άντρας φοράει κολόνια κοιτάει πρώτα γυναίκα

6 Πράγματα που κοιτάει πρώτα μια γυναίκα σε έναν άντρα!

by tzinav

Η πρώτη εντύπωση είναι αναμφίβολα σημαντική και ίσως καθοριστική για την πορεία της γνωριμίας. Αν λοιπόν θέλεις να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα τότε καλό θα ήταν να γνωρίζεις ποια σημεία του σώματος αλλά και ποιες συμπεριφορές κοιτάει πρώτα σε έναν άντρα. Έχοντας την πληροφορία αυτή θα σου είναι πιο εύκολο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον της κοπέλας που σ’ ενδιαφέρει.

Φυσικά, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και μπορεί να διαφέρουν αυτά που παρατηρεί από την αρχή. Παρόλα αυτά το πιθανότερο είναι ότι τσεκάρει άμεσα αυτά που θα δεις παρακάτω. Δες 6 πράγματα που κοιτάει πρώτα μια γυναίκα σε έναν άντρα!

Τι προσέχει πρώτα σε σένα μια γυναίκα!

 

1. Το χαμόγελο σου

χαμογελαστός άντρας

Ένα ζεστό και εκφραστικό χαμόγελο κερδίζει τις περισσότερες γυναίκες. Κι αυτό γιατί μαρτυρά έναν ευχάριστο άνθρωπο. Αν μάλιστα συνοδεύσεις το χαμόγελο αυτό με οπτική επαφή τότε θα κερδίσεις επιπλέον πόντους. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσέχεις την υγιεινή των δοντιών σου και να επισκέπτεσαι τον οδοντίατρο σου όταν χρειάζεται.

Δες επίσης: 5 Κακές συνήθειες που έχεις όταν φλερτάρεις!

2. Τα χέρια σου

άντρας κοστούμι χέρι κοιτάει πρώτα γυναίκα

Τα χέρια τραβούν την προσοχή των περισσότερων γυναικών από την αρχή. Έτσι, τα αρρενωπά αλλά ταυτόχρονα περιποιημένα χέρια είναι αυτά που κερδίζουν έδαφος. Φρόντισε λοιπόν να βάζεις κρέμα χεριών καθώς τα σκασμένα χέρια δεν αρέσουν σε καμία. Ακόμα, φρόντισε ώστε τα νύχια σου να είναι κομμένα και περιποιημένα.

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να της μείνεις αξέχαστος στο πρώτο ραντεβού!

3. Το στυλ σου

στιλάτος άντρας πουκάμισο

Το στυλ σου είναι κάτι που κάθε γυναίκα θα προσέξει. Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο μεμονωμένα με τα κομμάτια που επιλέγεις, αλλά κυρίως με τον τρόπο που τα συνδυάζεις μεταξύ τους. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να είσαι fashion icon για να εντυπωσιάσεις. Φρόντισε απλά να συνδυάσεις σωστά τα ρούχα σου και να μην παραλείψεις τα αξεσουάρ.

Δες επίσης: 5 Ανδρικά ρούχα που αρέσουν στις γυναίκες!

4. Τη μυρωδιά σου

άντρας φοράει κολόνια κοιτάει πρώτα γυναίκα

Ο τρόπος που μυρίζεις έχει μεγάλη δύναμη! Μπορείς δηλαδή να γοητεύσεις μια γυναίκα μόνο με τη μυρωδιά σου. Το πρώτο βήμα για να μυρίζεις ωραία είναι αναμφίβολα η υγιεινή σου αλλά και η καθαριότητα των ρούχων σου. Επίσης, διάλεξε μια κολόνια που να ταιριάζει στο στυλ και στα γούστα σου. Αν μάλιστα βρεις την κατάλληλη κράτα την για χρόνια ώστε να έχεις τη δική σου χαρακτηριστική μυρωδιά.

Δες επίσης: 6 Ανδρικές κολόνιες που αρέσουν στις γυναίκες!

5. Τη φωνή και τον τρόπο ομιλίας σου

άντρας γυναίκα μιλάνε χαμογελάν

Μια αισθησιακή φωνή είναι κάτι που οι γυναίκες προσέχουν. Η χροιά σου όμως είναι κάτι που δεν μπορείς να επέμβεις. Πέρα από αυτό, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει το λεξιλόγιο σου και ο τρόπος που εκφράζεσαι. Ένας ήρεμος τρόπος ομιλίας που αποπνέει αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με ένα πλούσιο λεξιλόγιο είναι ακαταμάχητος!

Δες επίσης: Πως να προτείνεις σε μια γυναίκα να έρθει σπίτι σου!

6. Τους τρόπους σου

άντρας μαζεύει πράγματα βοηθάει κοπέλα

Μπορεί ο χαρακτήρας σου να μη φαίνεται με την πρώτη ματιά αλλά οι τρόποι σου εκδηλώνονται σχεδόν αμέσως. Ένας άντρας που κινείται στο χώρο με ευγένεια τόσο προς την κοπέλα όσο και προς όλους τους άλλους είναι σίγουρα κάτι που κερδίζει πολλούς πόντους!

Related Posts