όμορφη κοπέλα με αυτοπεποίθηση

Γιατί οι νέοι άνδρες προτιμούν μεγαλύτερες γυναίκες;

by Kostas S.

Όταν πρόκειται για σχέσεις, όλοι μας έχουμε τις δικές μας προτιμήσεις και γούστα. Σε μερικούς άνδρες αρέσουν οι ξανθιές, σε μερικούς οι μελαχρινές και σε άλλους οι κοκκινομάλλες. Αλλά όταν πρόκειται για την ηλικία, μερικοί νεότεροι άνδρες φαίνεται να προτιμάνε τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες από αυτούς. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας νεότερος άντρας μπορεί να θέλει να κάνει σχέση με μια μεγαλύτερη γυναίκα από αυτόν. Πάμε να δούμε λοιπόν γιατί οι νέοι άνδρες προτιμούν μεγαλύτερες γυναίκες.

7 Λόγοι που κάποιοι νέοι προτιμούν πιο μεγάλες γυναίκες από αυτούς

 

1. Μεγαλύτερη εμπειρία

Γυναίκα αυτοπεποίθηση καθρέφτης

Οι μεγαλύτερες γυναίκες είχαν περισσότερο χρόνο να μάθουν για τον εαυτό τους, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Είχαν επίσης χρόνο να χτίσουν την καριέρα τους και να γνωρίζουν περισσότερο τον  εαυτό τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να έχουν μια σαφέστερη κατανόηση του τι θέλουν σε μια σχέση και μπορούν επίσης να προσφέρουν περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια από ότι μια νεότερη γυναικά.

Δες επίσης: 5 Πράγματα στα οποία πρέπει να λες όχι

2. Ωριμότητα

γυναίκα ώριμη

Οι μεγαλύτερες γυναίκες τείνουν να είναι πιο ώριμες συναισθηματικά από τις νεότερες γυναίκες. Είναι λιγότερο πιθανόν να παίξουν παιχνίδια ή να δημιουργήσουν δράματα και πιο πιθανό να είναι σε θέση να χειριστούν τις συγκρούσεις με ορθολογικό και ώριμο τρόπο. Σαν αποτέλεσμα είναι πιο ποθητές από έναν άνδρα που θέλει να έχει μια υγιείς σχέση.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου!

3. Αυτοπεποίθηση

γυναίκα αυτοπεποίθηση

Οι μεγαλύτερες γυναίκες τείνουν να είναι πιο σίγουρες για τον εαυτό τους και το σώμα στους και αυτό μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό για τους νεότερους άνδρες. Ξέρουν τι θέλουν και δε φοβούνται να το διεκδικήσουν. Αυτό το είδος εμπιστοσύνης μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό για έναν νεότερο άνδρα.

Δες επίσης: Τα 5 Χαρακτηριστικά που βλέπουν πρώτα οι γυναίκες

4. Ανεξαρτησία

γυναίκα ανεξαρτησία

Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι συνήθως πιο ανεξάρτητες από τις νεότερες γυναίκες. Έχουν χτίσει τη δική τους ζωή και έχουν τα δικά τους ενδιαφέροντα, χόμπι και φίλους. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να είναι οικονομικά ανεξάρτητες και αυτάρκεις, κάτι που μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό για έναν νεότερο άνδρα.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να την κάνεις να σε θέλει

5. Καθοδήγηση

γυναίκα γραβάτα

Οι μεγαλύτερες γυναίκες μπορούν να προσφέρουν μια αίσθηση καθοδήγησης σε ένα νεότερο άνδρα. Έχουν περισσότερες εμπειρίες και έχουν αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις με αποτέλεσμα να μπορούν να προσφέρουν καθοδήγηση και υποστήριξη σε έναν άνδρα που μπορεί να αναζητά κάτι τέτοιο.

Δες επίσης: Πώς να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου 

6. Κρίνουν λιγότερο

ζευγάρι αγκαλιά

Οι μεγαλύτερες γυναίκες μπορεί να αποδέχονται περισσότερο τον τρόπο ζωής και τις επιλογές ενός νεότερου άνδρα, καθώς έχουν ήδη βιώσει διαφορετικά στάδια της ζωής και μπορεί να έχουν μάθει να αποδέχονται και να αγκαλιάζουν την αλλαγή. Οι νεότεροι άνδρες μπορεί να διαπιστώσουν ότι δεν τους κριτικάρουν σε μεγάλο βαθμό οι μεγαλύτερες γυναίκες, κάτι που μπορεί να είναι ευπρόσδεκτη αλλαγή σε μία εποχή που συχνά δίνει προτεραιότητα σε επιφανειακά χαρακτηριστικά.

Δες επίσης: Πως να έχεις αυτοπεποίθηση με τις κοπέλες

7. Εμπειρία στο κρεβάτι

γυναίκα αυτοπεποίθηση

Μία μεγαλύτερη γυναίκα είναι πιο πιθανόν να έχει κάνει περισσότερες σχέσις όποτε σαν αποτέλεσμα να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και εμπειρία στο κρεβάτι. Για έναν νέο άνδρα κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό και σαν αποτέλεσμα να είναι πιο χαλαρός μαζί της απολαμβάνοντας έτσι περισσότερο τη διαδικασία.

Related Posts