έξυπνα gadgets για το γραφείο σου

8 Χρήσιμα gadgets για το γραφείο σου!

by theman

Είτε εργάζεσαι από το σπίτι είτε όχι, στο γραφείο κάθεσαι έτσι και αλλιώς τις περισσότερες ώρες τις ημέρας σου. Αυτές οι ώρες μπορούν να γίνουν ακόμα πιο παραγωγικές και εύκολες εάν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος. Μερικές μικρές αλλαγές θα κάνουν μεγάλη διαφορά στη διάθεση σου αλλά και στον τρόπο που εργάζεσαι! Βρες λοιπόν, τα κατάλληλα gadgets που θα διευκολύνουν τη ζωή σου και τις ώρες που περνάς στο γραφείο σου!

8 έξυπνα gadgets που θα σε διευκολύνουν στο γραφείο!

 

1. Χλαπάτσα καθαρισμού

χλαπάτσα καθαρισμού

Αφού περνάς πολλές ώρες στο γραφείο. Είναι αναμενόμενο να γεμίσει το πληκτρολόγιο σου με σκόνες, τρίχες ή ακόμα και με ψίχουλα από φαγητό. Εκτός από θέμα καθαριότητας, πρέπει να προστατέψεις τη συσκευή σου από τυχόν καταστροφές που προκύπτουν από κρυμμένα σκουπιδάκια μέσα στα πλήκτρα. Αυτή η χλαπάτσα, υπόσχεται να σε απαλλάξει από το περίπλοκο καθάρισμα των πλήκτρων, αφού η σύστασή της είναι κατάλληλη για να εισχωρεί ακόμα και στις πιο μικρές χαραμάδες του πληκτρολογίου σου!

2. “Πολύμπριζο” για USB

usb hub - πολύμπριζο

Ποντίκι, πληκτρολόγιο, usb flash…και πολλές ακόμα συσκευές που σου περιορίζουν τις διαθέσιμες θύρες USB στον υπολογιστή σου. Πλέον δε θα αγχώνεσαι, αφού θα έχεις ένα USB Hub. Το USB Hub είναι σαν πολύμπριζο για θύρες USB όπου καταναλώνοντας μόνο μια θύρα σου παρέχει άλλες περισσότερες προς χρήση.

3. Βάση στήριξης ποδιών

βάση στήριξης ποδιών

Εάν κάθεσαι στο γραφείο πολλές ώρες, αυτό το αντικείμενο είναι σίγουρα κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Με αυτή τη βάση για τα πόδια κάτω από το γραφείο σου, μπορεί να μην ξεκουραστείς εντελώς αλλά σίγουρα θα ανακουφιστείς έστω και για λίγο από τις πολύωρες βάρδιες.

Δες επίσης : 7 Είδη ξεκούρασης που χρειάζεσαι!

4. Μίνι ανεμιστήρας

μίνι ανεμιστηράκι με usb

Η ζέστη έχει χτυπήσει κόκκινο και εσύ αδυνατείς να συγκεντρωθείς; Στον εργασιακό σου χώρου το κλιματιστικό δεν είναι επαρκές; Μην ανησυχείς! Με αυτά τα μίνι ανεμιστηράκια, θα δροσίζεσαι και δε θα καταναλώνεις περιττό ρεύμα αφού συνδέονται στον υπολογιστή σου.

5. Βάση στήριξης κινητού

βάση στήριξης κινητού

Είναι λογικό να δέχεσαι τηλέφωνα ή βιντεοκλήσεις την ώρα της δουλειάς. Με αυτή τη βάση στήριξης κινητού δε θα χρειάζεται να κρατάς το κινητό σου κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Επιπλέον, είναι αρκετά όμορφο αισθητικά να το τοποθετείς εκεί όπου μπορείς να το φορτίσεις και να το χρησιμοποιήσεις κανονικά.

Δες επίσης : 4 Τρόποι για να αντιμετωπίσεις τα “κολλήματα” στο κινητό σου!

6. Μίνι καλοριφέρ

μίνι καλοριφέρ με usb

Εάν το χειμώνα παγώνουν τα δάχτυλά σου και δεν μπορείς να αρθρώσεις λέξη στο πληκτρολόγιο, τότε αυτό το gadget για το γραφείο είναι για εσένα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το τοποθετήσεις σε μια θύρα USB στον υπολογιστή σου, και ζέστανε απευθείας τα χέρια σου!

7. Θερμαινόμενη βάση κούπας

θερμαινόμενη βάση κούπας με usb

Ξεκινάει μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και σίγουρα το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι να παγώσει ο καφές σου. Τι καλύτερο από μια μεγάλη κούπα ζεστού καφέ στο γραφείο; Τώρα μπορείς να κρατάς τον καφέ σου ζεστό για όσες ώρες θέλεις με αυτή τη θερμαινόμενη βάση που φυσικά παίρνει ρεύμα από τον υπολογιστή σου!

Δες επίσης : Τελικά, είναι καλό να πίνουμε καφέ ή όχι;

8. Μίνι ηλεκτρική σκούπα

μίνι ηλεκτρική σκούπα

Παραμένοντας στο θέμα της καθαριότητας, αυτή η μικρή ηλεκτρική σκούπα θα φροντίσει να μαζέψεις αρκετά γρήγορα και αποτελεσματικά τις σκόνες, τα ψίχουλα, τα υπολείμματα γόμας ή μικρά χαρτάκια από την επιφάνεια του γραφείου σου. Είναι αρκετά μικρή για να φυλαχτεί στο συρτάρι σου και φυσικά συνδέεται με USB στις θύρες του υπολογιστή σου!

Related Posts