ραντεβού εκδρομή

5 Πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού

by theman

Σίγουρα, μια έξοδος για φαγητό ή για ποτό είναι μια πολύ όμορφη ιδέα για ραντεβού. Αλλά, όχι τόσο πρωτότυπη! Υπάρχουν τόσα πολλά, που μπορείτε να κάνετε παρέα, που είναι λογικό να μην σας έρχονται καν στο μυαλό. Για αυτό το λόγο, παρακάτω θα βρεις μια λίστα με πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού, που σίγουρα θα περάσετε φανταστικά!

Πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού με τη σύντροφο σου!

 

1. Mini Roadtrip

ραντεβού εκδρομή

Ειδικότερα, όταν ο καιρός το επιτρέπει, μια μεγάλη διαδρομή είναι ότι πρέπει για ρομαντικό ραντεβού. Μπορείς να βρεις έναν κοντινό προορισμό, όπως μια λίμνη, ένα δάσος ή ακόμα και κάπου με ωραία θέα και να περάσεις εκεί λίγες ώρες με τη σχέση σου. Πάρτε μαζί τα αγαπημένα σας σνακ, βάλτε στο τέρμα τη μουσική και σίγουρα θα το διασκεδάσετε.

Δες επίσης: 5 “Μυστικά” για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού!

2. Πικνίκ

ραντεβού πικνικ

Πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή και πρωτότυπη ιδέα! Μπορείς να πας είτε σε κάποιο πάρκο με πολύ πράσινο και λουλούδια ή κάπου ψηλά με ωραία θέα. Μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή είναι η παραλία. Πάρε ένα μεγάλο τραπεζομάντηλο, φαγητό, ποτό και μουσική και θα το κατά ευχαριστηθείς. Δεν είναι απαραίτητο να βουτήξετε στη θάλασσα. Μόνο η αμμουδιά, με το κύμα να σκάει μπροστά σας και τη μουσική να παίζει από πίσω, αρκούν για να περάσετε μια πανέμορφη ημέρα. Και γιατί να μην μαζέψετε παρέα όμορφα κοχύλια;

Δες επίσης: 5 Πρωτότυπα μέρη για να την βγάλεις για ραντεβού!

3. Tour με φαγητά

πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού

Είναι γνωστό πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αρχικά, επιλέξτε την κατηγορία του φαγητού. Pizza, tacos, σουβλάκια ή οτιδήποτε έχετε όρεξη. Στη συνέχεια, φτιάξτε μια λίστα με τα μαγαζιά της κάθε κατηγορίας, που θα θέλατε να δοκιμάσετε και ξεκινήστε το tour. Πηγαίντε από μαγαζί σε μαγαζί και δοκιμάστε φαγητά. Στο τέλος της βραδιάς, αξιολογήστε αυτά που φάγατε από το 1 μέχρι το 10 και ποιος ξέρει; Μπορεί το επόμενο ραντεβού σας να το κάνετε στο μαγαζί με την καλύτερη βαθμολογία.

Δες επίσης: 3 Ιδέες για καλοκαιρινά ρομαντικά ραντεβού για να τη ρίξεις!

4. Wine Tasting

πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού

Μπορεί όπως είπαμε παραπάνω ο έρωτας να περνάει από το στομάχι, αλλά όχι μόνο. Μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού είναι και το wine tasting. Επιλέξτε ένα οινοποιείο, που θα θέλατε να επισκεφθείτε και ξεκινήστε το ρομαντικό date σας. Θα σας κάνουν ξενάγηση στο κτήμα, στους αμπελώνες, στο μέρος όπου παρασκευάζονται τα κρασιά και στο τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια ποικιλία κρασιών του συγκεκριμένου οινοποιείου.

Δες επίσης: Τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού και τι όχι!

5. Sleepover με θέα τα αστέρια

πρωτότυπα ραντεβού

Δες επίσης: 5 Ιδέες για ραντεβού από απόσταση με την κοπέλα σου!

Την συγκεκριμένη ιδέα καλύτερα να την υλοποιήσετε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί αλλιώς, σας βλέπω με πνευμονία. Πάρτε, λοιπόν, 2 sleeping bag ή κουβέρτες και τα αγαπημένα σας σνακ και ανεβείτε στην ταράτσα του σπιτιού σας. Θα μπορούσατε, επίσης, να πάρετε ένα laptop μαζί, για να δείτε μια ταινία. Ακόμα πιο ιδιαίτερη θα ήταν η επολιγή ενός mini προτζέκτορα, από τον οποίο μπορείτε να δείτε ό,τι ταινία θέλετε πάνω σε λευκό πανί ή σεντόνι.

Related Posts