

h karierista

Μια γυναίκα που έχει επιτυχίες στην δουλειά της και αγαπάει την καριέρα της, θα την αναγνωρίσεις σίγουρα από το αυστηρό ντύσιμό της.  Στον χαρακτήρα της οπότε θα βρεις λογικά κοινά στοιχεία και με σένα, αφού ως άντρας ένα πάθος με την καριέρα θα το έχεις. Αν λοιπόν σου αρέσουν τα παιχνίδια με τις δυναμικές γυναίκες, βγες ραντεβού για να ανάψουν και λίγο τα αίματα μεταξύ σας, με παιχνίδια εξουσίας και να δείτε ποιος έχει το πάνω χέρι. Στο κρεβάτι πάντως θα είναι μια γατούλα.

5. Η σαγηνευτική γυναίκα

saghneutikh gunaika

Μια τέτοιου στυλ γυναίκα έχει μεγάλη αδυναμία στο seχ, που πιστεύω δεν σε χαλάει καθόλου. Επίσης της αρέσει  το παιχνίδι με το φλερτ και να φροντίζει πολύ τον άντρα που είναι μαζί του. Και θα μάθεις μαζί της να συζητάς και να εκφράζεσαι πιο άνετα, γιατί ξέρουμε και οι δύο ότι δεν το έχετε και πολύ το όλο θέμα εσείς οι άντρες.

6. Κορίτσι για σπίτι

koritsi gia spiti

Τέλος θα ήταν καλή ευκαιρία, ειδικά αν βρίσκεσαι στην φάση που θες μια μόνιμη σχέση, να έβγαινες ραντεβού με μια γυναίκα, που όπως λέμε, είναι κορίτσι για σπίτι. Δεν κυνηγά την καριέρα και ευχαρίστως θα έμενε σπίτι να σου μαγειρεύει και να σε φροντίζει. Επίσης στο θέμα κρεβάτι είναι πρόθυμη και δεν θέλει να σου χαλάει χατίρι. Δες επίσης 11 τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις!

Related Posts