Πως να κερδίσεις 1-12,5% επιτόκιο από τα κρυπτονομίσματα!

by theman
κρυπτονομισματα bitcoin

Όλο και περισσότερο ενδιαφέρον στρέφεται προς τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Τα καλύτερα ανταλλακτήρια όπου μπορείς να αγοράσεις ή να ανταλλάξεις κρυπτονομίσματα βγάζουν όλο και περισσότερες λειτουργίες για να μας τραβήξουν την προσοχή και να τα επιλέξουμε. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι όπου μπορείς να “κερδίσεις” και ένας από αυτούς είναι το επιτόκιο.

Σε πολλά site προσφέρεται η δυνατότητα να κρατήσουμε τα crypto μας και να λαμβάνουμε ένα επιτόκιο ξεχωριστό για κάθε κρυπτονόμισμα ή ζεύγος. Έτσι, σήμερα θα μάθουμε πως να κερδίσουμε από 1-12% επιτόκιο από τα κρυπτονομίσματα μας!

Πως θα κερδίσεις από το επιτόκιο στα κρυπτονομίσματα σου;

Πλέον τα μεγαθήρια όπως για παράδειγμα η Binance προσφέρει την λειτουργία του να κρατήσεις τα κρυπτονομίσματα σου για όσες μέρες θέλεις ή να επιλέξεις εσύ και να σου προσφέρει ένα επιτόκιο της τάξεως από 1-12,5%! Έτσι όχι μόνο κρατάς απλά τα crypto σου αλλά κερδίζεις και από το επιτόκιο. Να επισημάνουμε εδώ ότι αυτό αναφέρεται ανά χρόνο. Δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα λαμβάνεις για παράδειγμα 3%.

Για να το κατανοήσουμε περισσότερο ας σκεφτούμε για παράδειγμα ότι κατέχουμε 1000 ευρώ και αγοράζουμε bitcoin. Αυτά αν τα μεταφέρουμε στο “ειδικό” wallet κάθε site, θα πάρουμε ένα επιτόκιο γύρω στο 2-5%. Αυτό σημαίνει ότι μετά από έναν χρόνο, θα έχουμε bitcoin αξίας 1050 ευρώ (αν η τιμή μείνει ίδια). Αν κιόλας αυξηθεί η τιμή του θα κερδίσουμε και από αυτήν και από το επιτόκιο! Δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει ρίσκο, δείξτε την απαραίτητη προσοχή! Δες πως να αγοράσεις Bitcoin στη Binance βήμα βήμα!

1) Nexo

nexo επιτόκιο

Το Nexo.io είναι ένας τέλειος τρόπος να αυξήσεις τις καταθέσεις σου μέχρι και 12% μέσω του επιτοκίου που κερδίζεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι συγκεντρώνει πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες! Αν και δε μετράει πολλά χρόνια παρουσίας, η πλατφόρμα αποτελεί ιδανική επιλογή για να αποταμιεύσεις και να κερδίσεις επιτόκιο μέχρι και 12%. Συγκεκριμένα, για fiat νομίσματα όπως το ευρώ μπορείς να κερδίσεις μέχρι 12% επιτόκιο, ενώ για bitcoin κερδίζεις έως 8%. Φαντάσου λοιπόν πόσο θα αυξήσεις το παθητικό σου εισόδημα έχοντας κάνει ελάχιστα! Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο τόκος καταβάλλεται καθημερινά και ότι μπορείς να αποσύρεις τα χρήματα σου όποτε θέλεις! Κέρδισε 25$ σε Bitcoin (πρέπει να κανείς κατάθεση σε 30 μέρες +100$). Δωρεάν Εγγραφή!

2) Hodlnaut

Hodlnaut -επιτόκιο

Στην Hodlnaut.com έχει επίσης πολύ καλά επιτόκια από τα οποία μπορούμε να επωφεληθούμε. Σίγουρα δεν έχει την αξιοπιστία της Binance ή της Bitvavo αλλά αξίζει να την δοκιμάσουμε. Είναι πανεύκολη στην χρήση αφού περιέχει μόνο 3 καρτέλες. Ως πρώτο βήμα ολοκληρώνουμε την ταυτοποίηση, έπειτα κάνουμε μία γρήγορη κατάθεση και αυτομάτως κερδίζουμε από το επιτόκιο. Η Ηodlnaut έχει πολύ καλό επιτόκιο στο Ethereum της τάξεως του 7,2-7,5% ενώ για το stable coin του δολαρίου (USDT) έχει επιτόκιο 12-12,7%. Τέλος, για κάθε ανάληψη κρατάει προμήθεια 0,0005 BTC. (Δωρεάν Εγγραφή)

