flirt-ginaika

8 Τρόποι για να σε προσέξει μια γυναίκα χωρίς να της μιλήσεις!

by theman

Σου αρέσει κάποιο κορίτσι αλλά δεν ξέρεις πως να την πλησιάσεις ή πως να την κάνεις να σε προσέξει; Αν έχεις τον χρόνο και την υπομονή, υπάρχουν μερικοί αρκετά εύκολοι τρόποι για να κάνεις οποιαδήποτε γυναίκα να σε προσέξει και να κάνεις και μια καλή πρώτη εντύπωση.

Όταν σου αρέσει ένα κορίτσι που συχνάζει στα ίδια μέρη με εσένα, δεν είναι πάντα η καλύτερη ιδέα να πας προς το μέρος της και να χρησιμοποιήσεις κάποιες από τις γνωστές ατάκες για να της πιάσεις συζήτηση ή να της κάνεις καμάκι. Εξάλλου, συχνάζετε και οι δύο στο ίδιο μέρος οπότε θα συναντιέστε αρκετά συχνά. Επομένως, αν σε απορρίψει, θα αισθάνεσαι χαμένος κάθε φορά που περνάει από δίπλα σου. Αν, όμως, έχεις μια ευκαιρία να της μιλήσεις, χρησιμοποίησε μερικές από τις παρακάτω συμβουλές για το πως πρέπει να μιλήσεις σε μια γυναίκα και πως να την εντυπωσιάσεις.

 

Πως να κάνεις μια γυναίκα να σε προσέξει

making a woman notice you

Αν σου αρέσει μια γυναίκα την οποία συναντάς αρκετά συχνά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σε προσέξει εκείνη πρώτη, πριν την πλησιάσεις.

Με αυτό τον τρόπο θα παίζεις εκ του ασφαλούς, θα είναι πιο εξοικειωμένη με εσένα και την παρουσία σου, και με λίγη τύχη και τις παρακάτω συμβουλές θα την κάνεις να σε προσέξει χωρίς καν να χρειαστεί να της πεις “Γεια σου”!

Μερικές φορές το κορίτσι που σου αρέσει μπορεί να μην προσέξει καθόλου την παρουσία σου. Αυτό μπορεί να πληγώσει τον εγωισμό σου, αλλά καθώς αυτό συμβαίνει μερικές φορές, καλό θα ήταν να αποφύγεις κάτι τέτοιο.

Αν θέλεις μια γυναίκα να σε παρατηρήσει και να σε συμπαθήσει, πρέπει να ψάξεις τρόπους για να της τραβήξεις την προσοχή. Χρησιμοποίησε τους 8 παρακάτω τρόπους για αρχάριους και είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις κάποια να ενδιαφερθεί για εσένα και να σε συμπαθήσει πριν της μιλήσεις.

1. Να είσαι το επίκεντρο της προσοχής

hanging out

Την συναντάς συχνά. Αν, όμως, θέλεις την προσοχή της, χρειάζεται να είσαι εσύ το επίκεντρο της προσοχής όλων. Να είσαι διασκεδαστικός και να είσαι περιτριγυρισμένος από φίλους, ειδικά όταν περνάει από δίπλα σου το κορίτσι που σε ενδιαφέρει. Όταν βρίσκεσαι μέσα σε μια παρέα είναι πιο εύκολο να στρέψεις την προσοχή προς τα εσένα.

Μπορεί να πιστεύεις ότι θα χάνεσαι μέσα σε μια παρέα, αλλά ακόμη και τότε η μεταδοτικότητα σου και η αστεία σου προσωπικότητα μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους.

2. Ντύσου σωστά

dress smart

Ντύσου κομψά. Όταν φοράς ρούχα που σου ταιριάζουν και είναι υπέροχα επάνω σου ενώ παράλληλα τονίζεις τα προσόντα σου, τότε σίγουρα θα έχεις την προσοχή που θέλεις.

Μη φοβάσαι να δείχνεις μοναδικός ή διαφορετικός, αρκεί αυτά που φοράς να φαίνονται ωραία επάνω σου και να τα υποστηρίζεις. Όμως, μην ντύνεσαι μόνο και μόνο για να τραβήξεις την προσοχή των άλλων. Είναι μια καλή αρχή να δείξεις στο κορίτσι ότι είσαι εκείνος ο άνδρας που ξέρει να φροντίζει και να περιποιείται τον εαυτό του.

