γυναίκες γένια άντρες

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με γένια!

by theman

Πριν από κάποια χρόνια τα γένια δεν αποτελούσαν μέρος της μόδας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι άντρες που είχαν γένια να ήταν πολύ λίγοι. Ο κόσμος δεν ήταν συνηθισμένος και τους έβλεπε σαν εξωγήινους. Αυτό φυσικά άλλαξε και πλέον οι περισσότεροι άντρες αφήνουν γένια με διάφορα μεγέθη και σχήματα.

Οι περισσότεροι τα χρησιμοποιούν για να δώσουν ένα διαφορετικό σχήμα στο πρόσωπό τους. Εκτός όμως από αυτό, επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες με γένια έχουν και ακόμη ένα πλεονέκτημα. Το πλεονέκτημα αυτό είναι ότι οι γυναίκες προτιμάνε τους άντρες που έχουν μούσι περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με γένια!

 

Προτιμούν τα γένια από το μουστάκι

άντρες με γένια

Το να έχεις γένια στο πρόσωπο δε σημαίνει μόνο γενειάδα. Γι’ αυτό το λόγο έγινε μια έρευνα που αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα, από το site γνωριμιών whatsyourprice.com και συμμετείχαν 2500 γυναίκες. Πάνω από το 60% επέλεξαν τους άντρες με γένια. Ένα πολύ μικρό ποσοστό της τάξης του 6,44% έδειξε ενδιαφέρον στους άντρες με μουστάκι και ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό προτίμησε τους άντρες με μούσι. Οι περισσότερες γυναίκες όμως επέλεξαν άντρες με πλήρη κάλυψη του προσώπου από τα γένια.

Δες επίσης: Πως να καλύψεις τα κενά στα γένια σου!

Το μήκος από τα γένια κάνει τη διαφορά

γενειάδα άντρες

Σύμφωνα με έρευνες που δημοσιοποιήθηκαν από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας υπάρχει διαφορά ακόμα και στο μήκος που έχουν τα γένια. Έδειξαν στις γυναίκες τριών ειδών φωτογραφίες από άντρες. Στην πρώτη ήταν ξυρισμένοι, στην δεύτερη είχαν γένια 5 ημερών ενώ στην τελευταία είχαν γένια 10 ημερών. Αυτό που είπαν στο τέλος είναι ότι ο κάθε άντρες ανάλογα με τον τρόπο που ήταν ξυρισμένος τους έδινε άλλη εντύπωση.

Δες επίσης: 29 Προτάσεις για γένια που πρέπει να δοκιμάσεις!

Οι άντρες που είχαν γένια 5 ημερών θεωρήθηκαν ότι είναι όμορφοι, όχι όμως για μια μόνιμη σχέση αλλά για κάτι σύντομο. Από την άλλη πλευρά όμως, οι φωτογραφίες με τους άντρες που είχαν μακρυά γένια τους ενέπνευσαν περισσότερη εμπιστοσύνη. Σε σημείο που θα τους έβλεπαν για μια πιο σοβαρή σχέση, ακόμα και για τον πατέρα των παιδιών τους.

Οι τρίχες στο πρόσωπο δηλώνουν τον ανδρισμό

προτιμήσεις γυναικών μούσι

Μπορεί τα διάφορα σχέδια και μήκη να περνάνε ένα διαφορετικό μήνυμα στις γυναίκες, αυτό που έχουν όμως ως κοινό είναι ότι όλα δηλώνουν την αρρενωπότητα. Όχι μόνο αυτό όμως, καθώς μια έρευνα που έγινε το 2016 από το Journal of Evolutionary Biology έδειξε ότι οι γυναίκες βλέπουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, εργατικότητα, γενναιοδωρία και ειλικρίνεια στους άντρες που έχουν γένια.

Δες επίσης: 9 Στυλ για γένια και πως να τα κάνεις!

Κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας προτιμούν ακόμα περισσότερο τους μουσάτους άντρες

ελκυστικοί άντρες με μούσια

Σε έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες ελκύονται ακόμα περισσότερο από τα γένια των ανδρών κατά τη διάρκεια του έμμηνου κύκλου τους. Η ίδια έρευνα όμως έδειξε ότι οι άντρες με γένια, υποσυνείδητα ή συνειδητά, θεωρούνται πιο αρρενωποί και σοβαροί από τον κόσμο. Αυτό το ένστικτο είναι που τους κάνει να γίνονται καλύτεροι μπαμπάδες.

Related Posts