πινακας στο σαλονι

7 Πράγματα που πρέπει να έχει ένα εργένικο σπίτι!

by theman

Κάθε εργένικο σπίτι πρέπει να περιστοιχίζεται από τα επτά πράγματα που θα σου πω για να είναι άνετο και να προσφέρει στον άνδρας αυτό που χρειάζεται χωρίς περιττά στοιχεία.

Σου προτείνω να τα δεις και να αποφασίσεις εσύ ποια είναι τα απαραίτητα για εσένα και το σπίτι σου, ανάλογα το στυλ του αλλά και τη δική σου προσωπικότητα.

Τι αντικείμενα πρέπει να έχει ένα εργένικο σπίτι!

 

Λίγα έπιπλα

πινακας στο σαλονι

Κάθε εργένικο σπίτι πρέπει να απαρτίζεται από λίγα έπιπλα, όπως έναν καναπέ, ένα τραπεζάκι σαλονιού, μια ραφιέρα και μια μικρή τραπεζαρία με καρέκλες για εσένα και τους φίλους σου. Ιδανικά, προτίμησε έναν καναπέ-κρεβάτι για να φιλοξενήσεις τους φίλους σου όταν χρειάζεται. Μην παραγεμίζεις το σπίτι σου με περιττά έπιπλα που μετά δεν θα χρησιμοποιείς πολύ.

Μπορείς να δεις εδώ Οι 10 καλύτεροι αφυγραντήρες της αγοράς!

Άνετο κρεβάτι

ανετο κρεβατι εργενη

Το άνετο κρεβάτι είναι must, αφού εκεί θα περνάς πολλές ώρες ξεκούρασης και θέλεις να απολαμβάνεις τον ύπνο όσο μπορείς. Ένα εναμισάρι κρεβάτι ή και διπλό είναι ιδανικό για εσένα που απολαμβάνεις τη ζωή του εργένη.

Χαλιά

χαλια σε εργενικο σπιτι

Τα χαλιά θα χαρίσουν φως και ζωντάνια στο χώρο σου και θα το κρατήσουν ζεστό και κομψό. Προτίμησε αποχρώσεις που δένουν με τον υπόλοιπο χώρο για να έχεις ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

Μπορείς να δεις ακόμα Εξοπλισμός γυμναστικής για το σπίτι!

Φυτά

φυτα σε εργενικο σπιτι

Τα φυτά χαρίζουν χρώμα στο χώρο και είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι. Ακόμα και να φοβάσαι μην χαλάσουν, αγόρασε κάποια έστω κακτάκια που δεν χρειάζονται πολύ νερό, ώστε να έχεις έναν όμορφο και περιποιημένο χώρο με την μοναδική αύρα των φυτών.

Μπαρ

μπαρ για εργενικο σπιτι

Ένα μπαρ ακόμα και αν είναι μικρό είναι απαραίτητο στο σπίτι του εργένη. Τα κρασιά και άλλα ποτά θα βρίσκονται εκεί για να τα απολαύσεις όποτε θέλεις με την παρέα σου.

Μπορείς να δεις επίσης 3 Υγιεινά σνακ για όταν βλέπεις ταινία στο σπίτι!

Βοηθητικά έπιπλα

φιλοι στο σπιτι

Βοηθητικά έπιπλα όπως σκαμπό και μικρά τραπεζάκια είναι απαραίτητα σε ένα εργένικο σπίτι, καθώς συχνά πυκνά θα έχεις επισκέψεις και δεν θα έχεις που να καθίσουν και να αφήσουν τα πράγματά τους.

Πίνακες

γωνιακος καναπες

Οι πίνακες συμπληρώνουν μοναδικά έναν χώρο, οπότε μην τους παραβλέψεις κολλώντας πόστερ στους τοίχους. Μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία στο ίντερνετ, για όλα τα βαλάντια. Προτίμησε χρωματισμούς που θα δώσουν χρώμα και σχέδια που θα προσδώσουν ένταση στο χώρο. Ιδανικά, διάλεξε το στυλ του πίνακα με το στυλ διακόσμησης που κυριαρχεί στο δωμάτιο.

Μπορείς να δεις εδώ Τα 11 πράγματα που κάθε άντρας θα πρέπει να έχει στο σπίτι του!

Αυτές οι απλές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα απαραίτητα αντικείμενα και έπιπλα για το εργένικο σπίτι. Το αποτέλεσμα θα είναι άνετοι χώροι που όλοι θα απολαμβάνουν.

Related Posts