άντρας στέλνει μήνυμα Λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα

5 Λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σου

by tzinav

Γνώρισες μια κοπέλα, όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και τελικά δεν απαντάει στα μηνύματα σου; Κάτι τέτοιο σίγουρα δείχνει απογοητευτικό και μπορεί να σε μπερδεύει. Μπορεί να σου φαίνεται ότι είναι από το πουθενά αλλά υπάρχουν μερικοί κοινοί λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σου!

Αναρωτιέσαι τι έχεις κάνει λάθος και βιώνεις την αδιαφορία της; Απογοητεύεσαι που την αναζητάς και δε σου δίνει σημάδια ζωής; Τότε δες ποιοι είναι οι 5 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σου!

Γιατί μια κοπέλα δε σου απαντάει στα μηνύματα!

 

1. Δεν την ενδιαφέρεις

άντρας κοιτάει κινητό Λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα

Καμιά φορά τα πράγματα είναι πολύ απλά και δε χρειάζονται δεύτερη ανάγνωση! Αν δεν σου απαντάει ίσως δεν την ενδιαφέρεις! Σίγουρα το να σου απαντήσει και να σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται είναι ένας πιο ευθύς τρόπος να το λύσετε αλλά δεν είναι εύκολο να το κάνει. Με αυτόν τον παθητικό τρόπο ίσως ελπίζει να πάρεις το μήνυμα.

Δες επίσης: Γιατί δεν χρειάζεται να είσαι όμορφος ώστε να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες

2. Είναι πολύ απασχολημένη- Λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα

προβληματισμένος άντρας κινητό

Μπορεί να σου ακούγεται σαν μια απλή δικαιολογία αλλά ίσως δεν σου έχει απαντήσει λόγω έλλειψης χρόνου. Αν λοιπόν η γυναίκα που σε ενδιαφέρει έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα δεν είναι παράλογο να μην έχει προλάβει να σου απαντήσει. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση κάποια στιγμή θα σου απαντήσει, ακόμα και αργά!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να σπάσεις τον πάγο σε ένα ραντεβού!

3. Θέλει να σε κάνει να κολλήσεις

αντρικά χέρια κινητό

Είναι ένα κοινό και παλιό κόλπο να μην απαντάμε σε αυτούς που μας ενδιαφέρουν με σκοπό να τους κάνουμε να κολλήσουν. Ίσως λοιπόν και η κοπέλα που αναζητάς να μην σου απαντάει για να να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, να μην τη θεωρήσεις δεδομένη, με αποτέλεσμα να σε κάνει να σου αρέσει περισσότερο.

Δες επίσης: Πως να έχεις αυτοπεποίθηση με τις κοπέλες

4. Έχεις γράψει κάτι που την ενόχλησε- Λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα

ενοχλημένη γυναίκα

Μήπως το μήνυμα σου έχει ξεπεράσει κάποια όρια; Μήπως γράφεις κάτι τολμηρό ή ενοχλητικό για το επίπεδο που βρίσκεται τώρα η σχέση σας; Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε αυτός είναι ο λόγος που δεν έχεις πάρει απάντηση και λογικά δε θα πάρεις ποτέ!

Δες επίσης: 5 Σημάδια που δείχνουν ότι είσαι γοητευτικός!

5. Δε θέλει να σου δώσει θάρρος

άντρας στέλνει μήνυμα Λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα

Μπορεί η κοπέλα που έχεις προσεγγίσει να έχει ενδιαφέρον για σένα αλλά να είναι πολύ νωρίς για να ξέρει ακριβώς τι νιώθει κι αν θέλει κάτι παραπάνω. Είναι λοιπόν πιθανό να μην απαντάει άμεσα στα μηνύματα σου για να μη σου δώσει θάρρος. Έτσι, σε κρατάει στον πάγο μέχρι να καταλάβει κι εκείνη τι θέλει.

Related Posts