ιδιαίτερα τατουάζ για άντρα

5 Ιδιαίτερα τατουάζ για κάθε άντρα

by Effie M.

Τα τατουάζ είναι ένα στοιχείο του προσωπικού στιλ κάθε ατόμου και για αυτό πολλοί άντρες αποφασίζουν να κάνουν στο σώμα τους! Κοσμούν το κορμί και μέσα από αυτά μπορείς να εκφραστείς και να ξεχωρίσεις! Υπάρχουν πολλά όμορφα και ιδιαίτερα τατουάζ που μπορείς να επιλέξεις για σένα. Πριν αποφασίσεις, καλό είναι να κάνεις καλή έρευνα για να δεις τι σου αρέσει, γιατί θα είναι κάτι που θα το έχεις για πάντα!

Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιο τατουάζ στο σώμα σου, πρέπει πρώτα να σκεφτείς τι αρέσει σε εσένα! Μπορεί να είναι κάτι συμβολικό, όπως μία ημερομηνία γέννησης, ή ένα σχέδιο που αντιπροσωπεύει το χόμπι σου! Επίσης, το σημείο του σώματος που θα κάνεις το τατουάζ σου πρέπει να είναι κατάλληλο για σένα. Για παράδειγμα, κάποιοι λένε πως πρέπει να βρίσκεται σε σημείο που δε βλέπεις συχνά, για να μην το βαρεθείς! Άλλοι επιλέγουν να κάνουν ένα ιδιαίτερο τατουάζ για να καλύψουν ένα σημάδι ή να κρύψουν μια ανασφάλεια! Το πιο σημαντικό όμως είναι να βρεις έναν tattoo artist που εμπιστεύεσαι, για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Δες παρακάτω μερικά ιδιαίτερα τατουάζ για κάθε άντρα!

Όμορφα στιλ τατουάζ για τον άντρα

1. Line art πρόσωπα – ιδιαίτερα τατουάζ

line art ιδιαίτερα τατουάζ πλάτη line art ιδιαίτερα τατουάζ χέρι line art τατουάζ χέρι line art tattooΤο τατουάζ τύπου line art, δηλαδή μια συνεχόμενη γραμμή που δημιουργεί ένα όμορφο σχέδιο, είναι μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή! Μπορείς να το κάνεις σε οποιοδήποτε μέγεθος, ακόμα και αρκετά μικρό, αν δε θέλεις να κάνεις κάτι υπερβολικό. Ακόμα, η πρόταση για line art που σχηματίζουν πρόσωπα, είναι αρκετά στη μόδα τα τελευταία χρόνια, και είναι μια όμορφη επιλογή για το σώμα σου!

Δες επίσης: Τα καλύτερα σημεία στο ανδρικό σώμα για τατουάζ

2. Τατουάζ εμπνευσμένα από τα χόμπι σου

τατουάζ χόμπι υδρόγείος αεροπλάνο τατουάζ φωτογραφική μηχανή μπράτσο τατουάζ χόμπι ψαλίδιΜια ακόμα ιδέα για σένα που θέλεις να κάνεις τατουάζ, είναι να εμπνευστείς από τα χόμπι σου! Αν είσαι άνθρωπος που του αρέσουν τα ταξίδια, κάνε μία υδρόγειο σφαίρα ή ένα αεροπλάνο! Αν σου αρέσουν οι τέχνες ή παίζεις κάποιο όργανο, μπορείς να επιλέξεις νότες ή μία κιθάρα! Ακόμα, μπορείς να εμπνευστείς από το επάγγελμά σου, και να βρεις ένα ιδιαίτερο τατουάζ που θα σε χαρακτηρίζει απόλυτα!

Δες επίσης: Πως να διαλέξεις το τατουάζ που δε θα μετανιώσεις!

3. Συμβολικά τατουάζ

τατουάζ με ημερομηνίες γέννησης χρονολογία τατουάζ μπράτσο χρονολογία τατουάζ μπράτσο ημερομηνία γέννησης ιδιαίτερα τατουάζ

Επίσης, μία πρόταση που βλέπουμε αρκετά, είναι τα τατουάζ που αναγράφουν ημερομηνίες! Μπορείς να κάνεις τη χρονολογία που γεννήθηκες, ή τη χρονιά που έγινε κάτι πολύ σημαντικό για σένα! Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις την ημερομηνία γέννησης κάποιου αγαπημένου σου προσώπου, τις συντεταγμένες που ήσασταν όταν συναντήθηκες πρώτη φορά με την κοπέλα σου, ή ό,τι άλλο εσύ θέλεις!

Δες επίσης: Τι πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις τατουάζ!

4. Πολλά μικρά ιδιαίτερα τατουάζ στο μπράτσο

πολλά μικρά ιδιαίτερα τατουάζ πολλά μικρά ιδιαίτερα τατουάζ πολλά μικρά τατουάζ πολλά μικρά τατουάζΗ επιλογή με τα πολλά μικρά τατουάζ, άναρχα τοποθετημένα στο μπράτσο σου, είναι μια πρόταση που είναι πολύ στη μόδας! Ουσιαστικά μπορείς να δημιουργήσεις ένα μανίκι, απλά να μη γεμίσεις τα κενά σημεία! Τα σχέδια που θα έχεις είναι δική σου επιλογή! Για παράδειγμα, μπορείς να εμπνευστείς από σειρές, κατοικίδια ή φαγητά! Ακόμα, τα τατουάζ που θα επιλέξεις μπορούν να είναι σε διάφορα μεγέθη, και να συμπληρώνεις καινούρια σχέδια όποτε βρίσκεις κάτι καινούριο που σου αρέσει!

Δες επίσης: 40 Ιδέες για ανδρικά τατουάζ στο χέρι!

5. Τατουάζ φράση

φράση τατουάζ πόδι ιδιαίτερα τατουάζ φράση γραφικός χαρακτήρας άντρας με τατουάζ αγκόνα φράση τατουάζ χέριΤέλος, μπορείς να κάνεις ένα ιδιαίτερο τατουάζ που θα περνάει κάποιο μήνυμα! Τα παλιότερα χρόνια ήταν στη μόδα οι απλές φράσεις με κλασικές γραμματοσειρές! Τώρα, είναι μεγάλη τάση τα ιδιαίτερα τατουάζ φράσεις που είναι γραμμένα στο χέρι! Ζήτα από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο να σου γράψει την πρόταση που θέλεις ή ό,τι θέλει το ίδιο, και χτύπα το τατουάζ σου! Σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν έχει κανένας άλλος!

Related Posts