γυναικα βαριεται

Τι να προσέξεις όταν φλερτάρεις μέσω Social Media

by theman

Είναι απόλυτα φυσιολογικό μετά από τόσο καιρό καραντίνας να δυσκολεύεσαι και να μπλοκάρεις όταν έρχεται η ώρα του φλερτ. Σε περίπτωση όμως που σου αρέσει κάποια κοπέλα στα social και θα ήθελες να κάνεις μια κίνηση, εγώ θα σε στηρίξω και θα σου πω μπράβο. Με μια προϋπόθεση… Να το κάνεις σωστά!

Το καλό με το φλερτ μέσω σόσιαλ είναι ότι σου δίνει χρόνο να σκεφτείς πριν απαντήσεις χωρίς την πίεση ότι το άλλο άτομο σε βλέπει. Για τους πιο εσωστρεφείς από εμάς, αυτό είναι σωτήριο και μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Τώρα φυσικά υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που καλό είναι να τους έχεις κατά νου και πάμε να δούμε ποιοι ακριβώς είναι!

Πως να φλερτάρεις μέσω social

 

1.Μην είσαι βαρετός

γυμναστική

Θα σου πω ένα μυστικό. Αν προσέχεις το άτομο με το οποίο συζητάς, και προσέχεις πραγματικά, θα συνειδητοποιήσεις ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι βαρετός. Δοκίμασέ το με το επόμενο άτομο που θα μιλήσεις, φίλο, οικογένεια, κοπέλα, όποιος και να’ναι. Θα παρατηρήσεις ότι όσο σου μιλάνε ξεπετάγονται μικρές ερωτήσεις στο κεφάλι σου και αυτό είναι που δίνει ενδιαφέρον στη συζήτηση.

Τώρα, επειδή μέσω μηνυμάτων δεν υπάρχει οπτική επαφή, αυτές οι μικρές ερωτήσεις πρέπει να δημιουργηθούν από τον τρόπο που γράφεις. Αν πηγαίνεις γυμναστήριο, θέλω να υπαινιχθείς κάπου ότι έχεις σημαντικό λόγο που πας. Αν ασχολείσαι με ένα μουσικό όργανο ή διαβάζεις στον ελεύθερο χρόνο σου, μίλα για αυτό.

Σε τελική ανάλυση το φλερτ είναι για να γνωριστείτε λίγο παραπάνω και να δείτε αν θέλετε να συνεχίσετε στο επόμενο στάδιο. Μίλα για τον εαυτό σου και για τα ενδιαφέροντά σου! Και αυτό πηγαίνει πακέτο με τον επόμενο κανόνα που λέει:

2. Κάνε πιο προσωπικές ερωτήσεις και δείξε το ενδιαφέρον σου

παρέα με υπολογιστές

Όπως ακριβώς μίλησες για σένα, θέλω να ενδιαφερθείς για το άτομο που έχεις απέναντί σου και να κάνεις ερωτήσεις. Όπως έχεις εσύ ενδιαφέροντα, έτσι έχει και αυτή. Σειρές, ταινίες, μουσική, αθλήματα, υπάρχουν τόσα που μπορείς να ρωτήσεις. Και αν συνδυάσεις τους δύο πρώτους κανόνες, η συζήτηση δεν θα γίνει βαρετή και οι πιθανότητες να πετύχει το φλερτ τινάζονται στη στρατόσφαιρα!

Φυσικά, έχε κατά νου ότι δεν θες να γίνεις πολύ προσωπικός, πολύ γρήγορα, αλλά ούτε και να δώσεις την εντύπωση ότι δεν σε νιάζει. Θες τα μηνύματά σου να υπαινίσονται την απορία. Θες να οδηγήσεις έτσι την συζήτηση ώστε το άλλο άτομο να σου ανοιχτεί μόνο του.

Δες επίσης:5 Λάθη που κάνεις όταν φλερτάρει όταν φλερτάρεις από τα social media!

3. Στέλνε μικρά μηνύματα, ένα για κάθε μήνυμα που έλαβες

οθόνη κηνητού σοσιαλ φλερτ

Αυτό είναι απλά σωστό “τακτ” που είναι καλό να έχεις στα μηνύματά σου. Αν θες να γράψεις ένα “σεντόνι” (ένα μεγάλο και δυσανάγνωστο κείμενο), μέχρι να περάσουν 2-3 εβδομάδες απαγορεύεται. Μπορείς να εξηγήσεις για αρχή την ουσία με μικρά μηνύματα και σταδιακά εξηγείς και τις λεπτομέρειες. Είναι πολύ πιο εύκολο για το άλλο άτομο να δεχτεί τις νέες πληροφορίες μία-μία και αυτό ακριβώς θέλεις να κάνεις!

