φλερτ και παρενόχληση

Φλερτ και Παρενόχληση: Διαφορές για να μην σε απορρίψει!

by theman

Οι γυναίκες και οι άντρες σκεφτόμαστε με πολύ διαφορετικό τρόπο όσον αφορά το θέμα του φλερτ και των σχέσεων. Γι’ αυτό συχνά υπάρχουν παρεξηγήσεις. Οι διαφορές ανάμεσα σε φλερτ και παρενόχληση και πώς να τις διακρίνεις!

Όταν σου αρέσει πολύ κάποια, ακόμη και αν έχεις εμπειρία με τις γυναίκες, μπορεί να μην μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Επειδή εμπλέκεσαι συναισθηματικά. Θα πρέπει να μάθεις πότε να κάνεις κίνηση και πότε όχι, ώστε να μη γίνεσαι κουραστικός στην κοπέλα και να έχεις και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς να προσεγγίσεις μια κοπέλα χωρίς να το θεωρήσει παρενόχληση!

άντρας φλερτάρει όμορφα γυναίκα

Πλέον οι σχέσεις και η επικοινωνία των δύο φύλων έχουν εξελιχθεί και διευκολυνθεί κατά πολύ. Σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια που η μόνη σου ελπίδα να προσεγγίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει ήταν να τη συναντήσεις, τώρα έχεις πολλές μεθόδους.

Τα social media έχουν βοηθήσει πολύ σε αυτό, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με τη γυναίκα που σου αρέσει. Αντί να χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο ή να ζητήσεις ραντεβού, στέλνεις ένα μήνυμα στο messenger ή το viber. Μπορείς ευκολότερα να δείξεις σε μια γυναίκα το ερωτικό σου ενδιαφέρον και να τη φλερτάρεις.

Φυσικά, ακόμη και η πιθανή απόρριψη είναι πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμη όταν βρίσκεσαι πίσω από μία οθόνη. Άλλο να της στείλεις ένα “τί κάνεις” ή “θες να κανονίσουμε κάτι” στο messenger και να αρνηθεί ή να μην απαντήσει κι άλλο να πρέπει να της ζητήσεις στο bar από κοντά ραντεβού και να αρνηθεί.

Όλη αυτή η ευκολία όμως μέσω μηνυμάτων ή internet, εσωκλείει και μερικούς κινδύνους. Για παράδειγμα να μην καταλάβει σωστά τις διαφορές ανάμεσα σε  φλερτ και  παρενόχληση και να σε θεωρήσει πιεστικό.

Δες επίσης: Πώς να καταλάβεις ότι αυτή που φλερτάρεις ενδιαφέρεται!

Πώς να ξεχωρίσεις το φλερτ από την παρενόχληση!

άρνηση γυναίκας σε φλερτ

Κάθε γυναίκα έχει σε άλλο σημείο τον πήχη και μπορεί να έχει άλλα όρια στα οποία σου επιτρέπει να κινηθείς προσεγγίζοντάς την. Θα πρέπει λοιπόν να μάθεις να ξεχωρίζεις και εσύ τις διαφορές σε φλερτ και παρενόχληση, ώστε να μην ξεφεύγεις.

Τα ίδια όρια ισχύουν και για την εξ επαφής επικοινωνία, απλώς με τα μηνύματα και τα social είναι πολύ πιο εύκολο και πιθανό να ξεφύγεις. Ξεκινάμε λοιπόν.

Είναι ωραίο να κρατάς τον ρόλο του διεκδικητή. Είναι ωραίο και για σένα, γιατί νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση και για τη γυναίκα. Γιατί νιώθει ότι αρέσει και τη διεκδικούν. Αυτό είναι μία αίσθηση που τρελαίνει κάθε γυναίκα.

Δες επίσης: 6 Κανόνες για όταν φλερτάρεις μια γυναίκα!

Tips για να εκτιμήσει το φλερτ σου και να μην το θεωρήσει παρενόχληση!

φλερτ άντρα σε γυναίκα που το απολαμβάνει

Κάνεις λοιπόν την κίνησή σου. Είτε πηγαίνεις και της μιλάς αν τη δεις σε μαγαζί, είτε της στέλνεις κάποιο μήνυμα στο κινητό, αν έχεις το τηλέφωνό της, είτε στα social media.

Καλό είναι στη συνέχεια να δώσεις λίγο χρόνο και να περιμένεις για την αντίδρασή της. Να δεις αν θα απαντήσει, πότε, τί θα σου πει, αν θα δείξει και αυτή ενδιαφέρον κλπ. Δώσε της τον χώρο να πάρει το μπαλάκι και να κάνει και εκείνη “παιχνίδι”.

Από αυτή της τη συμπεριφορά θα καταλάβεις και αν της αρέσει το φλερτ σου ή αν το θεωρεί παρενόχληση! Αν δεις πχ ότι διαβάζει το μήνυμά σου και δε σου απαντήσει ποτέ, μάλλον το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, όσο κι αν δεν μας αρέσει!

Αν δεις ότι απαντάει με έναν θετικό τρόπο και το συνεχίζει, σημαίνει ότι πάει καλά. Το μυστικό είναι να λαμβάνεις τα “σημάδια” και να τα μεταφράζεις σωστά. Είναι ωραίο να αφήνεις το περιθώριο να κάνει και εκείνη μια κίνηση για να δείξει το ενδιαφέρον της.

Δες επίσης: Πώς να φλερτάρεις μια γυναίκα αν δεν έχεις εμπειρία!

Μάθε όμως πού να σταματάς. Αν δεις ότι σε αποφεύγει και δεν απαντάει ποτέ, μην το συνεχίζεις. Το να στέλνεις καθημερινά μηνύματα που πάντα αφήνει αναπάντητα, σημαίνει ότι δεν της αρέσει και μάλλον δεν το παίρνει ως φλερτ αλλά ως παρενόχληση!

Και είναι όντως λίγο τρομακτικό η αλήθεια είναι. Μάθε να διαχειρίζεσαι και την απόρριψη, αλλά και την έλλειψη ενδιαφέροντος!

Related Posts