7 Πράγματα που πρέπει να προσέξεις όταν φλερτάρεις μια γυναίκα στο μπαρ!

by theman
flirt gynaikas bar

Έχεις προσπαθήσει ποτέ να φλερτάρεις μια γυναίκα στο μπαρ; Πως τα πήγες; Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να τα θαλασσώσεις με αμέτρητους τρόπους. Θα μπορούσες να ξεχάσεις βασικά πράγματα, όπως να κεράσεις ένα ποτό και τη φίλη της, αλλά και να γίνεις αρκετά ανατριχιαστικός λέγοντας τα λάθος λόγια.

Για να αποφύγεις αυτά τα λάθη, το the-man.gr συγκέντρωσε μερικές συμβουλές που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν.

 

Πως να προσεγγίσεις μια γυναίκα στο μπαρ

 

1. Μην την κοιτάς επίμονα

flirt in bar

Αντί να την κοιτάξεις επίμονα και να την κάνεις να νιώσει άβολα, προτίμησε να της ρίξεις μερικές σύντομες ματιές και χαμόγελα. Με αυτό τον τρόπο θα αισθανθεί πολύ πιο άνετα και θα ανταποδώσει πιο εύκολα το φλερτ σου.

2. Κέρασε ένα ποτό αυτή και τις φίλες της

kerasma poto

Πριν κεράσεις ποτό στην κοπέλα που σου αρέσει, ρώτησε τον μπάρμαν τι ποτό πίνει και στείλε αυτό ώστε να το δεχτεί πιο εύκολα.

Επίσης, καλό θα ήταν να μην παραβλέψεις τις φίλες της. Να είσαι ευγενικός και να προσφέρεις και σε αυτές ένα ποτό.

3. Μην περιμένεις κάτι ως αντάλλαγμα

flert se bar

Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν πως το κέρασμα ενός ποτού τους δίνει και την άδεια να πάνε να μιλήσουν στην κοπέλα. Περίμενε πρώτα μια απάντηση από την ίδια. Ακόμη κι ένα απλό “Ευχαριστώ” είναι αρκετό.

4. Πρόσεξε τα κοπλιμέντα που θα κάνεις

koplimenta flirt

Αν αρχίσεις να φλυαρείς και να κάνεις υπερβολικά κοπλιμέντα, το πιο πιθανό είναι να την κάνεις να κλειστεί στον εαυτό της και να την κάνεις να νιώσει άβολα.

Αντί για αυτό προσπάθησε να είσαι φυσιολογικός. Συστήσου και κάνε μια φυσιολογική συζήτηση μαζί της. Δες εδώ 10 συμβουλές για να φλερτάρεις σωστά μια γυναίκα.

5. Μην ανησυχείς για τους φίλους σου

flirt antres

Πολλοί άντρες φλερτάρουν μια κοπέλα μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους. Μην πέσεις σε αυτό το σφάλμα. Μπορεί να μη γίνει άμεσα αντιληπτό από τη γυναίκα, αλλά αν το καταλάβει αργότερα τότε θα βρεθείς σε δύσκολη θέση.

6. Μην την πιέζεις

flert kai krevati

Μην την πιέζεις να καταλήξετε στο κρεβάτι… εκτός κι αν έχει κι αυτή το ίδιο πράγμα στο μυαλό της. Αν δεν είναι τέτοιου είδους γυναίκα, τότε πλησίασε την σαν να είναι φίλη σου, βρείτε τα κοινά σας ενδιαφέροντα και συζητήστε. Οι περισσότερες γυναίκες χάνουν τη διάθεση τους αν αρχίσουν να πιέζονται αρκετά. Δες εδώ 4 σημάδια ότι σε γουστάρει τρελά.

7. Το “Όχι” σημαίνει όχι

Τόσο απλά. Μάθε να δέχεσαι ακόμη και την απόρριψη.

Related Posts