3 Πολύ καλές αγορές μετοχών σε ασταθή αγορά!

by theman

Υπάρχουν πολλοί που λένε «θα περιμένω την Μεγάλη Πτώση για να επενδύσω γερά». Παρόλα αυτά, όταν η πτώση συμβαίνει, λείπει η αυτοπεποίθηση και ο σχεδιασμός προς την εκμετάλλευση των χαμηλών τιμών. Αντί να μένεις άπραγος την στιγμή που μετοχές μερικών από των καλύτερων εταιριών πουλιούνται, είναι όντως προς το συμφέρον σου αυτή η πτωτική τάση της αγοράς. Αγοράζοντας κατά την Πτώση των μετοχών είναι μακροπρόθεσμα μια πολύ επιτυχημένη στρατηγική, χρησιμοποιώντας παράλληλα τεχνικές όπως το Μέσο Δολαριακό Κόστος. Aν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχεις πειστεί τι κατεύθυνση θα πάρεις επενδύοντας, είναι αντικειμενικά δύσκολο να πραγματοποιήσεις την όποια επένδυση.

Για τον λόγο αυτό, καταγράψαμε κάποιους πολύ καλούς υποψήφιους για αγορά σε Πτωτική Τάση εν μέσω μεταβλητής αγοράς. Κάθε μια από της μετοχές έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει στους επενδυτές. Επίσης, μπορούν να ληφθούν σαν μεγάλες προσφορές, όταν συγκρίνονται με τα τρέχοντα επίπεδα.

Οι καλύτερες μετοχές για αγορά!

 

Alphabet (NASDAQ:GOOGL)

Δείτε επίσης: Τι είναι τα altcoins κρυπτονομίσματα και σε τι αξίζει να επενδύσεις;

Είναι πολύ πιο εύκολο να αγοράσεις σε Πτωτική Τάση όταν έχεις στο μυαλό σου να αγοράσεις μετοχές από μια από τις καλύτερες εταιρίες στον κόσμο. Για αυτό τον λόγο η Alphabet πρέπει να έχει σειρά προτεραιότητας όταν σκέφτεσαι να αγοράσεις μετοχές. Η Alphabet κυριαρχεί ως προμηθευτής αναζήτησης στο ίντερνετ και είναι η μεγαλύτερη εταιρία ως προς τα έσοδα διαφημίσεων στο ίντερνετ. Το επιχειρηματικό μοντέλο της είναι κυρίαρχο και ήρθε για να μείνει. Οι επενδυτές πρέπει να έχουν στο νου τους ότι τα έξοδα στην παγκοσμίου βεληνεκούς διαφημίσεις θα αυξηθούν διαμέσου των χρόνων. Είναι κάτι που ωφελεί άμεσα την εταιρεία, διότι οι αγοραστές στοχεύουν στην ονλάιν διαφήμιση παρά στην παραδοσιακού τρόπου. Δεδομένου ότι η Alphabet κατέχει πάνω από το 80% του μεριδίου όσον αφορά την αγορά διαδικτυακής αναζήτησης, έτσι, οι διαφημιστές προτίθενται να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν τα προϊόντα τους στην Google.

Edwards Lifesciences Corp (NYSE: EW)

Δείτε επίσης: 8 Σημάδια ότι μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος!

Άλλο ένα ποιοτικό όνομα που πρόκειται να εκμεταλλευτεί την παρούσα «αδυναμία» της αγοράς είναι η Edwards Lifesciences Corp, εταιρεία με τομέα στην κατασκευή ιατρικών συσκευών. Οι μετοχές της μέχρι σήμερα έχουν σκαρφαλώσει στο 29% από την αρχή του χρόνου.
Αγοράζοντας μετοχές από εταιρίες που είναι παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα τους είναι συνήθως μια καλή τακτική στις επενδύσεις. Ειδικά όταν η αγορά υποχωρεί, οι επενδυτές έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μετοχές που δεν ήταν πολύ ελκυστικά κάποιους μήνες πριν την αποσταθεροποίηση της αγοράς. Η Edwards Lifesciences Corp ηγείται των ιατρικών ανακαλύψεων για την κατασκευή βοηθημάτων για τους πάσχοντες από καρδιακά προβλήματα και μηχανημάτων επίβλεψης μονάδων ενταντικής θεραπείας. Εδρεύει στην Αμερική.

Υψηλού Μερίσματος Χρηματιστηριακό ETFs SPDR Portfolio S&P 500(NYSEARCA: SPYD)

Δείτε επίσης: Πώς να βγάλεις χρήματα από το ίντερνετ!

Αν είσαι επενδυτής μερισμάτων ή βρίσκεσαι σε στάδιο που θέλεις απλά να έχεις ένα έξτρα εισόδημα, προσθέτοντας μετοχές από αυτό το ΧΑΚ ( EFTs) σε περίοδο ύφεσης της αγοράς είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το SPDR Portfolio S&P 500 High Dividend ETF είναι σχεδιασμένο να προσφέρει αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στην κίνηση των τοπ ογδόντα εταιριών με την μεγαλύτερη μερισματική απόδοση εντός του δείκτη S&P. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αγοράσεις κατά την Πτωτική Τάση κάποια από τα καλύτερα μερισματικά αποθέματα που έχει η αγορά, χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να επιλέξεις μεμονωμένες μετοχές.

Related Posts