γυναίκα γεύμα κοιτάει αλλού δεν ενδιαφέρεται

5 Σημάδια ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου!

by tzinav

Το να σου αρέσει κάποια που δεν ενδιαφέρεται είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να σε στεναχωρήσει. Είναι σημαντικό όμως να καταλάβεις από νωρίς πως σε βλέπει ώστε να μην σπαταλάς αδίκως το χρόνο και την ενέργεια σου ή για να διορθώσεις κάποια πράγματα. Πρέπει λοιπόν να διαβάσεις πίσω από τα λόγια της και να καταλάβεις ποιες είναι οι ενδείξεις εκείνες που αποδεικνύουν ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου να προχωρήσει η σχέση σας σε επόμενο επίπεδο.

Είναι αλήθεια ότι το φλερτ έχει σίγουρα και κάποιο βαθμό ρίσκου και αποτυχίας. Αν όμως εντοπίσεις από νωρίς ότι κάτι δεν πάει καλά μπορείς είτε να προχωρήσεις παρακάτω είτε να κάνεις επιδιορθωτικές κινήσεις. Ανακάλυψε λοιπόν τα 5 σημάδια ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου!

5 Ενδείξεις ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα!

 

1. Δεν σε ψάχνει από μόνη της

άντρας τσεκάρει κινητό

Αν βλέπεις ότι η κοπέλα που σε ενδιαφέρει δεν κάνει ποτέ κάποια κίνηση από μόνη της να σε αναζητήσει τότε αυτό είναι σίγουρα ένα σημάδι. Όταν θέλεις κάποιον τότε τον ψάχνεις καθώς επιδιώκεις την επικοινωνία μαζί του. Αν λοιπόν έχεις επαφή μαζί της μόνο όταν την ψάχνεις εσύ τότε τα πράγματα είναι δυσοίωνα.

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να ανανεώσεις τη σχέση σου

2. Η γλώσσα του σώματος της είναι αποθαρρυντική

γυναίκα γεύμα κοιτάει αλλού

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να πει πολλά που εμείς δε λέμε. Μια γυναίκα που της αρέσεις έχει συνήθως το σώμα της στραμμένο προς τα εσένα, σε αγγίζει που και που και δε βάζει φυσικά εμπόδια μεταξύ σας, όπως τσάντες ή άλλα τέτοια αντικείμενα. Αν από την άλλη η κοπέλα που σε ενδιαφέρει έχει στραμμένο το σώμα της αλλού, έχει σταυρωμένα χέρια και δε σε κοιτάσει στα μάτια τότε μάλλον η σχέση δε θα προχωρήσει.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να την κάνεις να σε θέλει

3. Αργεί να σου απαντήσει

άντρας κοιτάει κινητό

Το να αργεί να σου απαντήσει στις κλήσεις ή στα μηνύματα σου σίγουρα δεν είναι ένα καλό σημάδι. Είναι πιθανό να δείχνει ότι θέλει να αραιώσει την επικοινωνία μεταξύ σας έτσι ώστε σταδιακά να την κόψει.

Δες επίσης: 5 Λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σου

4. Δεν προχωράει την κουβέντα

γυναίκα βαριέται άντρα

Καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να κάνετε συζήτηση ρωτώντας την πολλά πράγματα για εκείνη αλλά δεν βλέπεις ανταπόκριση; Αν μια κοπέλα δεν προχωράει την κουβέντα κάνοντας σου ερωτήσεις τότε μάλλον είναι καλυμμένη με όσα ξέρει για εσένα και δε θέλει να μάθει παραπάνω, πράγμα διόλου θετικό.

Δες επίσης: 6 Συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες με τις γυναίκες

5. Φλερτάρει με άλλους

γυναίκα δύο άντρες

Ίσως η πιο δυνατή ένδειξη ότι δεν ενδιαφέρεται για εσένα είναι το να φλερτάρει με άλλους μπροστά σου. Υπάρχει και η μικρή πιθανότητα αυτό να είναι ένα παιχνίδι της αλλά αν όντως ισχύει αυτό θα έχεις δει και άλλα ενθαρρυντικά σημάδια.

Related Posts