άντρας γυναίκα χαμογελάν την κάνεις να σε θέλει

5 Συμβουλές για να την κάνεις να σε θέλει

by tzinav

Το να κερδίσεις την κοπέλα που σου αρέσει κάποιες φορές γίνεται εύκολα ενώ άλλες θέλει λίγη περισσότερη προσπάθεια. Έτσι, υπάρχουν ορισμένα διαχρονικά tips για να την κάνεις να σε θέλει που συνήθως πετυχαίνουν! Ειδικά μάλιστα αν έχεις ήδη δει τα πρώτα σημάδια ενδιαφέροντος τα tips αυτά είναι άχαστα!

Είναι αλήθεια ότι σίγουρα για να πάει καλά μια σχέση πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Για την αρχή όμως χρειάζεσαι ορισμένες συμβουλές για να βοηθήσεις την κατάσταση. Ανακάλυψε λοιπόν 5 συμβουλές για να την κάνεις να σε θέλει!

5 Tips για να γίνεις ακαταμάχητος!

 

1. Να είσαι δραστήριος- Πώς να την κάνεις να σε θέλει

γοητευτικός άντρας

Ένα χαρακτηριστικό που σε κάνει ακαταμάχητο είναι το να είσαι δραστήριος. Όταν η ζωή σου είναι γεμάτη, έχεις τα ενδιαφέροντα, τους φίλους σου και τα χόμπυ σου δείχνεις πλήρης, γεγονός που έλκει τις γυναίκες. Αντίθετα, όταν δίνεις την εντύπωση ότι η ζωή σου εξαρτάται πλήρως από την κοπέλα που σε ενδιαφέρει γκρεμίζεις την εικόνα του ανεξάρτητου και δείχνεις σαν να κρέμεσαι από εκείνη.

Δες επίσης: 4 Σημάδια που δείχνουν ότι της αρέσεις!

2. Πες την άποψη σου

άντρας γυναίκα χαμογελάν την κάνεις να σε θέλει

Ένας άντρας που έχει άποψη και δε φοβάται να την πει είναι ένας άντρας που ενδιαφέρει τις γυναίκες!  Είναι λογικό να έχεις συγκεκριμένες πεποιθήσεις και συγκεκριμένα θέλω και είναι πολύ γοητευτικό να τολμάς να τα πεις, φυσικά πάντα με έναν όμορφο τρόπο και χωρίς να προσβάλλεις μια αντίθετη άποψη.

Δες επίσης: 5 Χαρακτηριστικά που σε κάνουν αδιαμφισβήτητα ελκυστικό!

3. Κάν’ την να γελάσει

χαμογελαστό ζευγάρι

Το χιούμορ είναι ένα μεγάλο αφροδισιακό για τις γυναίκες! Αν λοιπόν την κάνεις να γελάει είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα της αρέσεις! Εξάλλου, ένας άντρας με καλή αίσθηση του χιούμορ και αυτοσαρκασμό είναι σχεδόν ακαταμάχητος!

Δες επίσης: 4 Τρόποι να δείξεις ότι σου αρέσει αν είσαι ντροπαλός!

4. Άκουσε την- Πώς να την κάνεις να σε θέλει

αντρας γυναίκα μιλάνε την κάνεις να σε θέλει

Είναι σημαντικό για μια γυναίκα να νιώθει ότι την ακούς κι ότι της δίνεις την αμέριστη προσοχή σου. Άκου την λοιπόν προσεκτικά και κάνε εύστοχες ερωτήσεις. Έτσι, θα γίνεις γοητευτικός στα μάτια της και θα της κεντρίσεις το ενδιαφέρον.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι ταιριάζεις με έναν άνθρωπο!

5. Μην είσαι δεδομένος

χαμογελαστός άντρας

Φυσικά η ειλικρίνεια είναι σημαντική από την αρχή της γνωριμίας. Τα κόλπα εξάλλου είναι συνήθως ξεπερασμένα. Ωστόσο, ένα μικρό κόλπο που δεν παλιώνει ποτέ είναι το να μην δείχνεις δεδομένος. Σίγουρα πρέπει να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να την ψάχνεις καθημερινά εσύ και να προτείνεις μόνο εσύ τις συναντήσεις σας. Δώς της λίγο χώρο ώστε να σε ψάξει από μόνη της και να εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Related Posts