Πώς να είσαι και να δείχνεις πάντα cool

by tzinav
γοητευτικός άντρας πίνει καφές πως είσαι cool

Συχνά θα έχεις ακούσει ότι το να είσαι cool είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι ή όχι. Αν και το τι θεωρείται cool δεν είναι πάντα αντικειμενικό και δεν ορίζεται εύκολα, σίγουρα υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να εξασκήσεις. Μπορείς λοιπόν να δουλέψεις επάνω στο πώς να είσαι cool ώστε να αισθάνεσαι κι εσύ καλύτερα αλλά και να είσαι πιο γοητευτικός.

Πράγματι, μπορείς να αποπνέεις περισσότερο coolness αν αφεθείς ελεύθερος κι αν διορθώσεις μερικά πράγματα. Δες πως μπορείς να είσαι και να δείχνεις πάντα πραγματικά και ανεπιτήδευτα cool!

5 Συμβουλές για να δείχνεις πιο cool!

 

Να είσαι ο εαυτός σου

γοητευτικός άντρας πίνει καφές πως είσαι cool

Το νούμερο ένα βήμα για να είσαι cool είναι να είσαι ο εαυτός σου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να είσαι μοναδικός! Με το να δείχνεις πραγματικά ποιος είσαι, χωρίς να υποκρίνεσαι αφενός θα είσαι πάντα αυθεντικός και αφετέρου δε θα καταπιέζεσαι. Άσε λοιπόν τους γύρω σου να δουν όλες τις πτυχές του εαυτού σου, τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές. Σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που δε θα μπορούν να διαχειριστούν τα αρνητικά σου σημεία. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι θα είσαι πιστός σε εσένα και στην προσωπικότητα σου. Αυτή η αίσθηση ειλικρίνειας και η αυθεντικότητα του χαρακτήρα σου είναι που θα σε κάνουν ακαταμάχητο!

Δες επίσης: Οι 3 καλύτερες συμβουλές για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Να είσαι καλός συνομιλητής

άντρας ακούει συνομιλητή

Το να είσαι καλός συνομιλητής είναι ένα προσόν που δεν έχουν πολλοί. Δεν αρκεί μόνο το να ακούς προσεκτικά αλλά χρειάζεται να έχεις ενσυναίσθηση, να μιλάς με φιλικότητα και ενδιαφέρον και να μην μονοπωλείς τη συζήτηση. Αν λοιπόν νιώθεις ότι μερικά από αυτά δεν είναι τα δυνατά σου σημεία τότε μπορείς να τα εξασκήσεις.

Δες επίσης: Πως να βρεις τον εαυτό σου μετά από μία αποτυχία!

Να είσαι ανεξάρτητος

άντρας κάθεται μόνος του βουνό

Το να είσαι cool είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το να είσαι ανεξάρτητος. Το να εξαρτάσαι απόλυτα, είτε συναισθηματικά είτε πρακτικά από άλλους σίγουρα δε θα σε κάνει αυτόνομο. Φυσικά, το να χρειάζεσαι βοήθεια σε κάποια πράγματα είναι το απόλυτα φυσιολογικό. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να ξέρεις ότι μπορείς να σταθείς και μόνος σου στα πόδια σου ακόμα κι αν μείνεις μόνος σου. Έτσι, θα είσαι αυτάρκης και απόλυτα cool!

Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου

γυναίκα άντρας γελάνε

Ένα ακαταμάχητο και απόλυτα cool στοιχείο χαρακτήρα είναι το χιούμορ. Αν λοιπόν έχεις την αίσθηση του χιούμορ τότε μην την καταπιέζεις και άφησε την να βγει προς τα έξω. Επίσης σημαντικό είναι το να αντιμετωπίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό με χιούμορ. Ο αυτοσαρκασμός είναι πολύ γοητευτικός και σίγουρα θα σε κάνει να δείχνεις πραγματικά cool.

Δες επίσης: 4 Τρόποι να πιστέψεις στον εαυτό σου!

 Απόκτησε σωστή στάση σώματος

γοητευτικός άντρας κοστούμι πως είσαι cool

Ο χαρακτήρας σου είναι το πιο σημαντικό για μια cool παρουσία. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέπεις μερικά πράγματα στην εξωτερική σου εμφάνιση. Και το πιο σημαντικό είναι η σωστή στάση του σώματος σου. Μια σωστή στάση σώματος θα σε κάνει να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση κι ότι νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Φρόντισε λοιπόν να μην καμπουριάζεις και απευθείας θα αλλάξει ο αέρας σου!