Επίσης, αν σου στείλει 4 μηνύματα ας πούμε, καθένα με διαφορετικό περιεχόμενο, απαντάς σε κάθε ένα με τη σειρά, με συνολικά 3-4 μηνύματα. Θελεις να σιγουρευτείς ότι όταν ανοίξει το inbox της, δεν θα δει ένα τεράστιο μήνυμα που να απαντάει μέσα σε όλα. Συνήθως πολύς κόσμος ενοχλείται και αποφεύγει να το διαβάσει. Κάτι που δεν θέλεις όταν φλερτάρεις!

Δες επίσης: Πώς να την φλερτάρεις στα social media!

4. Δώσε το “σωστό” μήνυμα. Δεν θες να καταλήξετε φίλοι, σωστά;χαμογελαστό ζευγάρι γεύμα ραντεβού που δε θα ξεχάσει

Είναι εξαιρετικά σύνηθες να ξεκινά να μιλάς με μια κοπέλα μέσω social, και αντί να βγαίνετε, να καταλήγει να σου μιλάει για το αγόρι που της αρέσει. Κάτι που προφανώς δεν θέλουμε! Αυτό γίνεται συχνά, όταν μετά από αρκετό καιρό που μιλάτε δεν κάνεις κίνηση, και η κοπέλα απλά αρχίζει να σε βλέπει σαν φίλο.

Θέλεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο κορίτσι από τα πρώτα κιόλας μηνύματα. Δεν εννοώ να γίνεις πρόστυχος, αλλά να κάνεις μια κίνηση που να υπαινίσσεται την πρόθεσή σου! Ένα κοπλιμέντο, μια στοχευμένη ερώτηση, κάτι που να δηλώνει τέλος πάντων ότι σου αρέσει και θες να κάνετε κάτι παραπάνω!

Δες επίσης: 7 Πράγματα που μπορείς να μάθεις από το λογαριασμό της στα social media!

Τι να αποφύγεις!

1. Μην αφήσεις την συζήτηση να γίνει βαρετή

γυναικα βαριεται

Όπως είπαμε και πιο πάνω, το ιδανικό αν θες να πετύχει το φλερτ είναι να δείξεις ότι έχεις ενδιαφέροντα και να συνεχίσεις να ρωτάς για τη ζωή της άλλης. Αν κάνεις αυτά τα δύο πολύ εύκολα πράγματα, οι πιθανότητες σου τινάζονται στον αέρα.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως, όταν θα είσαι εσύ ή το άλλο άτομο κουρασμένοι, ή ίσως δεν έχετε πολύ χρόνο, η συζήτηση μπορεί να αρχίσει να κάνει κοιλιά. Όταν γίνεται αυτό, θέλω να κάνεις 2 πράγματα:

  1. Θέλω να θυμηθείς γιατί ξεκίνησες να φλερτάρεις το κορίτσι!
  2. Θέλω να ξαναζωντανέψεις την συζήτηση πριν γίνει πολύ βαρετή και προβλέψιμη!

Αυτά είναι και τα δυο πολύ εύκολα και γρήγορα βήματα και μπορείς να συνεχίσεις το φλερτ σου χωρίς πρόβλημα.

Δες επίσης: Τι να της στείλεις στο πρώτο μήνυμα!

2. Μην αντικαταστήσεις το κανονικό φλερτ με αυτό μέσω social!ζευγάρι σε καρουσέλ

Το τελευταίο βήμα είναι από εκείνα που δεν τα σκέφτεται κανείς, αλλά πολύς κόσμος κολλάει στο σημείο που φλερτάρει μέσω μηνυμάτων, και ξεχνάει να φλερτάρει από κοντά.

Μην ξεχνάς ότι το φλερτ μέσω social είναι κάτι σαν πρόλογος πριν ξεκινήσετε να συναντιέστε από κοντά. Και αυτό ακριβώς θέλεις να παραμείνει! Μετά από μία- δύο εβδομάδες το πολύ, πες της να βγείτε. Και θα κάνεις γνωστές τις προθέσεις σου, και θα κρατήσεις το ενδιαφέρον ζωντανό και θα δεις αν ταιριάζεται. Είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση που μπορείς να κάνεις!

Δες επίσης: Πώς να φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός!

καρδιά ινσταγκραμ γκραφιττι

Συνοψίζοντας, όταν φλερτάρεις μέσω social, υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι καλό να έχεις στο νου σου. Καλό είναι πάντα να θυμάσαι τον στόχο σου, και να καρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον. Κράτα ένα σωστό “τακτ”, όπως θα κρατούσες αν μιλάγατε από κοντά και κάνε γνωστές τις προθέσεις σου. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι, όπως δείχνουν και πολλές μελέτες, η χρήση των social για σκοπούς φλερτ έχει αυξηθεί αρκετά μετά τον COVID-19.

Αν όλα πάνε καλά και τα μηνύματά σου βρουν αντίκρισμα, θα βγείτε κι από κοντά, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή. Μέχρι τότε αγαπητέ αναγνώστη, καλή τύχη και καλή επιτυχία!

Related Posts