55 Γραμμικά τατουάζ για άντρες!

by theman

Κάθε τατουάζ αποτελείται από γραμμές αλλά τα γραμμικά τατουάζ είναι εκείνα που περιλαμβάνουν καθαρές γραμμές οι οποίες βρίσκονται στο επίκεντρο του σχεδίου. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει περιβραχιόνια τατουάζ, tattoo μανίκι, αλλά και μοναδικά σχέδια για όλο το σώμα.

Τα συγκεκριμένα τατουάζ είναι αρκετά μινιμαλιστικά αλλά μπορούν να γίνουν και αρκετά πολύπλοκα ανάλογα με το σχέδιο. Σε αρκετές περιπτώσεις συμβολίζουν το πένθος, με την κλασική μαύρη γραμμή και το πόσο εύθραυστη είναι η ζωή, αλλά προφανώς υπάρχει και η άλλη πλευρά που συμβολίζει την ελπίδα και την ελευθερία. Εσύ ποιο σχέδιο θα επιλέξεις;

 

Τα πιο εντυπωσιακά ανδρικά γραμμικά τατουάζ για όλο το σώμα!

Ανδρικά τατουάζ για το χέρι

trigono tattoo triantafullatattoo xeritatouaz mpratsotatouaz nekrokefalitatouaz tauros the-man.grtattoo gunaikeio prosopotattoo kuklostattoo xeri pisomousika tatouaz andresmikra tatouazlines tattoos the-man.grgrammika tatouaz antresandriko tattoo manikiandrika tatouaz manikiabstract tattoosabstract tatouaz omos

Οι περισσότεροι άντρες επιλέγουν το χέρι για να κάνουν ένα τατουάζ, μιας και είναι το σημείο που καλύπτουν λιγότερο καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Έχεις την επιλογή να κάνεις ένα τατουάζ μανίκι το οποίο θα πιάνει και ένα μικρό μέρος του στήθους και θα σταματάει περίπου στον αγκώνα ή ακόμη και από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα. Μπορείς όμως και να κάνεις ένα πιο διακριτικό τατουάζ στην εσωτερική πλευρά του μπράτσου σου. Δες ακόμη 26 εντυπωσιακά ανδρικά τατουάζ για τα χέρια!

Ανδρικά τατουάζ για το στήθος

antriko grammiko tattoochest tattooslukos tattoomegala antrika tatouaztattoo artists elladatatouaz stithostatouaz pouli stithostatouaz lukos the-man.grtatouaz klepsidratatouaz aetos stithostattoo grammes

Το στήθος ενδείκνυται για όσους προτιμούν τα μεγάλα σχέδια, μιας και μπορείς να το συνεχίσεις μέχρι και την περιοχή της κοιλιάς. Αν σκέφτεσαι όμως να κάνεις ένα tattoo εκεί θα πρέπει να αντέχεις τον πόνο, γιατί σίγουρα πονάει πολύ περισσότερο από πολλά άλλα σημεία. Δες ακόμη 27 ιδέες για ανδρικά τατουάζ στα πλευρά!

Ανδρικά τατουάζ για την πλάτη

andrika tatouaz mesidot tattooback tattoos mengeometrika tatouazgrammika sxedia tatouaztatouaz spondiliki stilitatouaz me grammestatouaz gunaikeia figouratatouaz apeiro platisumvola tatouaz platikinezika grammata tattoowatercolor tattoo plati

Η πλάτη, όπως και το στήθος, είναι το ιδανικό σημείο για να κάνεις ένα μεγάλο τατουάζ ή και πολλά μικρά τα οποία δεν θα μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε. Είναι μία safe επιλογή για όλους όσους δεν τους επιτρέπει το επάγγελμα τους να έχουν τατουάζ.

Εδώ λοιπόν μπορείς να ξεκινήσεις μια παράσταση από τον σβέρκο ή ψηλά στην ωμοπλάτη, ενώ και πάλι για όσους αντέχουν τον πόνο και θέλουν να νιώσουν το tattoo τους ενδείκνυται η σπονδυλική στήλη. Δες ακόμη 24 αντρικά Tattoo για πλάτη και στήθος!

Ανδρικά τατουάζ για το πόδι

tattoos men 2018tattoo mpoutitattoo artists elladatatouaz zodiatatouaz mpoutigeometrika tatouazgrammika tatouaz poditatouaz grammes koukkidesskull tattoo the-man.grtatouaz kopelatatouaz koukouvagiadot lines tattooantriko tatouaz gampaandriko tattoo astragalosandrika tatouaz podiaiguptiaka tatouaz

Δες επίσης πως να διαλέξεις το τατουάζ που δε θα μετανιώσεις!

Και εδώ τώρα μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις να φαίνεται το σχέδιο που έχεις κάνει ή όχι. Έτσι, μπορείς να χτυπήσεις ένα τατουάζ στο μπούτι, στην γάμπα ή στον αστράγαλο για να κάνεις ένα διακριτικό minimal σχέδιο.

Γενικότερα, τα ζώα είναι από τις πιο must προτάσεις, αλλά ότι πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό είναι ο συνδυασμός των line tattoos με τα dot και abstract tattoos και μερικές σκιάσεις. Επιπλέον, μπορεί να μην έχω βάλει πολλά σχέδια με χρώμα στις προτάσεις μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα αυτά δεν θα δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά με κάποιο άλλο χρώμα ή ακόμη και σε συνδυασμό με κάποιο watercolor tattoo στο background!

Τώρα το μόνο που μένει είναι να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σου και σε αντιπροσωπεύει. Ξέρεις όμως τι πρέπει να κάνεις την ίδια κιόλας μέρα αφού κάνεις το tattoo σου; Αν όχι, δες 7 συμβουλές για να φροντίσεις το καινούργιο σου tattoo!

Related Posts