tatouaz plevra antres

27 Ιδέες για ανδρικά τατουάζ στα πλευρά!

by theman

Τα τατουάζ έχουν αρχίσει να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλή σε κάθε ηλικία. Υπάρχουν εδώ και χρόνια, και θεωρούνται ένας υπέροχος τρόπος να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις απόψεις σου επάνω σε κάποιο θέμα. Εκτός αυτού, βέβαια, είναι και ένα είδος τέχνης.

Τα tattoo στα πλευρά είναι μία από τις πιο hοt τάσεις που επικρατούν χάρη στην ομορφιά τους αλλά και στο σημείο στο οποίο εμφανίζονται. Τα πλευρά είναι το ιδανικό σημείο για να κάνεις πιο μεγάλα και με περισσότερες λεπτομέρειες τατουάζ με σκοπό να ξεχωρίσεις. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο επώδυνα σημεία στο οποίο μπορείς να κάνεις τατουάζ, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι απλά μοναδικό.

 

Διαχρονικά ανδρικά tattoo για τα πλευρά

 

1. Κέλτικα τατουάζ

tatouaz keltikotattoo celtic crossceltic cross tattoo

Τα Κέλτικα τατουάζ είναι γνωστά και δημοφιλή για τα μοναδικά τους μοτίβα. Έχουν ιδιαίτερη σχέση με τον Χριστιανισμό, και συνήθως τα επιλέγουν άτομα που θέλουν να κάνουν τατουάζ κάτι που να έχει σχέση με τη θρησκεία τους.

2. Τατουάζ με κρανία

tatouaz kraniotatouaz me kraniaskull tattootattoo kraniotatouaz skull

Ακόμη ένα σχέδιο που προτιμούν πολλοί άντρες να κάνουν στα πλευρά τους είναι τα κρανία. Οι σημασίες πίσω από αυτά είναι διάφορες. Μπορεί να αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, το θάνατο ή το ξεπέρασμα του θανάτου, την προστασία αλλά και την αναγέννηση από τις στάχτες.

3. Τατουάζ με φίδια

snake tattootatouaz fiditattoo fiditattoo snake

Τα τατουάζ με φίδια είναι από τα πιο αρρενωπά τατουάζ που μπορεί να επιλέξει να κάνει ένας άντρας. Μπορεί να έχουν διάφορες σημασίες, αλλά τις περισσότερες φορές δείχνουν τις πεποιθήσεις κάποιου. Χάρη στον άφθονο χώρο που υπάρχει στα πλευρά, τα φίδια μπορούν να έχουν μοναδικές λεπτομέρειες.

4. Τατουάζ με δράκους

dragon tattootatouaz drakostatouaz dragon

Όπως και με τα φίδια, έτσι και οι δράκοι είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή ως τατουάζ για τα πλευρά χάρη στο μέγεθος και τα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Όσο για το τι σημαίνουν; Συνήθως αντιπροσωπεύουν την κυριαρχία, τη δύναμη, την ανυπακοή και τον σχεδιασμό.

 

Τα καλύτερα τατουάζ στα πλευρά

 

1. Τατουάζ με λιοντάρι

lion tattoo

Ποιος άντρας δε θα ήθελε να έχει το βασιλιά της ζούγκλας ζωγραφισμένο επάνω του; Δε χρειάζεται να το ζωγραφίσεις ολόκληρο. Το πρόσωπο ενός λιονταριού που βρυχάται με ένα μέρος της χαίτης του είναι ότι χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις.

2. Τατουάζ με δέντρα

tree tattoo

Αν ψάχνεις για ένα μινιμαλιστικό σχέδιο, τότε αυτά τα πεύκα είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Ο λεπτός τους σχεδιασμός και οι ευθείς κορμοί τους υπάρχουν σε όλο το τμήμα των πλευρών, ενώ στο φύλλωμα υπάρχουν μοναδικές λεπτομέρειες.