3) BlockFi

Blockfi

Στο BlockFi.com μας δίνονται τα κλασσικά κρυπτονομίσματα αλλά με αρκετά ελκυστικά επιτόκια. Μόλις ολοκληρώσουμε την διαδικασία της ταυτοποίησης είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε την πρώτη μας κατάθεση! Το πλεονέκτημα με το BlockFi είναι ότι με το που θα τα αγοράσεις αρχίζεις να κερδίζεις από το επιτόκιο. Για το Ethereum έχουμε ένα της τάξεως του 5,00% και για το Bitcoin (BTC) έχουμε μόλις 4.50%. Όπως καταλαβαίνουμε είναι ευκαιρία αν κατέχουμε Βitcoin και θέλουμε να τα κρατήσουμε. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι σε ανάληψη με BTC υπάρχει μία προμήθεια 0,0025 BTC ενώ με δολάρια έχουμε μόνο 0,25%. (Δωρεάν Εγγραφή)

blockfi rewards

4) Celsius

celsius rewards

Το Celsius έχει αρκετά ελκυστικά επιτόκια. Αυτό, δεν είναι ανταλλακτήριο αλλά wallet που σημαίνει ότι μπορούμε κανονικά να κάνουμε κατάθεση για παράδειγμα από την Binance είτε σε Bitcoin είτε σε κάποιο άλλο νόμισμα αλλά αν θέλουμε να τα εξαργυρώσουμε πρέπει να τα στείλουμε στο ανταλλακτήριο. Η διαδικασία της κατάθεσης και της ανάληψης είναι αρκετά σύντομες και γίνονται ως γνωστόν. Δες πως να αγοράσεις Bitcoin στη Binance βήμα βήμα!

Π.χ. στο PAXG παίρνουμε ένα ποσοστό του 5,5% ετησίως ενώ στο ΑΑVE συναντάμε και 4,86% επιτόκιο στο BTC μπορεί να φτάσει το 6,20% ενώ στο ETH 6,61% αν την ανταμοιβή την πάρουμε σε celcius (εγώ προσωπικά προτιμώ να παίρνω την ανταμοιβή στο νόμισμα που τα έχω, γιατί είναι wallet και οχι ανταλλακτήριο το celcius οπότε θα πρέπει να τα στέλνω σε ανταλλακτήριο για να τα αλλάξω πάλι στο νόμισμα που θέλω και χάνεις άδικα στα fee)

Αποτελεί μία ιδανική επιλογή αν θέλουμε να επωφεληθούμε από το επιτόκιο! Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσουμε το κουμπί “Transfer” και είμαστε έτοιμοι. Με την εγγραφή και την μεταφορά χρημάτων, παίρνεις και δώρο 50$ σε BTC, για να πάρεις έξτρα Bonus σε Bitcoin χρησιμοποιήσε τους κωδικούς: WEB30, Banter20, TRUST. (Δωρεάν Εγγραφή)

5) Kraken: κατάθεση, επιτόκιο και ανάληψη

καταθεση στη kraken

Η Kraken.com όπως έχουμε αναλύσει, είναι επίσης ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που μας προσφέρει ένα πολύ φιλικό και εύκολο προς χρήση περιβάλλον. Είναι ιδανικό για όλους τους χρήστες και επίσης έχει μικρές προμήθειες της τάξεως του 0,16%-0,26%. Επιπλέον η διαδικασία της ταυτοποίησης είναι αρκετά εύκολη και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά!

Για να κάνουμε κατάθεση, πηγαίνουμε στο “funding” και επιλέγουμε το ποσό. Προσέχουμε να βάλουμε τις ακριβείς πληροφορίες που μας δίνει το site όπως για παράδειγμα το όνομα της τράπεζας και την περιγραφή. Τέλος στο πλαίσιο δίπλα από το “deposit” βρίσκουμε την καρτέλα, “withdraw” για να κάνουμε την ανάληψη μας. Δες επίσης: Πως να αγοράσεις κρυπτονομίσματα στη Kraken!

staking kraken

 

Όσον αφορά το επιτόκιο, στη kraken κερδίζεις το επιτόκιο χωρίς να χρειάζεται να “κλειδώσεις” τα κρυπτονομισματα σου για συγκεκριμένες μέρες!  Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, συμφέρει αρκετά το Cardano με ένα πολύ καλό επιτόκιο που προσφέρεται από την kraken της τάξεως του 4%-6% και το Polkadot, Kusama 12.00% και Kava με 20.00%. Στα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα τα επιτόκια είναι περίπου τα κλασσικά. Για το Ethereum έχουμε περίπου 5%-7% ενώ για το Bitcoin 0,25%. (Δωρεάν Εγγραφή)

