γυμνασμένο στήθος πλαδαρό στήθος

Tips για να διορθώσεις ένα πλαδαρό στήθος

by tzinav

Ένα σημείο του ανδρικού σώματος που απασχολεί πολύ τους άντρες είναι σίγουρα το στήθος. Το πλαδαρό στήθος εξάλλου κάνει τους περισσότερους άντρες που το έχουν να νιώθουν ανασφάλεια και να το θεωρούν πλήγμα στον ανδρισμό τους. Για να μην αισθάνεσαι λοιπόν μειονεκτικά υπάρχουν τρόποι να διορθώσεις ή να καλύψεις το σημείο αυτό.

Αν το στήθος δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε γυμνασμένο και σε κάνει να νιώθεις αμήχανα σε πολλές περιστάσεις και να χάνεις την αυτοπεποίθηση σου τότε πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό. Θα σου δώσουμε λοιπόν μερικά tips για να διορθώσεις ένα πλαδαρό στήθος!

Πώς να κάνεις το στήθος σου να φαίνεται πιο γυμνασμένο!

Άλλαξε τη διατροφή σου- Πώς να καταπολεμήσεις ένα πλαδαρό στήθος

άντρας τρώει κρέας

Αν το πλαδαρό σου στήθος προέρχεται από παραπανίσια κιλά τότε πρέπει να ξεκινήσεις από το να προσέχεις τη διατροφή σου και να χάσεις βάρος. Φυσικά κάθε σώμα είναι διαφορετικό αλλά τα βασικά που πρέπει να κάνεις είναι να περιορίσεις τις λιπαρές τροφές και τους υδατάνθρακες, να τρως αρκετά φρούτα και λαχανικά και να καταναλώνεις επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης. Μια ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή θα βοηθήσει να “πέσει” το στήθος.

Δες επίσης: 5 Στυλιστικές συμβουλές για άντρες για να φαίνεται το στήθος τους πιο ογκώδες!

Πες ναι στην αερόβια άσκηση

άντρας τρέχει

Και πάλι αν το στήθος σου έχει κρεμάσει επειδή έχεις παραπάνω κιλά είναι σημαντικό να κάνεις αερόβια άσκηση. Η διατροφή είναι πάρα πολύ σημαντική αλλά αν συνοδευτεί με αερόβια άσκηση το αποτέλεσμα θα είναι πιο άμεσο. Εξάλλου, η αερόβια άσκηση έχει πολλά άλλα οφέλη, όπως βελτίωση της λειτουργίας της καρδιάς, μείωση αρτηριακής πίεσης και γενικότερη ευεξία. Φρόντισε λοιπόν να βάλεις λίγο τρέξιμο, ποδήλατο, ελλειπτικό ή σχοινάκι στο πρόγραμμά σου.

Δες επίσης: Ποια είναι η κατάλληλη γυμναστική για να χάσεις βάρος

Ώρα για βάρη- Πώς να καταπολεμήσεις ένα πλαδαρό στήθος

άσκηση βάρη πλαδαρό στήθος

Για να σφίξει το πλαδαρό σου στήθος σίγουρα χρειάζεται να κάνεις ασκήσεις με βάρη. Πιέσεις με μπάρα ή αλτήρες, εκτάσεις στήθους, pullovers με αλτήρες είναι μερικές μόνο από τις ασκήσεις που θα τονώσουν και θα σμιλεύσουν το στήθος σου. Είναι λοιπόν σημαντικό να επιμείνεις με ασκήσεις στο συγκεκριμένο σημείο για να δεις αποτέλεσμα.

Δες επίσης: Οι 4 τοπ ασκήσεις για ένα γυμνασμένο στήθος στο σπίτι!

Καμουφλάρισε την αδυναμία με το σωστό ντύσιμο

γκρι T-shirt

Φυσικά το να διορθώσεις και να σφίξεις το στήθος είναι η ριζική λύση. Ωστόσο, μέχρι να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θέλεις μπορείς να καμουφλάρεις με το σωστό ντύσιμο το σημείο αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να αποφύγεις τα πολύ στενά T-shirts και πουκάμισα και να προτιμήσεις άλλα που πέφτουν ριχτά επάνω στο σώμα σου. Ακόμα, τα πιο χοντρά υφάσματα δε θα διαγράφουν καθόλου στο σημείο αυτό σε αντίθεση με τα λεπτά υφάσματα.

Related Posts