άνδρας με κοιλιτσα και αυτοπεποίθηση

Γιατί πολλές γυναίκες προτιμούν κοντούς άνδρες με κοιλίτσα;

by theman

Ναι, πολλές γυναίκες επιλέγουν άνδρες με κοιλιτσα και κοντούς! Όσο παράξενο κι αν ακουστεί σε πολύ κόσμο, δεν είναι καθόλου σπάνιο πολλές γυναίκες να αδιαφορήσουν πλήρως για το καλοσχηματισμένο σώμα σου, και να επιλέξουν κάποιον άλλο με ίσως λιγότερο εντυπωσιακό σώμα.  Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να βρίσκονται πίσω από αυτό αλλά «σπόιλερ Αλέρτ» δεν έχει καμία σχέση με το σώμα σου.

Ας εξετάσουμε ένα πιθανό σενάριο. Ο Μάριος, ύψος 1.96, έχει κορμί βγαλμένο από αντρικό περιοδικό και θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο εσωρούχων. Ωστόσο ζορίζεται αρκετά με το θέμα των σχέσεων και όσες σχέσεις έχει κάνει μέχρι στιγμής έχουν πάει στραβά. Ο παιδικός του φίλος αντίθετα, ο Μπάμπης, ύψος 1,74 και λίγα παραπάνω κιλάκια κάτω από τη μπλούζα, έχει μια σοκαριστική επιτυχία με τις γυναίκες η οποία κάνει τον καλό του φίλο να απορεί.Μια μέρα λοιπόν ρωτάει το φιλαράκι του, «Πώς το πετυχαίνεις κάθε φορά να έρχονται όλες σε εσένα;»

Πάμε να δούμε τι θα μπορούσε να απαντήσει ο φίλος Μπάμπης σε αυτή την ερώτηση!

Γιατί πολλές γυναίκες αδιαφορούν για το σώμα σου!

 

1.Η Αυτοπεποίθηση σου

Αυτοπεποίθηση

Μια από τις πιο προφανείς απαντήσεις που θα μπορούσε να δώσει ο Μπάμπης, είναι ότι έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση από τον φίλο του, και αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια στη μεριά του. Σε τελική ανάλυση το σώμα μπορεί να μην είναι το πιο δυνατό του χαρτί, αλλά το προσπερνάει και αναγνωρίζει ότι έχει άλλους άσσους στο μανίκι του.

Στην ουσία αυτό που χαρακτηρίζει την αυτοπεποίθησή του είναι ότι δεν ντρέπεται για το σώμα του και δεν έχει ανασφάλειες όσον αφορά αυτό. Αυτό είναι σήμα κατατεθέν δυνατού χαρακτήρα και το χρησιμοποιεί προς όφελός του.

Δες επίσης: 5 φράσεις που λένε μόνο όσοι έχουν αυτοπεποίθηση!

2.Το Χιούμορ σου

γυναίκα γελάει

Μια άλλη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει ο Μπάμπης είναι ότι «Μα εγώ τις κάνω να γελάνε περισσότερο». Και αναμφισβήτητα το χιούμορ είναι μακράν ένα από τα πιο γοητευτικά όπλα στο οπλοστάσιό του. Ναι ο Μάριος έχει πιο ωραίο σώμα, αλλά το σώμα είναι κάτι που σε εντυπωσιάζει μόνο μία φορά, όταν το πρωτοβλέπεις. Είναι ελκυστικό και κάνει τ άλλο άτομο να έρθει κοντά σου, αλλά δεν θα αρκέσει για να μείνει δίπλα σου.

Σκέψου πόσο πιο ωραία νιώθεις ο ίδιος όταν γελάς με κάτι και θα δεις ακριβώς πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ.Σαν μπόνους, το καλό, εύστοχο και έξυπνο χιούμορ είναι σημάδι τρομερών δυνατοτήτων και αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες ξέρουν και αντιλαμβάνονται. Και ειδικά το αυτοσαρκαστικό χιούμορ. Διότι αν μπορείς να γελάσεις με τις δικές σου ελλείψεις και αδυναμίες, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.

