άνδρας μόνος

5 Λόγοι που ακόμα δεν είσαι σε σχέση!

by Kostas S.

Το να βρεις μία κοπέλα για να κάνετε σχέση δεν είναι εύκολη διαδικασία. Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι λίγοι άνδρες που φαίνεται να είναι εύκολο για αυτούς, αλλά είναι η εξαίρεση και στην πραγματικότητα είναι απλά πολύ τυχεροί. Για τους περισσότερους από εμάς θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετές φορές για να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Αν είσαι μόνος δε θα πρέπει να σε στεναχωρεί και δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πιέζεσαι να βρεις μία κοπέλα. Υπάρχουν όμως κάποιες αιτίες που πιθανόν να σε κρατάνε από το να κάνεις μία σχέση. Πάμε λοιπόν να δούμε 5 Λόγοι που είσαι ακόμα single.

5 Λόγοι που δεν είσαι σε σχέση!

 

1. Περιμένεις να κάνεις την τέλεια σχέση

ζευγάρι λυπημένο αγκαλιά γυναίκα

Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος εκεί έξω που να είναι τέλειος. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ατέλειες και σαν αποτέλεσμα έχουν και οι σχέσεις των ανθρώπων. Μην περιμένεις να βρεις μία κοπέλα με την οποία θα κάνετε την τέλεια σχέση που δε θα έχει καυγάδες, τσακωμούς και διαφωνίες. Η πραγματικές «τέλειες» σχέσεις είναι αυτές που έχουν περισσότερες χαρούμενες στιγμές από ότι άσχημες. Δυστυχώς, κακές στιγμές θα υπάρχουν σε κάθε κατάσταση.

Δες επίσης: Πως να βρεις την ιδανική κοπέλα για σένα!

2. Έχεις πληγωθεί στο παρελθόν

άνδρας πληγωμένος

Μετά από ένα δύσκολο χωρισμό είναι καλύτερο να πάρεις το χρόνο σου ώστε να γίνεις καλύτερα. Ωστόσο, δε θα πρέπει να μπερδεύεις την ανάγκη αυτή με το να δημιουργείς ανθυγιεινές δικαιολογίες για να απομονώνεις τον εαυτό σου από το κόσμο γύρω σου. Σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου και αν βρίσκεσαι πάντα να προσπαθείς να είσαι ανοιχτός για νέες εμπειρίες.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι έχεις βρει την κατάλληλη 

3. Δεν είσαι συναισθηματικά διαθέσιμος

άνδρας δεν μιλάει κοπέλα

Το να μιλάς για τα συναισθήματα σου είναι αγχωτικό και φέρνει ένα πιθανό ρίσκο να πληγωθείς. Εάν είσαι το είδους του ανθρώπου που δυσκολεύεται να μιλήσει για τα συναισθήματα του, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να είσαι ανοιχτός σε μία υγιείς σχέση με μία κοπέλα. Για να πετύχεις μία σχέση πρέπει και οι δύο άνθρωποι να μοιράζονται με ειλικρίνεια το πως αισθάνονται. Έτσι ώστε ο ένας να καταλαβαίνει τη θέση του άλλου.

Δες επίσης: 4 Τρόποι για να θέσεις τα όρια σου στις σχέσεις σου!

4. Προσπαθείς ακόμα να βρεις ποιος είσαι

παζλ άνδρας

Πριν να κάνεις μία ευτυχισμένη σχέση πρέπει πρώτα να ανακαλύψεις ποιος είσαι, τι σε κάνει ξεχωριστό και τι ακριβώς θες από τη ζωή σου. Αν αυτά ακόμα δεν τα γνωρίζεις είναι αδύνατον να βρεις και πόσο μάλλον να κρατήσεις την κοπέλα που σου ταιριάζει. Δοκίμασε πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει, διάβασε βιβλία, γνώρισε καινούργιους ανθρώπους και αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις τις πτυχές του εαυτού σου.

Δες επίσης: Πως να γίνεις πιο κοινωνικός;

5. Έχεις βάλει σε προτεραιότητα άλλα πράγματα

ασχολίες ενήλικας

Υπάρχει πιθανότητα να ενδιαφέρεσαι για άλλα πράγματα όπως η δουλειά, τα ταξίδια ή τα χόμπι σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο να βρεις μία κοπέλα που σου αρέσει για να κάνετε σχέση. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και δε θα πρέπει να αισθάνεσαι ότι κάτι σου λείπει. Ωστόσο, αν επιθυμείς να κάνεις σε μία σχέση θα πρέπει να βρεις τον απαραίτητο χρόνο για να κυνηγήσεις αυτόν τον στόχο.

Related Posts