ρομαντικό ραντεβού δείπνο στο σπίτι

Πως να προτείνεις σε μια γυναίκα να έρθει σπίτι σου!

by theman

Μια γυναίκα θα εκτιμήσει όταν πας τα πράγματα σιγά σιγά μεταξύ σας. Καμία γυναίκα δε θέλει να νιώσει πίεση καθώς κάτι τέτοιο λογικά θα τη ξενέρωνε και θα την έκανε να θέλει να απομακρυνθεί από εσένα. Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα όταν πρωτογνωρίζεσαι με μια γυναίκα είναι το να επισκεφτείτε ο ένας το σπίτι του άλλου. Αυτή η κίνηση όμως μπορεί μερικές φορές να παρερμηνευτεί και να παρεξηγηθεί, για αυτό είναι καλό να είσαι προσεκτικός.

Ποιος λοιπόν, μετά από ένα ή πολλά πετυχημένα ραντεβού με μια γυναίκα, είναι ο σωστός τρόπος να την προσκαλέσεις σπίτι σου; Εδώ θα βρεις 5 χρήσιμες συμβουλές για να είσαι και σωστός απέναντι της αλλά και να καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου.

Πως να προσκαλέσεις μια γυναίκα στο σπίτι σου

 

1. Χτίσε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί της

ζευγάρι συζητάει

Μια γυναίκα που σε παίρνει σοβαρά συνήθως θα διστάσει να έρθει αμέσως σπίτι σου. Και αυτό γιατί θέλει να βεβαιωθεί ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί έτσι ώστε να μη την φέρεις σε δύσκολη θέση. Χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί της θα είναι ευκολότερο και για εσένα αλλά και για εκείνη να βρεθείτε στο σπίτι σου.

Τα αισθήματα οικειότητας και ασφάλειας θα δημιουργηθούν από τη συνολική συμπεριφορά σου από την αρχή της γνωριμίας σας. Ανάδειξε χαρακτηριστικά όπως ωριμότητα και κατανόηση έτσι ώστε να νιώσει άνετα μαζί σου.

Δες επίσης: Πώς να καταλάβει μια γυναίκα ότι ενδιαφέρεσαι, χωρίς να δείχνεις απελπισμένος!

2. Εξήγησε της το σκεπτικό σου περί των ραντεβού σε σπίτι

ζευγάρι παίζει παιχνίδι

Τα ραντεβού στο σπίτι είναι διαφορετικά αλλά εξίσου διασκεδαστικά. Βλέπεις μια άλλη πλευρά του άλλου, πως συμπεριφέρεται σε έναν ξένο χώρο και πολλά άλλα. Εξήγησε της τι σημαίνει για εσένα ένα ραντεβού σε σπίτι καθώς αυτό μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από το να κοιμηθείτε μαζί.

Μερικές ιδέες για ραντεβού στο σπίτι είναι να μαγειρέψετε μαζί, να δείτε ταινία, να πιείτε κρασί στο μπαλκόνι ή να παίξετε παιχνίδια. Όταν της προτείνεις να έρθει σπίτι σου ανάφερε της αυτά τα ενδεχόμενα για να καταλάβει τις προθέσεις σου.

Δες επίσης: 4 Πράγματα που πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού!

3. Κάνε την να νιώσει άνετα με το να έρθει σπίτι σου

ζευγάρι πίνει κρασί στο σπίτι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις μια γυναίκα να νιώθει άνετα με εσένα και με το χώρο σου. Το χιούμορ σίγουρα βοηθάει αλλά η ειλικρίνια είναι το καθοριστικό στοιχείο όσον αφορά την εμπιστοσύνη. Μίλα της ανοιχτά για τη ζωή σου και το σπίτι σου για να νιώθει ότι έχει πληροφορίες και δε θα πάει σε κάποιο εντελώς άγνωστο μέρος. Μπορείτε επίσης να βγείτε ραντεβού κοντά στο σπίτι σου ή να περάσετε από κάτω σε μια βόλτα σας εκεί κοντά.

Δες επίσης: Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη των ανδρών στην αρχή μιας σχέσης!

4. Θέσε το σαν ενδεχόμενο και άσε να σου το προτείνει εκείνη

ζευγάρι στο καναπέ

Αν θες να αποφύγεις το να νιώσει πίεση η σύντροφος σου τότε δεν έχεις παρά να το θέσεις σαν ενδεχόμενο και να περιμένεις να στο προτείνει η ίδια. Μπορείς μάλιστα να της ζητήσεις να το προτείνει εκείνη όποτε νιώσει έτοιμη. Αυτή τη κίνηση θα την εκτιμούσε σίγουρα η γυναίκα που έχεις απέναντι σου.

Δες επίσης: 10 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για ένα επιτυχημένο ραντεβού!

5. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος απέναντι της

ρομαντικό ραντεβού δείπνο στο σπίτι

Δες επίσης: 6 Πρωτότυπες ιδέες για δεύτερο ραντεβού, για να υπάρξει και τρίτο!

Μια γυναίκα που έχει προσκληθεί από εσένα στο σπίτι σου είναι πολύ πιθανό να σκεφτεί ότι θέλεις να κοιμηθείτε μαζί. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο και οφείλεις να της το ξεκαθαρίσεις. Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου και φρόντισε να είσαι ειλικρινής. Αν είστε αρκετά ανοιχτοί ως άνθρωποι θα ήταν καλό να το συζητήσετε και να μάθεις και τη δικιά της άποψη σχετικά με το να έρθει στο σπίτι σου. Αυτή η συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά και θα δημιουργήσει μεγαλύτερη οικειότητα και άνεση μεταξύ σας.

Related Posts