άντρας με μανίκι τατουάζ

Τα καλύτερα σημεία στο ανδρικό σώμα για τατουάζ

by theman

Τα τατουάζ αποτελούν μια μορφή τέχνης η οποία σου επιτρέπει να έχεις το δικό σου μοναδικό προσωπικό έργο τέχνης ανεξήτιλα ζωγραφισμένο πάνω στο σώμα σου. Τα ανδρικά τατουάζ στο σώμα είναι πλέον πολύ πιο αποδεκτά και δεν σε περιορίζουν απαραίτητα στον επαγγελματικό τομέα.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα μέρη στο ανδρικό σώμα για να ‘χτυπήσεις’ ένα τατουάζ; Στο man.gr σου προτείνουμε τα 5 ιδανικότερα μέρη στα οποία τα tattoo σου και θα φαίνονται αλλά και δε θα σου στερούν ευκαιρίες και θέσεις εργασίας. Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω σχέδια τατουάζ και διάλεξε σοφά το μέρος του σώματος το οποίο θέλεις να αναδείξεις με ένα tattoo!

Που να κάνεις τατουάζ στο σώμα σου

 

Εντυπωσιακά τατουάζ ώμου

ανδρικό τατουάζ ώμουτατουάζ ώμου δράκοςμεγάλο τατουάζ ώμουτατουάζ αετόςτατουάζ γράμματατατουάζ ώμου

Τα τατουάζ ώμου είναι από τα κορυφαία σημεία για να κάνεις ένα τατουάζ είτε μικρό είτε μεγάλο. Δείχνουν δυναμικά και σέξι και ανάλογα με το μάκρος στο μανίκι της μπλούζας σου μπορείς αν θες να το αποκαλύπτεις ή να το κρύβεις. Αν ψάχνεις για κάτι διακριτικό προτίμησε κάποιο μακρόσθενο tattoo ή μια φράση στο πάνω μέρος του ώμου. Εναλλακτικά, εντυπωσιακά σχέδια στον ώμο είναι αυτά που εκτείνονται έως το στήθος, μια περιοχή που είναι εξίσου ωραία για τατουάζ!

Δες επίσης: Τι πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις τατουάζ!

Όμορφα ανδρικά τατουάζ στα πλευρά

τατουάζ στα πλευρά άντραάντρας με ωραία τατουάζτατουάζ στα πλάγια του κορμούανδρικό τατουάζ στα πλευράανδρικό tattoo στα πλευράανδρικό τατουάζ στα πλευρά

Καλό σημείο για τατουάζ είναι και τα πλευρά. Τα tattoo με γράμματα, ζώα ή τοπία είναι από τις πιο συνηθισμένες επιλογές για το σημείο αυτό. Ένα ωραίο τατουάζ στα πλευρά ταιριάζει άψογα με τατουάζ μανίκι στο άλλο χέρι (όχι σε αυτό από τη μεριά με το τατουάζ στα πλευρά).

Δες επίσης: 55 Γραμμικά τατουάζ για άντρες!

Διακριτικά tattoo στον λαιμό

ανδρικό τατουάζ στο σβέρκοτατουάζ φτερό στον λαιμόμικρό τατουάζ πίσω από το αυτίδιακριτικό τατουάζ στον λαιμόαντρικό τατού πίσω από το αυτίδιακριτικό tattoo τριαντάφυλλοτατουάζ στο μπροστά μέρος του λαιμού

Αγαπημένο σημείο τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών στα ανδρικά τατουάζ είναι ο λαιμός. Τα τατουάζ λαιμού είναι πολύ κολακευτικά και σέξι ενώ μπορούν ταυτόχρονα να είναι κομψά και διακριτικά. Ένα μικρό συμβολικό σχέδιο πίσω από το αυτί, στα πλάγια του λαιμού ή και στον σβέρκο είναι φανταστικά σημεία για τατουάζ για κάθε άντρα.

Δες επίσης: Πως να διαλέξεις το τατουάζ που δε θα μετανιώσεις!

Ανδρικά τατουάζ μανίκι

τατουάζ μανίκιανδρικό τατουάζ μανίκιμανίκι τατουάζ με σκιάσειςτατουάζ σε όλο το χέριχρωματιστά τατουάζ με μανίκιtattoo μανίκι

Ίσως τα πιο δημοφιλή απο όλα είναι τα τατουάζ στο χέρι. Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις ένα σημείο για τατουάζ όπως τον πήχη, τους δικέφαλους ή πάνω από τον αγκώνα, μπορείς όμως να κάνεις και το λεγόμενο μανίκι. Το χέρι γεμάτο τατουάζ είναι πλέον από τις μεγαλύτερες τάσεις στα ανδρικά tattoos.

Αν όμως πρόκειται να κάνεις μανίκι, πρέπει να φροντίσεις ότι μπορείς να υποστηρίξεις το στυλ αυτό και πρέπει να διασφαλίσεις ότι συμβαδίσει με την επαγγελματική ζωή σου. Αν έχεις καταλήξει στο ότι το θες πολύ, φτιάξε τη δικιά σου σύνθεση τατουάζ και μάλιστα μπορείς να προσθέσεις και λίγο χρώμα αντί για το κλασσικό μανίκι με μαύρο μελάνι.

Δες επίσης: 26 Εντυπωσιακά ανδρικά τατουάζ για τα χέρια!

Ανδρικά tattoo στη γάμπα

τατουάζ λιοντάρι στη γάμπατατουάζ σκελετοί με χρώματατατουάζ γάμπαςαντρικό τατουάζ γάμπαςγάμπες γεμάτες με τατουάζtattoo στη γάμπαχρωματιστό τατουάζ στη γάμπα

Δες επίσης: 25 Ιδέες για ανδρικά tattoo στην πλάτη!

Τέλος έχουμε τα tatoo στη γάμπα, μια επίσης κλασσική και safe επιλογή για πολλούς άντρες. Στη γάμπα έχεις περιθώρια να κάνεις μεγάλα μακρόσθενα σχέδια τα οποία μάλιστα μπορούν να φτάνουν και έως τον αστράγαλο. Κάτι που μπορεί να σε παροτρύνει στο να προτιμήσεις ένα τατουάζ στη γάμπα είναι το γεγονός πως πρόκειται από τα πιο ανώδυνα μέρη του σώματος για τατουάζ!

Related Posts