3. Τατουάζ με άγγελο

angel tattoo

Και οι άγγελοι είναι ένα τατουάζ που επιλέγουν πολλοί. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι μοναδικό, καθώς δείχνει όχι μόνο έναν αλλά δύο αγγέλους. Ο ένας βρίσκεται στη γη ενώ ο άλλος πετάει από πάνω του. Μια εξαιρετική ιδέα για κάποιον που θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

tattoo with angels

Ακόμη μια πρόταση για τατουάζ με αγγέλους είναι η παραπάνω, όπου ο άγγελος εμφανίζεται με πανοπλία γονατισμένος στο ένα του πόδι. Οι λεπτομέρειες σε αυτό το σχέδιο είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

4. Τατουάζ με ρολόι

tatouaz roloi

Τα τατουάζ σε σχήμα ρολογιού είναι μια υπέροχη ιδέα για κάθε μέρος του σώματος. Μπορεί να το έχεις συναντήσει σε διάφορες μορφές ως τατουάζ για το χέριαλλά και ως σχέδιο για τα πλευρά είναι υπέροχο. Το συγκεκριμένο σχέδιο δείχνει το μηχανισμό του ρολογιού, ενώ πάνω από αυτό υπάρχουν τρία φτερά που το κάνουν να μοιάζει με ονειροπαγίδα.

5. Τατουάζ με άγκυρα

tatouaz agkyra

Αν είσαι ναυτικός, ή αν απλά σου αρέσει η θάλασσα, τότε τι θα έλεγες να δείξεις αυτή την αγάπη σου με ένα τατουάζ; Ένα κλασικό σχέδιο άγκυρας τυλιγμένης γύρω από μία αλυσίδα θα κάνει την εμφάνιση σου μοναδική.

6. Τατουάζ με γυναικεία φιγούρα

tatouaz ginaikia figoura

Οι γυναικείες φιγούρες είναι ένα ακόμη σχέδιο που επιλέγουν να κάνουν οι άντρες ως τατουάζ. Στο συγκεκριμένο σχέδιο, τα χρώματα και οι σκιές του σχεδίου προσθέτουν επιπλέον λεπτομέρειες και έμφαση στο τατουάζ.

7. Τατουάζ με πουλιά

tatouaz aetos

Οι αετοί προσελκύουν πάντα τα βλέμματα και ταιριάζουν υπέροχα ως τατουάζ για τα πλευρά σου. Τα έντονα χρώματα και ο σχεδιασμός του επεκτείνεται σε όλο το πλευρό ενώ σου δίνει την απόλυτη αίσθηση ότι προσγειώνεται επάνω σου.

tatouaz poulia

Ένα ακόμη τατουάζ παρόμοιο με τον αετό είναι το κοράκι. Τα φτερά του εκτείνονται στο επάνω μέρος των πλευρών σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις, ενώ το ράμφος του εκτείνεται προς την κοιλιά. Τα νύχια του δείχνουν έτοιμα να προσγειωθούν ή να πιάσουν κάποιο θήραμα.

birds tattoo

Ένα απλό αλλά υπέροχο σχέδιο για τα πλευρά σου είναι το παραπάνω τατουάζ, το οποίο απεικονίζει τέσσερα πουλιά εν ώρα πτήσης. Τα πουλιά αντιπροσωπεύουν ένα ήρεμο ταξίδι και την αναζήτηση του πεπρωμένου σου. Μια υπέροχη ιδέα για κάθε άντρα.

8. Τατουάζ με φράσεις για τα πλευρά

tatouaz frasis plevra

Το ιδανικό τατουάζ για τον άντρα που θέλει να έχει κίνητρο κάθε μέρα. Τα λόγια “Ποτέ μην τα παρατάς” δείχνουν την επιθυμία του για δύναμη αλλά και τη διάθεση του να ζήσει. Δες εδώ τις 12 καλύτερες φράσεις για ανδρικά τατουάζ.

Related Posts