γοητευτικός άντρας ακαταμάχητος

6 Τρόποι για να γίνεις ακαταμάχητος στις γυναίκες!

by tzinav

Το ερώτημα «τι αρέσει στις γυναίκες» είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί καθώς κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Μην ψάχνεις λοιπόν για κάποια μαγική συνταγή για να την κάνεις να σε θέλει. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικές συμπεριφορές που θα σε κάνουν να γίνεις ακαταμάχητος σε πολλές γυναίκες!

Αντί να ψάχνεις τρόπους να την εντυπωσιάσεις που είναι παρατραβηγμένοι, υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να γίνεις πιο ελκυστικός. Ανακάλυψε 6 τρόπους για να γίνεις ακαταμάχητος στις γυναίκες!

6 Συμβουλές για να μην μπορούν να σου αντισταθούν!

 

1. Να είσαι ευγενικός

άντρας ανοίγει πόρτα αυτοκινήτου γυναίκα

Οι καλοί τρόποι είναι ένα από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά. Μια γυναίκα σίγουρα παρατηρεί το πόσο ευγενικός είσαι μαζί της αλλά και με τους γύρω σου. Φυσικά, η ψεύτικη ευγένεια αργά ή γρήγορα βγαίνει στην επιφάνεια, οπότε αν προσποιείσαι τους καλούς σου τρόπους σίγουρα θα το αντιληφθεί.

Δες επίσης: Τι να κάνεις αν νιώθεις ότι η κοπέλα σου σε αγνοεί!

2. Να είσαι καλός συνομιλητής

κορίτσι αγόρι μιλάνε

Κάτι στο οποίο πολλοί άντρες δε τα πηγαίνουν καλά είναι το να είναι καλοί συνομιλητές. Το σημείο στο οποίο υπολείπονται είναι το να ακούν ενεργά το συνομιλητή τους. Όταν μια κοπέλα λοιπόν αντιλαμβάνεται ότι την προσέχεις όταν μιλάει και ότι μπορεί να κάνει μαζί σου βαθιές συζητήσεις τότε παίρνεις ένα μεγάλο συν!

Δες επίσης: 4 Συμβουλές για να μην μαλώνεις με την κοπέλα σου!

3. Να έχεις στόχους και φιλοδοξίες

άντρας κοστούμι μελετάει

Ένας άντρας με προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους είναι πολύ γοητευτικός. Κι αυτό γιατί οι φιλοδοξίες δείχνουν στοχοπροσήλωση, ανεξαρτησία, αγωνιστικότητα και επιθυμία να ανέλθεις και να μη μένεις στάσιμος. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι άκρως θελκτικά σε οποιοδήποτε άνθρωπο.

4. Να έχεις χιούμορ

γυναίκα γελάει άντρας ακαταμάχητος

Το χιούμορ είναι ένα τεράστιο προσόν σε έναν άντρα! Και μπορεί να μην είσαι ο τύπος άντρα που λέει πετυχημένα ανέκδοτα αλλά η αίσθηση του χιούμορ εκφράζεται με διάφορους τρόπους. Ο αυτοσαρκασμός, τα πνευματώδη αστεία και η αντιμετώπιση της καθημερινότητας με χιούμορ είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που ελκύουν τις γυναίκες.

Δες επίσης: 6 Τρόποι που πληγώνεις τη σύντροφο σου!

5. Να μην είσαι εγωκεντρικός

άντρας αγκαλιάζει κοπέλα

Ένας δοτικός και προστατευτικός άντρας είναι κάτι που οι γυναίκες επιζητούν. Αντίστοιχα, οι άντρες που είναι εγωκεντρικοί και βάζουν πάνω απ’ όλα τον εαυτό τους είναι κάτι που οι περισσότερες θέλουν να αποφύγουν! Αν λοιπόν θέλεις να είσαι ακαταμάχητος φρόντισε να προσέχεις και να περιποιείσαι την κοπέλα που σου αρέσει.

Δες επίσης: 7 Μυστικά για να μάθεις τι θέλουν οι γυναίκες!

6. Να προσέχεις το ντύσιμο σου

στιλάτος άντρας χαμογελαστός ακαταμάχητος

Μπορεί με ένα τζιν παντελόνι και τα sneakers σου να είσαι τελείως χαλαρός και άνετος αλλά δε γίνεται να φοράς μόνο αυτά. Πρέπει λοιπόν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, προσθέτοντας κάποια κλασικά κομμάτια αλλά και αξεσουάρ. Εξάλλου, ένας καλοντυμένος και στιλάτος άντρας μπορεί να τραβήξει την προσοχή των γυναικών!

Related Posts