άντρας στέλνει μήνυμα σε γυναίκα

Για ποιον λόγο μία γυναίκα δεν απαντάει στα μηνύματα σου!

by theman

Στη ζωή κάθε άντρα σίγουρα έχει βρεθεί εκείνη η κοπέλα που όσο και αν του άρεσε, εκείνη ενώ αρχικά έδειξε ενδιαφέρον στην συνέχεια τον απέρριψε. Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει πολύ περίπλοκες την σημερινή εποχή. Και μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες είναι αρκετά περίεργα πλάσματα.

Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή. Γνωριστήκατε, χορέψατε, ήπιατε και στο τέλος της βραδιάς της ζήτησες τον αριθμό της. Το επόμενο πρωί λοιπόν αποφάσισες να στείλεις ένα μήνυμα στο οποίο όμως δεν πήρες ποτέ απάντηση. Και αναρωτιέσαι τι μπορεί να σημαίνει. Σίγουρα πάντως δεν είναι κάτι που πρέπει να σε επηρεάσει ψυχολογικά.

 

Δες επίσης 8 σημάδια ότι η κοπέλα σου δεν είναι κατάλληλη για σένα!

6 λόγοι που μια γυναίκα δεν θα απαντήσει στα μηνύματα σου

1. Απλά δεν απάντησε

άντρας με κινητό

Δεν υπάρχει γιατί. Απλά δεν απάντησε στο μήνυμα σου. Μπορεί να έστειλες κάποια στιγμή που ήταν απασχολημένη, είπε θα απαντήσει αργότερα και το αργότερα δεν ήρθε ποτέ. Πόσες φορές και εσύ λες θα απαντήσεις στους κολλητούς σου αργότερα και τελικά τους ξεχνάς; Ακόμη, μπορεί απλά να μην έχει καλή σχέση με το κινητό της -πράγμα δύσκολο βέβαια στην εποχή μας- και να μην το έχει δει καν. Ποτέ δεν ξέρεις!

2. Ήταν απλώς ευγενική

άντρας στέλνει μήνυμα στο κινητό

Την πλησίασες, αρχίσατε να μιλάτε, το ένα έφερε το άλλο και της ζήτησες τον αριθμό της. Από ευγένεια, ειδικά εάν ήσασταν σε κοινή παρέα και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, σου έδωσε τον αριθμό της. Θα μου πεις βέβαια ότι θα μπορούσε απλώς να αρνηθεί αλλά αυτό δείχνει ότι δεν ξέρει να χειρίζεται κάποιες καταστάσεις.

3. Έχασε το ενδιαφέρον της

άντρας στέλνει μήνυμα με το κινητό του

Μπορεί να ξεκινήσατε να μιλάτε και ξαφνικά να εξαφανίστηκε. Να μην σου απάντησε ποτέ στο τελευταίο σου μήνυμα. Προφανώς έχασε το ενδιαφέρον της, ειδικά εάν δεν είχατε πολλά κοινά μεταξύ σας. Προσπάθησε την επόμενη φορά να κρατήσεις την συζήτηση πιο ζωντανή.

Δες επίσης πώς να προσεγγίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει!

4. Νομίζει ότι έτσι θα κολλήσεις

άντρας κοιτάει κινητό απορημένος

Η παροιμία λέει πως όσο φτύνεις κάποιον τόσο κολλάει. Βέβαια μία ώριμη γυναίκα δεν θα το έκανε αυτό. Θα σου ξεκαθάριζε την θέση της από την αρχή. Αλλά δεν παύουν να υπάρχουν και γυναίκες που έχουν μία εφηβική συμπεριφορά. Οπότε μην τρελαίνεσαι. Μπορεί σε δυο τρεις μέρες να σου στείλει από μόνη της.

5. Δεν υπάρχεις μόνο εσύ

άντρας κρατάει κινητό καθώς προχωράει

Με τον ίδιο τρόπο που την πλησίασες εσύ, με τον ίδιο τρόπο θα την πλησίασε και κάποιος άλλος. Ακόμη, μπορεί να έχει κάποια σχέση που δεν προχωράει καλά ή είναι στα τελειώματα. Σκέψου ότι και εσύ πολλές φορές μιλούσες με δύο ή και παραπάνω κοπέλες ταυτόχρονα.

6. Μήπως υπερέβαλες λίγο;

άντρας κοιτάει το κινητό του και στέλνει μήνυμα

Πολλές φορές αρνιόμαστε να δούμε την αλήθεια. Αλλά μήπως και εσύ ήσουν κάπως υπερβολικός; Μήπως την βομβάρδιζες με πολλά μηνύματα ή κατεβατά μηνύματα καθημερινά; Σίγουρα θέλεις να μάθεις πράγματα για αυτήν αλλά μην ξεχνάς ότι είναι προτιμότερο να της προτείνεις να βγείτε έξω παρά να την ενοχλείς συνεχώς με γραπτά μηνύματα και τηλέφωνα.

Related Posts