Τατουαζ ώμου για άνδρες

9 Ιδέες για ανδρικά τατουάζ στον ώμο!

by theman

Το τατουάζ στον ώμο ενός άντρα είναι κάτι κλασσικό και συνηθισμένο, αλλά δεν παύει να είναι από τα πιο σέξι σημεία για τατουάζ. Ένας λόγος που ο ώμος είναι ένα παραδοσιακό σημείο, είναι γιατί συνδέεται με τη δύναμη του άντρα. Υπάρχουν διάφορα στυλ, σχέδια, σχήματα και μεγέθη που μπορείς να δοκιμάσεις που θα ταιριάζουν στο σώμα σου και στην προσωπικότητα σου.

Αν και δεν είναι απαραίτητο, ένα τατουάζ καλό θα ήταν να έχει μια βαθύτερη σημασία για εσένα καθότι είναι μόνιμο. Εννοείται πως μπορείς να συνδυάσεις διάφορα στυλ και ιδέες και να δημιουργήσεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με ιδέες για εντυπωσιακά τατουάζ στον ώμο, για να πάρεις έμπνευση και να σκεφτείς το πρώτο ή το επόμενο σου τατουάζ.

Ιδέες για τατουάζ στον ώμο, αποκλειστικά για άνδρες!

 

1. Τατουάζ στον ώμο, στυλ tribal!

Τατουζ στυλ tribal στο χέρι

Μια μόδα της εποχής του 90 που παραμένει δημοφιλής ακόμη και σήμερα. Οι γραμμές στο στυλ αυτό, είναι καμπυλωτές και χοντρές και γι αυτό είναι ένα ιδανικό σχέδιο στον ώμο. Προσαρμόζονται στο σώμα σου και ακολουθούν τις κινήσεις σου. Ο tattoo artist, για να διαμορφώσει το σχέδιο χρησιμοποιεί τους μυς ως καθοδήγηση για το που θα σχεδιάσει τις γραμμές. Το tribal στυλ, θεωρείται από τα όμορφα και αρσενικά τατουάζ.

Δες επίσης: 12 Cool ανδρικά tattoo για το λαιμό!

2. Το μικρό τατουάζ είναι εξίσου εντυπωσιακό!

Μικρό τατουάζ στον ώμο, γεωμετρικό σχέδιο Μικρο τατουάζ, λέξη στον ώμο

Παρόλο που ο ώμος σου είναι ένα ιδανικό μέρος για να κάνεις ένα μεγάλο τατουάζ, είναι εξίσου ιδανικός και για ένα μικρό. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις απλώς μια λέξη, που να σημαίνει κάτι για σένα. Άλλη ιδέα είναι να δοκιμάσεις ένα γεωμετρικό σχέδιο ή ένα μικρό σύμβολο. Τα μικρά τατουάζ χρειάζονται πολύ πιο λίγο χρόνο και επιπλέον, ο ώμος είναι από τα λιγότερο οδυνηρά μέρη του σώματος και γι αυτό είναι μια καλή επιλογή αν θα κάνεις το πρώτο σου τατουάζ.

Δες επίσης: Οι 12 καλύτερες φράσεις για ανδρικά τατουάζ!

3.  Κέλτικο τατουάζ στον ώμο !

 Celtic tattoo στον ώμο Τατουάζ κέλτικης τέχνης

Η κέλτικη τέχνη, αποτελείται από κόμπους και δακτυλίους και για αυτό και ταιριάζει πολύ στον ώμο. Οι γραμμές και τα κυκλικά σύμβολα εφαρμόζονται τέλεια γύρω από τους μυς, που σημαίνει ότι το σχέδιο δε θα φαίνεται στατικό στο δέρμα σου. Το νόημα του κέλτικου στυλ, με τις σπείρες, αντιπροσωπεύει την ενέργεια που δίνει ο ήλιος, τη σύνδεση του πνευματικού με τον φυσικό κόσμο και την αιωνιότητα.

4. Τατουάζ maori για άνδρες!

