aggigma

8 Τρόποι να γίνεις καλύτερος στο SΕΧ!

by theman

Σε όλους αρέσει να βελτιωνόμαστε σε διάφορους τομείς της ζωής μας: στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Το ίδιο ισχύει και για το seχ.

Για την ακρίβεια, αυτός είναι ένας τομέας που κάθε άντρας θα ήθελε να βελτιωθεί για να μπορέσει να προσφέρει στην σύντροφο του, αλλά και στον εαυτό του, τη μέγιστη απόλαυση!

 

Πως να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο κρεβάτι

 

Γνώρισε την ανατομία του σώματος

aggigma

Όπως γνωρίζεις, κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ερwτογενείς ζώνες. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να της ανακαλύψεις. Μην απελπίζεσαι αν αυτά που έκανες στην προηγούμενη σύντροφο σου δεν έχουν την ίδια ανταπόκριση με την καινούρια σου κοπέλα. Απλά διασκέδασε το και προσπάθησε να τις ανακαλύψεις.

Δες την αντίδραση της συντρόφου σου κάθε φορά που κάνεις κάτι διαφορετικό για να καταλάβεις τι ακριβώς της αρέσει. Φυσικά, υπάρχουν και μερικές ζώνες που διεγείρουν κάθε γυναίκα. Απλά μάθε ποιες είναι και τι πρέπει να κάνεις με αυτές. Δες εδώ 10 σημεία που θέλει μια γυναίκα να την αγγίξεις.

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ένας άντρας όσο αφορά το seχ. Το να ζητάς να σβήνουν τα φώτα κάθε φορά που βρίσκεσαι γυμνός στο κρεβάτι ή να τυλίγεσαι κάτω από τα παπλώματα, σίγουρα δε θα φτιάξουν τη διάθεση κανενός. Μάθε να δέχεσαι τον εαυτό σου (και ιδίως το σώμα σου όταν είναι γυμνό) όπως ακριβώς είναι.

Μη βιάζεσαι

epidosi krevati

Όταν βρίσκεσαι στο κρεβάτι με την σύντροφο σου, φρόντισε να μη βιαστείς. Η διέγερση είναι μια υπέροχη τεχνική, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αυξήσεις την ευχαρίστηση αλλά και να καθυστερήσεις το δικό σου “τελείωμα”. Απλά αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο να διεγείρετε ο ένας τον άλλο και θα δε θα το μετανιώσεις.

Μιλήστε

Η επικοινωνία στο κρεβάτι είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη σου για να έχετε και οι δύο τη μέγιστη ευχαρίστηση. Ξεκινήστε λέγοντας ο ένας στον άλλο τι θέλετε να κάνετε πριν φτάσετε σε εκείνο το σημείο. Στην αρχή μπορεί να σας φανεί αστείο, αλλά στην πορεία θα σας κάνει να ανυπομονείτε να βρεθείτε στο κρεβάτι.

Διέγειρε τη πνευματικά

krevati epidosi

Εντάξει, σίγουρα το σώμα μιας γυναίκας είναι το σημείο εκείνο που ανυπομονείς να ξεσηκώσεις. Ωστόσο, το seχ δεν αποτελείται μόνο από το σωματικό κομμάτι. Το πνεύμα είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο πρέπει να στοχεύσεις. Έπειτα, ακολουθεί και το σώμα. Βεβαιώσου ότι φροντίζεις όλες τις αισθήσεις. Δοκίμασε να βάλεις λίγη μουσική, χαμήλωσε τα φώτα, ή απλά συγύρισε το δωμάτιο σου!

Να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια

Το να τελειώνεις μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Αν έχεις τέτοιο θέμα, πειραματίσου με τον εαυτό σου. Σταμάτησε τη διέγερση σου όταν νιώθεις ότι τελειώνεις και μετά ξεκίνησε πάλι από την αρχή.

Βελτίωσε ακόμη και τα βασικά

Δε θα πρέπει να έχεις ως μοναδικό σκοπό να “βρεις τον στόχο σου”. Το να γνωρίζεις να φιλάς σωστά ή να αγγίζεις τα κατάλληλα σημεία, προδιαθέτει θετικά τη σύντροφο σου για το τι πρόκειται να ακολουθήσει και την ξεσηκώνει.

Γυμνάσου

work out

Η γυμναστική δεν είναι κατάλληλη μόνο για να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου. Μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις και τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι. Η γυμναστική θα σε βοηθήσει να διαρκείς περισσότερο αλλά και να δοκιμάζεις πιο επικίνδυνες στάσεις. Δες εδώ 13 ασκήσεις για καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι.

Related Posts