γυναίκα που βαριέται στο ραντεβού

Πως θα καταλάβεις αν μια γυναίκα δε σε παίρνει στα σοβαρά!

by theman

Όταν μια σχέση είναι μονόπλευρη, τότε ο ένας από τους δύο πληγώνεται. Για αυτό είναι σημαντικό να μπορείς να ψυχολογήσεις την γυναίκα που σε ενδιαφέρει και να μπορείς να διακρίνεις εάν ενδιαφέρεται πραγματικά ή αν παίζει μαζί σου. Όσο και να σου αρέσει μια γυναίκα, δεν αξίζει να είσαι μαζί της αν και εκείνη δε σε βλέπει στα σοβαρά.

Για να αποφύγεις λοιπόν οποιαδήποτε άσχημη κατάσταση με τη κοπέλα σου πρέπει από την αρχή να καταλάβεις τις προθέσεις της. Παρακάτω θα βρεις πως μπορείς να το καταφέρεις αυτό, διακρίνοντας 6 χαρακτηριστικές συμπεριφορές των γυναικών όταν δε σε παίρνουν στα σοβαρά!

6 Συμπεριφορές που δείχνουν ότι μια γυναίκα δε σε βλέπει σοβαρά

 

Σε φλερτάρει αλλά αποφεύγει τα ραντεβού μαζί σου

προβληματισμένος άντρας στο κινητό

Το να σε φλερτάρει αλλά να μη καταδέχεται ένα ραντεβού μαζί σου είναι μια από τις πιο κλασσικές ενδείξεις ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα. Το να σου λέει πως θέλει να βγείτε ραντεβού αλλά να μη γίνεται ποτέ, είναι ύποπτο. Το να μη μπορέσει μια ή δύο φορές είναι ανθρώπινο, αλλά το να μη μπορεί ποτέ είναι μάλλον δικαιολογία!

Δες επίσης: 9 Πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε μια γυναίκα!

Θέλει να την κυνηγήσεις

ζευγάρι έχει μαλώσει

Το κυνηγητό είναι κλασσική ένδειξη ότι μια γυναίκα παίζει μαζί σου. Η γυναίκα που θέλει να τη κυνηγήσεις μάλλον έχει ανασφάλειες με τον εαυτό της ή απλά εκμεταλλεύεται το ενδιαφέρον σου για να ικανοποιήσει τον εγωισμό της. Σε μια υγιή σχέση υπάρχει αμοιβαία προσπάθεια, επομένως αν βλέπεις ότι τα περιμένει όλα από εσένα, τότε μάλλον κάτι δε πάει καλά.

Δες επίσης: Πως να προσεγγίσεις σωστά μια γυναίκα!

Δε θέλει να γνωρίσει τους φίλους σου

ζευγάρι που διαφωνεί

Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα και θέλει να έχετε ένα κοινό μέλλον θα ήταν πρόθυμη να γνωρίσει τους φίλους σου ή ακόμα και την οικογένεια σου. Το να το αποφεύγει είναι ένδειξη ότι δεν είναι σίγουρη για τη σχέση σας και μάλλον δεν σε βλέπει τόσο σοβαρά ώστε να προχωρήσετε.

Δες επίσης: 6 Πράγματα που ξενερώνουν μια γυναίκα!

Δε σε παίρνει στα σοβαρά όταν λέει συνεχώς ότι την πιέζεις

γυναίκα παραπονιέται στον άντρα της

Σε μια υγιή σχέση δεν θα έπρεπε να υπάρχει πίεση μεταξύ του ζευγαριού. Εάν λοιπόν δεν της ζητάς κάτι παράλογο και εκείνη παραπονιέται ότι την πιέζεις, μάλλον δεν θέλει σε έχει στη καθημερινότητα της. Αν ήθελε, δεν θα της ήσουν βάρος και δε θα πιεζόταν.

Δες επίσης: 6 Σημάδια ότι δεν σε θέλει, απλά θέλει μόνο την προσοχή σου!

Δεν μοιράζεται τα προσωπικά της μαζί σου

ζευγάρι με σταυρωμένα χέρια

Δεν υπάρχει λόγος μια γυναίκα να εμβαθύνει στα προσωπικά της αν δεν έχει σκοπό να προχωρήσει τη σχέση σας. Εάν οι συζητήσεις σας είναι επιφανειακές και δεν γίνονται όλο και πιο προσωπικές με το πέρασμα των μερών τότε μάλλον δεν έχει πρόθεση να πάτε ένα βήμα παρακάτω.

Δες επίσης: Τι να αποφύγεις αν θέλεις πίσω την πρώην σου!

Δε ζηλεύει ούτε στο ελάχιστο

γυναίκα που βαριέται στο ραντεβού

Δες επίσης: 10 Λόγοι για να μην τελειώσει οριστικά η σχέση σου!

Η υπερβολική ζήλια σε μια σχέση μπορεί να είναι τοξική και να αποτελέσει αιτία χωρισμού ενός ζευγαριού. Και το αντίθετο άκρο όμως, δηλαδή να μην υπάρχει καθόλου ζήλια, είναι εξίσου κακό. Ως γνωστόν, η ζήλια είναι ένδειξη ενδιαφέροντος οπότε εάν δεν την ενοχλεί τίποτα ποτέ, τότε μάλλον δεν την καίει και πολύ το μεταξύ σας.

Related Posts