Μαόρι τατουάζ στο χέρι Τατουάζ μαόρι στο μπράτσο

Τα τατουάζ Μαόρι, έρχονται από τη Νέα Ζηλανδία. Η τέχνη και το στυλ είναι γνωστή επίσης και ως “μοκο”, και θεωρείται εξαιρετικά ιερή. Η διαδικασία ήταν αρκετά επώδυνη καθώς εφάρμοζαν το μελάνι με σμίλες και όχι με βελόνες. Ωστόσο, πλέον χρησιμοποιείται κανονικά η βελόνα με το μελάνι κάτι που τα κάνει πιο ομαλά και λιγότερο επώδυνα. Τα τατουάζ αυτά αποκάλυπταν λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένεια, τη φυλή την κατάσταση και τα επιτεύγματα ενός άντρα. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια Maori και ιδέες  που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να τις προσαρμόσεις στην προσωπικότητα σου και στο στυλ σου.

Δες επίσης: 25 Ιδέες για ανδρικά tattoo στην πλάτη!

5. Πολυνησιακό τατουάζ ώμου!

Τατουάζ πολυνησιακής τέχνης στο χέρι

Για τους άνδρες στην Πολυνησία το τατουάζ είναι ιερό και παραδοσιακό. Η τέχνη αυτή συνδυάζει καμπυλωτές γραμμές, γεωμετρία και συμπαγή μαύρα σχήματα που δημιουργούν μια μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση. Τα σύμβολα και τα σχέδια τους είναι εμπνευσμένα από τη φύση. Το πιο δημοφιλές είναι το κύμα που σημαίνει τη διατήρηση και την αύξηση της δύναμης της ζωής ενός άντρα.

Δες επίσης: Τι πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις τατουάζ!

6. Τατουάζ στον ώμο, με 1/4 μανίκι!

Τατουάζ στον ώμο και ένα τέταρτο μανίκι

Το μανίκι τατουάζ σε αυτό το μήκος, είναι ένα μια πολύ όμορφη επιλογή και ταιριάζει πολύ με το τατουάζ στον ώμο. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι, ένα τέτοιο στυλ, θέλει πολύ καλή δουλειά στο πάνω μέρος του σχεδίου, δηλαδή στον ώμο. Οι καμπύλες που έχει το σώμα σου, γύρω από τα κόκαλα και τους μύες χρειάζονται προσοχή ούτως ώστε να μην παραμορφώνεται το σχέδιο με την κίνηση του σώματος σου.

7. Χρωματιστό Τατουάζ στον ώμο!

Τατουάζ με χρώμα για άνδρες Χρωματιστό σχέδιο τατουάζ για άνδρα

Το μαύρο μελάνι είναι το πιο συνηθισμένο για τατουάζ στον ώμο, ωστόσο τα πολύχρωμα τατουάζ είναι εξίσου εντυπωσιακά. Το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα τατουάζ που έχει περίπλοκα στοιχεία, με σκοπό να αναδείξει λεπτομέρειες στο σχέδιο. Ενσωματώνοντας διάφορα χρώματα σε ένα τατουάζ έχεις ένα ξεχωριστό και δυναμικό αποτέλεσμα.

Δες επίσης: 30 One line αντρικά γραμμικά tattoo!

8.  Τατουάζ με λουλούδι για άνδρες!

Tattoo με τριανταφυλλα στο χέρι για άνδρες Ανδρικό τατουάζ με λουλούδια

Είναι για άντρες που τους αρέσει το κλασσικό και old school στυλ. Το πιο δημοφιλές λουλούδι που χρησιμοποιείται είναι το τριαντάφυλλο. Τα τατουάζ αυτά έχουν την ιστορία τους, στους ναυτικούς. Τα λουλούδια, αντιπροσώπευαν τα όμορφα στοιχεία και τις προκλήσεις της ζωής. Επιπλέον, η καμπύλη του ώμου είναι ιδανικό σημείο, για να εφαρμοστεί τέλεια ένα λουλούδι.

Δες επίσης: 27 Ιδέες για ανδρικά τατουάζ στα πλευρά!

9. Μίνιμαλ γεωμετρικά τατουάζ!

Γεωμετρικό τατουάζ στον ώμο Τατουάζ με γεωμετρικά σχήματα

Τα γεωμετρικά τατουάζ τα τελευταία χρόνια είναι ένα στυλ που συνεχώς αυξάνεται στις προτιμήσεις των ανδρών. Το στυλ στο τατουάζ αυτό, είναι μίνιμαλ και φουτουριστικό.  Η απλότητα του προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και είναι κάτι που το κάνει ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Είναι ότι πρέπει, αν έχεις μίνιμαλ χαρακτήρα και στυλ, θα σου ταιριάξει απόλυτα.

Related Posts