6) Binance

binance πως να κερδίσουμε με επιτόκιο

Όσον αφορά την Binance, έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι με τα επιτόκια. Έχουμε αναφέρει πως θα κάνουμε κατάθεση και ανάληψη σε αυτήν οπότε θα περάσουμε κατευθείαν στο ψητό. Αρχικά, πηγαίνουμε στην καρτέλα “Finance” και έπειτα κλικάρουμε στο “Binance Earn”. Αυτή είναι η καρτέλα όπου μπορούμε να μεταφέρουμε τα κρυπτονομίσματα μας ή τυχόν USDT (Tether) ή ότι άλλο θέλουμε ώστε να κερδίσουμε από το επιτόκιο. (Δωρεάν Εγγραφή)

Ελαστικοί όροι για επιτόκιο

Στην Binance, υπάρχουν τρεις κατηγορίες η “Flexible terms”, η “Fixed terms” και τα “high risk” projects. Το πρώτο μας δίνει την δυνατότητα με το που μεταφέρουμε τα κρυπτονομίσματα μας ή τα fiat νομίσματα στο ειδικό “wallet” του να κερδίζουμε το επιτόκιο που θα κλειδώσουμε. Έτσι βλέπουμε για παράδειγμα ότι στο ΒTC δίνει ετήσιο επιτόκιο 1,2% και για το USDT 6%. Το πλεονέκτημα με αυτήν την διαδικασία είναι πως όταν θέλουμε εμείς μπορούμε να τα εξαργυρώσουμε και γενικά είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε συναλλαγές. Ιδανικό αν θέλουμε να έχουμε την ευχέρεια των συναλλαγών οποιαδήποτε στιγμή!

Binance όροι για επιτόκιο

Αν θέλουμε όμως να κρατήσουμε για παράδειγμα τα Bitcoin μας για περισσότερο χρόνο και είμαστε σίγουροι για αυτό, θα μας σύμφερε να πάμε με το “Fixed terms” και να λάβουμε εκείνο το επιτόκιο. Τότε, τα κλειδώνουμε αναλόγως για πόσες μέρες (7, 14, 30, 90) επιλέξουμε και η Binance μας δίνει ένα συγκεκριμένο επιτόκιο πίσω. Προσοχή όμως! Κατά την διάρκεια που τα έχουμε κλειδώσει δεν μπορούμε να εκτελέσουμε συναλλαγές. Αν μάλιστα θέλουμε να τα μεταφέρουμε πάλι στο “spot wallet” χωρίς να έχει τελειώσει το διάστημα, αυτό θα γίνει μέσα στην επόμενη μέρα και θα χάσουμε και το επιτόκιο!

Τέλος στα High-rish products μας δίνεται μεγαλύτερο επιτόκιο αλλά πρέπει να προσέξουμε καθώς η πιθανότητα να χάσουμε από τις συναλλαγές και τυχόν πτώσεις τιμής είναι μεγαλύτερη!

Πως θα κάνω transfer;

Πως να κάνεις transfer

Αφού αποφασίσουμε τι θέλουμε να κλειδώσουμε κλικάρουμε στον κουμπί “tranfer” και εισάγουμε τις πληροφορίες. Βάζουμε την ποσότητα αυτού ενώ και το διάστημα που θέλουμε να τα κρατήσουμε έτσι. Στο κόκκινο πλαίσιο επίσης βλέπουμε πότε θα λήξει η συναλλαγή αυτή. Στο παράδειγμα μας βλέπουμε ότι έχουμε κρατήσει USDT για 7 μέρες. Να σημειωθεί ότι μόλις γίνει η συναλλαγή πλέον τα χρήματα μας δεν θα είναι εμφανή στο “spot wallet” αλλά στην καρτέλα “Earn”.

Δες επίσης: Revolut: Τι είναι και γιατί πρέπει να έχεις!

Πως θα κάνω redeem;

Πως να κάνεις redeem στην binance

Για να κάνουμε redeem δηλαδή εξαργύρωση των κρυπτονομισμάτων μας που έχουμε επιτόκιο αρκεί να μεταφερθούμε στην καρτέλα “wallet” και μετά “earn”. Τέλος όπως βλέπουμε και στην εικόνα, θα μας δίνονται τα κρυπτονομίσματα μας μαζί με το επιτόκιο τους και θα επιλέγουμε το κουμπί “redeem”. Προσοχή όμως, θα έχουν ελευθερωθεί μετά από μία μέρα και τότε θα μεταφερθούν στο “spot” wallet. (Δωρεάν Εγγραφή)

*Όλα τα παραπάνω λιγκ είναι refferal και μ’ αυτόν τον τροπο στηρίζεται έμμεσα το σάιτ μας!

Related Posts