συμβουλές πρώτο ραντεβού

Πως να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού!

by theman

Το πρώτο ραντεβού είναι πάντα και το πιο αγχωτικό. Όχι μόνο όταν έχει ήδη κανονιστεί και βρίσκεσαι μόνος με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει, αλλά και πριν καν της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού. Όταν νιώθεις έλξη για μία γυναίκα είναι απολύτως λογικό να σου κόβονται τα πόδια και μόνο στη σκέψη ότι θα της το ζητήσεις.

Αντί όμως να αγχώνεσαι και να καταλήξεις να μοιάζεις σαν απελπισμένος που ψάχνει για σχέση, υπάρχουν μερικά πολύ χρήσιμα και αποτελεσματικά tips που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου πει το πολυπόθητο ναι!

4 Tips για να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού!

 

Μάθε πρώτα τι της αρέσει

συμβουλές πρώτο ραντεβού

Εάν γνωρίζεις μερικά πράγματα που της αρέσει να κάνει ή μέρη στα οποία λατρεύει να πηγαίνει είναι πιο εύκολο να της προτείνεις να κάνετε κάτι μαζί. Το ραντεβού δεν είναι απαραίτητο να είναι σε κάποιο εστιατόριο. Ακόμη και σε ένα escape room να πάτε μαζί αν το έχεις προτείνει με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να θεωρηθεί ραντεβού.

Ξεκίνα λοιπόν συζητώντας μαζί της για τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι της, κάνοντας μια ουσιαστική συζήτηση. Δείξε ότι σε ενδιαφέρει να κάνετε παρέα και ότι μοιράζεστε ίσως κάποια κοινά ενδιαφέροντα, ώστε να μπορέσεις στη συνέχεια να της προτείνεις να βγείτε μαζί.

Δες επίσης: 7 σημάδια ότι θέλει να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού

Μην αναφέρεις τη λέξη ραντεβού

συμβουλές να τη ζητήσεις σε ραντεβού

Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα αυτή τη λέξη μπορεί να της δώσεις να καταλάβει ότι είσαι απελπισμένος και ψάχνεις κάποια να δεσμευτεί μαζί σου. Δες το χαλαρά και δείξε ότι θέλεις να την γνωρίσεις περισσότερο και να περάσεις λίγο χρόνο μαζί της. Φρόντισε όμως να της δώσεις να καταλάβει ότι δεν την βλέπεις φιλικά, ώστε να αποφύγεις το να μπεις σε friendzone.

Δες επίσης: 5 Τρόποι να ζητήσεις ραντεβού από μια κοπέλα!

Να είσαι συγκεκριμένος

φλερτ καφετέρια the-man.gr

Καλό θα ήταν πριν της το προτείνεις να το έχεις προσχεδιάσει λίγο στο μυαλό σου, αλλά να της αφήσεις το περιθώριο να προτείνει κάτι άλλο και η ίδια. Βασικό είναι να θυμάσαι στην πρόταση σου να συμπεριλαμβάνεις το μέρος, την ημέρα και την ώρα.

Για παράδειγμα, αν σου έχει πει ότι λατρεύει τα θρίλερ, δες πότε παίζεται κάποιο στο cinema και πες της “Είχες πει ότι σου αρέσουν τα θρίλερ. Τι θα έλεγες να πάμε την Παρασκευή στις 9 να δούμε αυτή την ταινία μαζί;” Εκεί σίγουρα θα μάθεις αν ενδιαφέρεται να βρεθεί μαζί σου.

Δες επίσης: Τι να κάνεις για να μην γίνεις βαρετός στο πρώτο ραντεβού!

Πρόσεχε τις κινήσεις σου

tips να ζητήσεις βγείτε ραντεβού

Εξίσου πολύ σημαντικό όταν της μιλάς είναι το να την κοιτάς στα μάτια, να έχεις καλή στάση σώματος, να μην κοιτάς όλη την ώρα το κινητό σου και ο τόνος της φωνής σου να είναι άμεσος και ζεστός – φιλικός. Από τη γλώσσα του σώματός, τις χειρονομίες και τον τόνο της φωνής της θα μπορέσεις να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται για σένα και αν περνάει καλά όταν είστε μαζί.

Επειδή όμως η αυτοπεποίθηση είναι το Α και το Ω για να δείχνεις πιο ελκυστικός σε μία γυναίκα, δες 16 συμβουλές για τη στάση του σώματος, που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση!

Related Posts