Ζευγάρι ραντεβού

Πως μια γνωριμία Tinder να καταλήξει σε ραντεβού;

by Effie M.

Θέλεις να γνωρίσεις νέο κόσμο, να βγεις ραντεβού και να εξερευνήσεις τις επιλογές που έχεις για μία νέα σύντροφο; Το να γνωρίσεις καινούρια άτομα στις μέρες, με τις εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder, είναι αρκετά εύκολο. Στην πραγματικότητα, είναι πιο απλό να επικοινωνήσεις μέσω Tinder σε σχέση με τα social media.

Το Tinder είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών στην Ελλάδα, με χιλιάδες χρήστες, άρα και χιλιάδες επιλογές! Ο κάθε χρήστης, δημιουργεί ένα προφίλ, όπου ανεβάζει μερικές φωτογραφίες και κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό του. Έπειτα επιλέγει από τα προτεινόμενα προφίλ που βρίσκονται κοντά του, ποια άτομα του αρέσουν. Αν σου αρέσει το προφίλ μιας κοπέλας, και σε αυτή αρέσει το δικό σου τότε γίνεται το match, και μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε! Πώς όμως η συνομιλία θα καταλήξει σε ραντεβού; Δες παρακάτω μερικές συμβουλές για μια γνωριμία Tinder που οδηγεί σε συνάντηση!

Συνομιλία στο Tinder να οδήγηση σε συνάντηση!

Φτιάξε ένα ωραίο Tinder προφίλ

άνδρα στη φύση Tinder

Στο Tinder η πρώτη εικόνα είναι η πιο σημαντική! Για αυτό πρέπει το προφίλ σου να είναι καλοφτιαγμένο. Συγκεκριμένα οι φωτογραφίες που θα επιλέξεις να κοινοποιήσεις πρέπει να δείχνουν ότι είσαι ένα ελκυστικό άτομο, με πολλά ενδιαφέροντα που αξίζει να δώσουν μια ευκαιρία. Διάλεξε φωτογραφίες που φαίνεσαι δραστήριος ή κάποιες που σε χαρακτηρίζουν όπως μια φωτογραφία με τον σκύλο σου! Επίσης, επέλεξε να ανεβάσεις πρόσφατες φωτογραφίες. Μια κοπέλα δε θα επιλέξει ένα προφίλ με παλιές φωτογραφίες κακής ποιότητας!

Δες επίσης: 3 Τρόποι να κάνεις το προφίλ σου στο Tinder να ξεχωρίσει!

Διάλεξε τα προφίλ που σου αρέσουν

γνωριμίες tinder

Όταν ολοκληρώσεις το προφίλ σου, έρχεται η ώρα που ξεκινάς την εύρεση συντρόφου. Θα σου εμφανιστούν εκατοντάδες προφίλ την πρώτη μέρα, όμως δε χρειάζεται να τα εγκρίνεις όλα! Διάλεξε μόνο τις κοπέλες που σου αρέσουν για να αποφύγεις δυσάρεστες συμπτώσεις και άβολες καταστάσεις! Καλύτερα να απορρίψεις από την αρχή ένα προφίλ που δε σου αρέσει!

Δες επίσης: 6 Tips για πετυχημένο online dating!

Το πρώτο μήνυμα στο TinderΠρώτο μήνυμα tinder

Αν τα έχεις πάει καλά ως εδώ, έχεις φτιάξει ένα ωραίο προφίλ και έχεις γίνει ταίρι με μια κοπέλα, οπότε έφτασε η ώρα για το πρώτο μήνυμα! Είναι πολύ σημαντικό να είσαι προσεκτικός το ποιο θα είναι αυτό! Πρέπει να κάνεις καλή εντύπωση και να ανοίξεις κάποιο ενδιαφέρον θέμα συζήτησης. Ακόμα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να της μιλάς χαλαρά και με χιούμορ, έτσι ώστε να βρείτε κάτι κοινό και να θέλει να σε γνωρίσει από κοντά!

Δες επίσης: Τι να της στείλεις στο πρώτο μήνυμα

Μην την πιέσειςκορίτσι κοιτά το κινητό

Μπορεί η πρώτη συνομιλία να μην πήγε καλά και να σου έδειξε με τον τρόπο της ότι η γνωριμία σας τελείωσε. Δε χρειάζεται να της στέλνεις μηνύματα μέχρι να σου απαντήσει! Αν μια Tinder συνομιλία πρόκειται να οδηγήσει σε ραντεβού, θα το καταλάβεις από τον τρόπο που σου απαντάει ακόμα και στα πρώτα μηνύματα!  Αν όμως, σε αφήνει στο διαβάστηκε, δε σου στέλνει ή σου απαντάει μονολεκτικά, μην επιμένεις. Επένδυσε τον χρόνο σου σε άλλο match!

Δες επίσης: 4 Λόγοι που οι γυναίκες δεν απαντάνε στα μηνύματα σου!

Ανταλλάξτε social media

κορίτσι κοιτά social media

Ωραίο το Tinder σαν εφαρμογή για την πρώτη γνωριμία, αλλά με τα social media μαθαίνεις λίγα περισσότερα πράγματα για εκείνη. Όταν θα έχετε μιλήσει κάποιες φορές, και πριν της ζητήσεις κάποιο ραντεβού, μπορείτε να ξεκινήσετε να μιλάτε και στα social media. Εκεί θα μάθεις κάποια πράγματα για εκείνη που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις μια συζήτηση!

Δες επίσης: 4 Συμβουλές για να μην ξεμείνεις πότε από θέματα συζήτησης!

Κράτα επαφή

Ζευγάρι ραντεβού

Αν της προτείνεις κάποιο ραντεβού και σου πει πως δεν είναι ακόμα σίγουρη, δώσε της λίγο χρόνο. Μπορεί να μη θέλει ακόμα να βρεθείτε, επειδή δεν έχετε γνωριστεί καλά. Κέρδισε τη με τον τρόπο σου, συζήτησε μαζί της για θέματα που αφορούν και τους δύο και ζήτα της να σου πει η ίδια πότε θα είναι έτοιμη για την πρώτη σας συνάντηση!

 

Related Posts