Δες επίσης: 4 βιβλία αυτοπεποίθησης που θα αλλάξουν την ζωή σου!

3.Τα Προσωπικά Ενδιαφέροντα σου

άντρας παίζει πιάνο

 Μια Τρίτη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει ο Μπάμπης είναι ότι «Αντίθετα με πολύ κόσμο, έχω ενδιαφέροντα και ασχολίες που με κάνουν λιγότερο βαρετό.» Τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα είναι κάτι που οι γυναίκες εκτιμούν και προσέχουν! Αν ας πούμε, και οι δύο φίλοι είναι λογιστές, αλλά ο Μάριος κάνει μόνο γυμναστική, αλλά ο Μπάμπης διαβάζει λογοτεχνία, παίζει πιάνο και κάνει κόλπα με κάρτες, ποιος από τους δύο ακούγεται πιο ενδιαφέρον σαν άτομο;

Με τον Μπάμπη μπορούν να μιλήσουν για ένα σωρό διαφορετικά θέματα και να μην βαρεθούν καθόλου. Και πολλές φορές μια τέτοια ποικιλία αρκεί. Δεν μπορείς να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα μόνο με το σώμα σου, εξάλλου!

Δες επίσης: Πώς να διαλέξεις ένα οικονομικό χόμπι!

4. Πώς της συμπεριφέρεσαι

ζευγάρι αγκαλιάζεται γελάει κάνουν την κοπέλα σου χαρούμενη

Μια ακόμα απάντηση που θα μπορούσε να δώσει ο φίλος Μπάμπης είναι ότι «Εγώ τους δίνω αυτό που ψάχνουν». Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό το κάτι είναι μια διαφορετική συμπεριφορά. Αν ο Μπάμπης καταλαβαίνει από γυναικεία ψυχολογία, μπορεί να αναγνωρίσει αρκετές φορές πότε το κορίτσι με το οποίο μιλάει ψάχνει γιακάς διαφορετικό.

Μπορεί να έχει κάποια ανασφάλεια και να χρειάζεται λίγα παραπάνω κοπλιμέντα, μπορεί να έχει ανάγκη μια πιο απλή αντιμετώπιση, όχι μόνο για το σώμα της, ή οτιδήποτε άλλο. Αν ο Μάριος δεν προσέχει το κορίτσι απέναντί του και τι μήνυμα προσπαθεί να του περάσει, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην έχει την επιτυχία που θα ήθελε στις σχέσεις του!

Δες επίσης:6 Τρόποι για να γίνεις ακαταμάχητος στις γυναίκες!

ζευγάρι σε καρουσέλ

 

Αγαπητέ αναγνώστη που διάβασες μέχρι εδώ, δεν έχει καμία σημασία αν αυτή τη στιγμή είσαι ο Μπάμπης ή ο Μάριος. Οι σχέσεις είναι πολύ πιο περίπλοκες από το σωματότυπό σου και πρέπει να αντιμετωπίζονται ανάλογα. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για το αν έχεις κοιλίτσα ή είσαι 1.50 ή δεν βγάζεις αρκετά χρήματα ή οτιδήποτε άλλο. Αυτά δεν θα έπρεπε να καθορίζουν ούτε την αυτοπεποίθησή σου, ούτε την επιτυχία σου σε αυτό το κομμάτι.

Δούλεψε στον εαυτό σου αν έχεις ανασφάλειες, ασχολήσου με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και κυνήγησε τους στόχους σου. Αν το πρότυπο του αθλητικού σώματος σε εμπνέει, προσπάθησε και πέτυχέ το. Αν όχι, δεν έχει τόση σημασία όση φαντάζεσαι.Κι ακόμα κι αν έχεις κοιλίτσα, ποιος είπε ότι δεν μπορείς να έχεις επιτυχίες; Πάρε παράδειγμα τον Μπάμη!

Related Posts