Δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών

Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών στην Ελλάδα

by Effie M.

Ξεχάστε τις εποχές που οι παππούδες μας σφυρίζανε στους δρόμους για να προσεγγίσουν μια κοπέλα! Τώρα το φλερτ γίνεται πιο εύκολο με τις εφαρμογές γνωριμιών! Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου μία (ή και περισσότερες εφαρμογές), όπου θα βρεις όλες τις κοπέλες που βρίσκονται κοντά σου, έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σένα και να γνωριστείτε εύκολα και γρήγορα!

Οι εφαρμογές γνωριμιών, δηλαδή τα dating apps όπως είναι γνωστά παγκοσμίως, έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας! Στην Ελλάδα, είναι αρκετά διαδεδομένες, και πολύς κόσμος τις χρησιμοποιεί για να φλερτάρει, να γνωρίσει κόσμο και για να βγει ραντεβού! Ακόμα, είναι πολύ σύνηθες να προκύπτουν μακροχρόνιες σχέσεις, ή και γάμοι από γνωριμίες που ξεκίνησαν σε εφαρμογή γνωριμιών! Επίσης, αυτό που μερικοί δε γνωρίζουν είναι πως υπάρχουν εφαρμογές με διάφορες λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις σε μία κοπέλα! Δες παρακάτω ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών στην Ελλάδα!

Τα καλύτερα dating apps για φλερτ, ραντεβού ή σχέση!

Tinder: Swipe left or right!εφαρμογή γνωριμιών τίντερ

Το Tinder είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών παγκοσμίως, με εκατομμύρια χρήστες να τη χρησιμοποιούν καθημερινά! Στο Tinder μπορείς να βρεις άτομα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από σένα, και να κάνεις swipe right ή left που σημαίνει ότι σου αρέσουν ή όχι αντίστοιχα! Στη δωρεάν έκδοση του Tinder, υπάρχει όριο στα πόσα swipes μπορείς να κάνεις σε μία μέρα! Αν έχεις κάνει swipe right σε μία κοπέλα που σου έχει κάνει και εκείνη, γίνεστε match και σας δίνετε η δυνατότητα να μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα! Όμως είναι κοινό μυστικό, ότι το Tinder συνηθίζεται να το χρησιμοποιούν άτομα που θέλουν να κάνουν μόνο γνωριμίες και να φλερτάρουν, και όχι να καταλήξουν σε σχέση!

Δες επίσης: Πως μια γνωριμία Tinder να καταλήξει σε ραντεβού;

Badoo: Εφαρμογή γνωριμιών σαν social media!

Προφίλ στο badoo dating app

Επίσης, μια εφαρμογή γνωριμιών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το Badoo! Το Badoo θυμίζει λίγο τα παραδοσιακά social media, καθώς πέρα από το chat, μπορείς να παίξεις παιχνίδια, να ανταλλάξεις ιδέες σε κοινότητες, να δημοσιεύσεις και να σχολιάσεις! Επίσης, στο Badoo αναζητάς άτομα σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα τους και την περιοχή που ζούνε! Ακόμα, τα πιθανά ταίρια σου διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες, ανά τοποθεσία και ανά κοινά ενδιαφέροντα! Τέλος, ακόμα μια λειτουργία που έχει, είναι πως υπάρχει ανώτατο όριο στα δύο μηνύματα από τον έναν χρήστη στον άλλον, για να αποφευχθούν οι άβολες συνομιλιές!

Δες επίσης: 5 Λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σου

Bumble: Η φεμινιστική εφαρμογή γνωριμιών!

εφαρμογή γνωριμιών bumbleΆλλη μία αρκετά δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών είναι το Bumble! Το Bumble είναι μια εφαρμογή που το πρώτο βήμα πρέπει να το κάνει η κοπέλα! Όταν γίνεις match με μια κοπέλα, εκείνη έχει 24 ώρες να σου στείλει το πρώτο μήνυμα! Αν δεν το κάνει μπορείς να επιβραδύνεις αυτή τη διαδικασία για άλλες 24 ώρες! Το Bumble είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος να ξεκινήσει μια γνωριμία, δίνοντας στην κοπέλα την ευκαιρία στην κοπέλα να σε προσεγγίσει με τον τρόπο της! Ακόμα, στο Bumble σου προσφέρει και τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέους φίλους και να ανοίξεις τον κύκλο σου!

Δες επίσης: 6 Πράγματα που κοιτάει πρώτα μια γυναίκα σε έναν άντρα!

Happn: Τυχαία συνάντηση που οδηγεί σε γνωριμία!

εφαρμογή γνωριμιών happn

Σκέψου να περάσει από δίπλα σου μια όμορφη κοπέλα, να σου χαμογελάσει, να της χαμογελάσεις και εσύ, και μετά να φύγει χωρίς να μάθεις ποτέ το όνομά της! Τι πρέπει να κάνεις για να τη βρεις; Κατέβασε το Happn! Σε αυτή την εφαρμογή γνωριμιών θα συναντήσεις άτομα που έχετε βρεθεί είτε στον ίδιο χώρο, είτε τυχαία στο δρόμο! Κάνε μία καρδούλα στα προφίλ που σου αρέσουν, και ξεκίνα μια συνομιλία που μπορεί να οδηγήσει σε πιθανό πρώτο ραντεβού!

Δες επίσης: 5 Πρωτότυπα μέρη για να την βγάλεις για ραντεβού!

Okcupid: Γνώρισε άτομα που έχεις κοινά!

εφαρμογή γνωριμιών okcupidΤο Okcupid είναι μία από τις πιο παλιές εφαρμογές γνωριμιών! Όταν δημιουργείς ένα προφίλ, απαντάς σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με χόμπι, ενδιαφέροντα ή απόψεις! Έπειτα, ο το Okcupid θα σου προτείνει μερικούς χρήστες που έχουν κοινές απόψεις με σένα! Στόχος αυτής της εφαρμογής είναι να γνωρίσεις άτομα που έχετε πολλά κοινά, για να δημιουργήσετε σχέσεις που θα κρατήσουν στον χρόνο!

Related Posts