ζευγάρι Οικονομικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

5 Οικονομικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου!

by tzinav

Είτε αγαπάς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε όχι, αν είσαι σε σχέση όλο και κάτι θα περιμένει η κοπέλα σου από εσένα. Φυσικά δε χρειάζεται το δώρο σου να είναι ακριβό ή μεγάλο. Μπορείς να βρεις αρκετά ωραία και οικονομικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου που απλά θα δείχνουν στην κοπέλα σου ότι την σκέφτηκες.

Ένα συμβολικό δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων είναι ότι πρέπει αν θέλεις να δείξεις την σκέψη σου και να κάνεις μια ρομαντική χειρονομία χωρίς όμως να ξοδέψεις μια περιουσία. Θα σου δείξουμε λοιπόν 5 οικονομικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου!

5 Ιδέες για δώρο χαμηλού budget για του Αγίου Βαλεντίνου!

1. Αποκαλυπτικό εσώρουχο αν είστε στην αρχή της σχέσης σας

γυναίκα εσώρουχα

Τα εσώρουχα είναι ένα διαχρονικό δώρο για την ημέρα αυτή. Ειδικά μάλιστα αν είστε στην αρχή της σχέσης σας ένα αποκαλυπτικό εσώρουχο είναι ότι πρέπει για να ανάψει τη φλόγα μεταξύ σας. Διάλεξε κάτι που αρέσει σε εσένα και είναι σίγουρο ότι θα αρέσει και στην κοπέλα σου. Μπορείς να τα βρεις εδώ!

Δες επίσης: 5 Αξέχαστα δώρα για την κοπέλα σου του Αγίου Βαλεντίνου!

2. Αρωματικό κερί αν της αρέσουν οι ωραίες μυρωδιές στο σπίτι

αρωματικά κεριά

Αν η κοπέλα σου έχει μεράκι για το σπίτι της, της αρέσει να δείχνει και να μυρίζει ωραία τότε μπορείς να της δωρίσεις ένα μεγάλο αρωματικό κερί. Διάλεξε με προσοχή το άρωμα του έτσι ώστε να αντανακλά το γούστο και το στυλ της κοπέλας σου και έτσι θα αποδείξεις ότι έβαλες σκέψη στο δώρο σου. Ένα τέτοιο δώρο δύσκολα θα απογοητεύσει. Άσε που θα δημιουργήσει ρομαντικό κλίμα! Μπορείς να τα βρεις εδώ!

Δες επίσης: 7 Ξεχωριστά δώρα για γυναίκες του Αγίου Βαλεντίνου

3. Σοκολατάκια καρδιά αν της αρέσουν οι λιχουδιές

σοκολατάκια καρδιά Οικονομικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Μια επίσης κλασική επιλογή δώρου αυτή τη μέρα είναι τα γλυκά. Αν η κοπέλα σου είναι λάτρης των γλυκών και των λιχουδιών τότε μπορείς να της πάρεις ένα όμορφο κουτί με σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς! Μπορεί να είναι μικρό αλλά η κίνηση σου σίγουρα θα εκτιμηθεί.

Δες επίσης: 5 Οικονομικές δραστηριότητες για του Αγίου Βαλεντίνου

4. Ανθοδέσμη αν αγαπάει τα λουλούδια

ανθοδέσμη κόκκινα τριαντάφυλλα

Τα λουλούδια είναι ένα συμβολικό δώρο που μπορεί να πει πολλά! Για τις κοπέλες που αρέσουν τα λουλούδια μια ανθοδέσμη είναι υπεραρκετή για τη γιορτή των ερωτευμένων. Λόγω της ημέρας προτίμησε κόκκινα λουλούδια, όπως είναι τα κόκκινα τριαντάφυλλα ή οι κόκκινες τουλίπες. Εναλλακτικά, μπορείς ακόμα να επιλέξεις ένα forever rose που θα κρατήσει για πολύ καιρό!

Δες επίσης: 5 Εκπλήξεις για να της κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου!

5. Γεύμα που μαγείρεψες εσύ αν είναι κάτι που δεν κάνεις συχνά

ζευγάρι ρομαντικό γεύμα Οικονομικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Αν δεν μαγειρεύεις συχνά στην κοπέλα σου τότε θα είναι μια πραγματική έκπληξη αν το κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι κάτι περίπλοκο. Ένα απλό γεύμα θα είναι αρκετό για να ευχαριστήσει την κοπέλα σου. Και σίγουρα θα εκτιμήσει ότι το έκανες για χάρη της λόγω της ημέρας. Επιπλέον, φρόντισε να φτιάξεις ένα ρομαντικό σκηνικό με μερικά κεριά και ένα ωραίο κρασί για έξτρα πόντους!

Related Posts