χαμογελαστή γυναίκα την κάνεις να κολλήσει

Πώς να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου

by tzinav

Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν μυστικά για το πώς να κάνεις μια κοπέλα να τρελαθεί μαζί σου. Ωστόσο, μερικές συμπεριφορές σου μπορούν να σε κάνουν πιο γοητευτικό στα μάτια της. Έτσι, αν αποφύγεις κάποιες κινήσεις και υιοθετήσεις άλλες μπορείς να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου!

Είσαι με μια κοπέλα που σου αρέσει πολύ αλλά η σχέση σας είναι ακόμα στο ξεκίνημα της; Τότε δες πώς να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου!

5 Τρόποι να την κάνεις να κολλήσει!

 

Να έχεις αυτοπεποίθηση

άντρας αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο αφροδισιακό για τις γυναίκες! Ένας άντρας που αποπνέει αυτοπεποίθηση είναι γοητευτικός και δείχνει ότι ξέρει τι θέλει. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην μπερδεύεις την αυτοπεποίθηση με την έπαρση! Το να δείχνεις επηρμένος σίγουρα δε θα αρέσει σε καμία γυναίκα αλλά αντίθετα θα την ξενερώσει!

Δες επίσης: Πώς να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την αγαπάς;

Κάν’ την να νιώσει άνετα

χαμογελαστή γυναίκα

Η οικειότητα είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες επιζητούν από μια σχέση. Για να κολλήσει λοιπόν μια κοπέλα θα πρέπει να την κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου. Στο πλαίσιο αυτό, είναι σημαντικό να αισθάνεται ότι μπορεί να σου ανοιχτεί και να δείξεις κατανόηση. Με τον τρόπο αυτό θα θέσετε τα θεμέλια για μια στενή σχέση.

Δες επίσης: Πως να έχεις αυτοπεποίθηση με τις κοπέλες

Μην είσαι προβλέψιμος- Πώς να την κάνεις να κολλήσει

άντρας κλείνει μάτι γυναίκα

Είναι γεγονός ότι το μυστήριο γύρω από έναν άνθρωπο μπορεί να τον κάνει ιδιαίτερα θελκτικό! Δε χρειάζεται βέβαια να δείχνεις μυστικοπαθής και περίεργος για να το πετύχεις! Αρκεί να μην είσαι προβλέψιμος αλλά να εκπλήσσεις πού και πού την κοπέλα σου. Πρακτικά αυτό μπορείς να το πετύχεις με μερικές μικροεκπλήξεις που θα την κάνουν να νιώσει ότι είναι με έναν άντρα που είναι συνεχώς σε εγρήγορση.

Δες επίσης: 5 Σημάδια που δείχνουν ότι είσαι γοητευτικός!

Επιστράτευσε το χιούμορ σου

γυναίκα άντρας γελάνε

Το χιούμορ είναι ένα προσόν που αν το διαθέτεις πρέπει να το επιστρατεύσεις! Πολλές φορές εξάλλου το χιούμορ αρκεί για να κολλήσει μαζί σου. Κι αυτό γιατί ένας άντρας που αυτοσαρκάζεται και έχει καλή αίσθηση του χιούμορ μπορεί να την κάνει να περνάει καλά και να γελάει!

Δες επίσης: 5 Πράγματα που γοητεύουν τις γυναίκες

Μην εξαρτάσαι από εκείνη- Πώς να την κάνεις να κολλήσει

χαρούμενο ζευγάρι την κάνεις να κολλήσει

Η ανεξαρτησία είναι ένα ακόμα από τα στοιχεία σε έναν άντρα που γοητεύουν τις γυναίκες! Δεν πρέπει λοιπόν να της δώσεις την αίσθηση ότι εξαρτάσαι από εκείνη, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να της δημιουργήσει πίεση και να ξενερώσει. Αντίθετα, δείξε της ότι έχεις τη δική σου ζωή και είσαι αρκετά αυτάρκης παρότι έχεις συναισθήματα για εκείνη.

Related Posts