αυτοπεποίθηση άνδρας κουστούμι

Πως να έχεις αυτοπεποίθηση με τις κοπέλες

by Kostas S.

Η αυτοπεποίθηση για έναν άνδρα είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Αντίθετα με τους άνδρες που έλκονται από μία όμορφη κοπέλα, οι γυναίκες έλκονται από έναν άνδρα που αποπνέει αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς, στη σημερινή κοινωνία λόγω των social media κατακλυζόμαστε από εικόνες επιτυχημένων και γοητευτικών ανδρών κι αυτό δημιουργεί ανταγωνισμό και πρότυπα που είναι δύσκολο να φτάσεις. Όμως μπορείς με 6 απλούς και εύκολους τρόπους να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που θέλεις. Πάμε λοιπόν να δούμε πως να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση με τις κοπέλες.

6 τρόποι για να αποπνέεις αυτοπεποίθηση στις γυναίκες

 

1. Το Περπάτημα σου

άνδρας περπάτημα αυτοπεποίθηση

Το περπάτημα δείχνει την αυτοπεποίθηση σου περισσότερο από όσο νομίζεις. Προσπάθησε να περπατάς με αργά σταθερά βήματα, γιατί ο άνθρωπος που βιάζεται δεν αποπνέει καθόλου αυτοπεποίθηση. Επίσης ίσιωσε τη πλάτη και γενικώς να περπατάς λες και γνωρίζεις που θες να πας και τι πρέπει να κάνεις.

Δες επίσης: Τι λέει η γλώσσα του σώματος για εσένα!

2. Δημιούργησε οπτική επαφή

ζευγάρι καφετέρια ερωτευμένοι

Τα μάτια εξωτερικεύουν τα συναισθήματα σου καλύτερα από κάθε άλλο μέρος του σώματος σου. Σίγουρα θα ξέρεις κάποιους ανθρώπους που όταν μιλάνε δεν κοιτάνε ποτέ στα μάτια, οπότε ξέρεις πόσο άσχημο φαίνεται αυτό. Αν η οπτική επαφή σου δημιουργεί άγχος δοκίμασε να κοιτάς τη κοπέλα στο στόμα. Δεν πρόκειται να καταλάβει τη διαφορά.

3. Δέξου ένα κομπλιμέντο με το σωστό τρόπο

άνδρας κοιτάει κάτω χαμογελώντας

Άμα κάποια γυναίκα σου κάνει ένα κομπλιμέντο μην απαντήσεις με ένα “Το πιστεύεις αλήθεια;” γιατί θα δείξεις ανασφάλεια. Αντίθετα χαμογέλα φυσικά και πες ένα απλό “ευχαριστώ”. Μπορείς αν θες να της ανταποδώσεις, αλλά πρόσεξε, να εννοείς το κομπλιμέντο που θα πεις, γιατί η κοπέλα σχεδόν σίγουρα θα το καταλάβει.

Δες επίσης: 12 Τρόποι να της πεις ότι είναι όμορφη

4. Επικοινώνησε κατευθείαν

άνδρας τηλέφωνο χαμόγελο

Υπάρχει ένας μύθος που υποστηρίζει ότι αν τηλεφωνήσεις στη κοπέλα που ενδιαφέρεσαι σε λιγότερο από τρεις μέρες, τότε θα δείξεις ενδεής, δηλαδή needy. Αυτό μπορεί να ίσχυε πριν μερικά χρόνια, αλλά σήμερα, στην εποχή του διαδικτύου, που έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις ανά πάσα στιγμή, κάτι τέτοιο απλά δεν ισχύει. Μην επικοινωνήσεις κατευθείαν, απλά περίμενε μέχρι την επόμενη μέρα.

Δες επίσης: Τι μήνυμα να στείλεις σε μια γυναίκα που μόλις γνώρισες

5. Στείλε της ηχητικό μήνυμα

ηχητικό μήνυμα

 

Στη σημερινή εποχή σχεδόν όλοι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα γραπτά μηνύματα για να επικοινωνήσουν. Αν εσύ της στείλεις ηχητικό θα κάνεις τη διαφορά και θα φανεί πιο προσωπικό, αφού θα ακούσει και το τόνο της φωνής σου. Επίσης, αυτός ο τρόπος επικοινωνίας θυμίζει αμερικάνικες ρομαντικές ταινίες που αναμφισβήτητα έχει δει και υποσυνείδητα θέλει να ζήσει.

Δες επίσης: Πως να την κάνεις να σου απαντήσει στα μηνύματα!

6. Γιόρτασε τις επιτυχίες της

ζευγάρι αγκαλιά χαμόγελο

Ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση δεν αισθάνεται κατώτερος αν η γυναίκα του έχει επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα ή βγάζει περισσότερα χρήματα από αυτόν, αντίθετα το αντιμετωπίζει με υπερηφάνεια και θαυμασμό. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην ανθρώπινη ιστορία υπάρχουν επιτυχημένες γυναίκες στην αγορά εργασίας που έχουν υψηλές απολαβές και θέσεις, ενώ παράλληλα αποζητούν μία ισορροπημένη και ευτυχισμένη προσωπική ζωή, αδιαφορώντας για τα συντηρητικά και καταπιεστικά πρότυπα μιας άλλης εποχής.

Related Posts