3. Που και που διατήρησε την οπτική επαφή μαζί της

flirt-ginaika

Στην αρχή μπορεί να χρειαστείς λίγο χρόνο για να την κάνεις να σε προσέξει, ειδικά αν είσαι ντροπαλός και αποφεύγεις να τραβήξεις την προσοχή.

Όποτε, όμως, βρίσκεις την ευκαιρία, κοίταξε την κατάματα για ένα μόνο δευτερόλεπτο. Αν την κοιτάξεις για πολύ ώρα, θα νομίζει ότι είσαι περίεργος. Αντάλλαξε μερικές σύντομες ματιές για μερικά δευτερόλεπτα. Με αυτό τον τρόπο θα την κάνεις να αναρωτηθεί αν έχεις κάτι στο μυαλό σου. Μην το παρακάνεις, όμως.

4. Να είσαι τολμηρός

karaoke party

Οι άντρες που είναι τολμηροί και έτοιμοι να αρπάξουν όποια ευκαιρία τους δοθεί, είναι εκείνοι που έχουν πλάκα και μπορούν να δημιουργήσουν μερικές ενδιαφέρουσες αναμνήσεις. Και τα κορίτσια πάντα αγαπάνε εκείνον που είναι αρκετά τολμηρός για να κάνει κάτι που οι άλλοι θεωρούν περίεργο ή ντροπιαστικό. Πάρε μέρος σε κάτι όταν βρίσκεται κι αυτή εκεί γύρω. Μπορεί να είναι κάποιο καραόκε ή ένας φιλικός ανταγωνισμός μεταξύ φίλων. Προσέλκυσε την προσοχή της κάνοντας κάτι που θα την κάνει να σε προσέξει και να σε θαυμάσει.

5. Γνώρισε έναν από τους φίλους της

meeting her friends

Αν δε θέλεις να ρισκάρεις μιλώντας απευθείας στο κορίτσι που σου αρέσει, μπορείς να είσαι φιλικός με κάποιους από τους φίλους της είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι. Μερικές φορές αυτή η προσέγγιση μπορεί να είναι πιο ασφαλής αλλά και ο καλύτερος τρόπος να κάνεις καλή εντύπωση.

6. Αυτοπεποίθηση

confidence and dating

Η αυτοπεποίθηση είναι μια ένδειξη που αποκαλύπτει πολλά για εσένα ακόμη κι όταν δεν κάνεις κάτι. Να έχεις αυτοπεποίθηση, να στέκεσαι σε όρθια θέση, να μιλάς και να περπατάς νιώθοντας σίγουρος. Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να πας να μιλήσεις σε εκείνον τον τύπο στο γραφείο απλά επειδή φαίνεται άνετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση; Λοιπόν, γίνε αυτό το άτομο.

7. Να συχνάζεις στο ίδιο μέρος

dating tips

Αν συναντάς αυτό το κορίτσι στο ίδιο μέρος μερικές φορές, είτε είναι στην καφετέρια του γραφείου είτε στο πάρκινγκ, βεβαιώσου ότι περνάς λίγο από τον χρόνο σου σε αυτό το μέρος με τους φίλους σου. Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις μια γυναίκα να σε παρατηρήσει και να αισθανθεί άνετα κοντά σου είναι με το να σε δει να βρίσκεσαι στο αγαπημένο της στέκι.

8. Συνάντησε την εκτός δουλειάς

talking to her

Μόλις υπάρχουν ευκαιρίες να την συναντήσεις και εκτός γραφείου, τότε είναι η ώρα να της μιλήσεις. Χρησιμοποίησε τους κοινούς σας γνωστούς ή τις δραστηριότητες της για να μάθεις πότε θα πάει σε κάποιο καινούριο μέρος, πότε θα πάει σε κάποιο πάρτι ή κάπου με τους φίλους της. Βεβαιώσου ότι θα πας εκεί με τους δικούς σου φίλους ή μόνος σου και να σιγουρευτείς ότι δεν έχει καμία ιδέα για το ότι το όλο σκηνικό είχε σχεδιαστεί από πριν.

Όταν τη δεις σε αυτό το μέρος και τραβήξεις το βλέμμα της επάνω σου, απλά κοίταξε την για ένα δευτερόλεπτο και δείξε ότι είσαι μπερδεμένος για το αν θα έπρεπε να τη χαιρετήσεις ή όχι. Μετά χαμογέλασε της ή δείξε έκπληκτος. Αν σε έχει παρατηρήσει αρκετές φορές και σε γνωρίζει, σίγουρα θα ανταποδώσει το βλέμμα και το χαμόγελο.

Related Posts