zilia kai sxesi

10 Πράγματα που καταστρέφουν τις πιθανότητες να βρεις γυναίκα!

by theman

Για να αποκαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό σου σε μια γυναίκα θα χρειαστεί μερικά ραντεβού παραπάνω. Οι γυναίκες, όμως, ψάχνουν από το πρώτο κιόλας ραντεβού εκείνα τα σημάδια, τα οποία θα τις βοηθήσουν να καταλάβουν αν αξίζει να σου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία ή όχι. Το να έχεις επιτυχία με το αντίθετο φύλο δεν έχει σχέση μόνο με το τι να μην κάνεις αλλά και με το τι πρέπει να κάνεις.

Το the-man.gr για να σε βοηθήσει, συγκέντρωσε παρακάτω 10 πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες και τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό ώστε να ξέρεις πως πρέπει να αντιδράσεις.

 

Τι να προσέξεις για να έχεις πάντα επιτυχία με τις γυναίκες

 

1. Αλαζονεία

alazonia

Η αλαζονεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μάσκα για να καλύψεις τις ανασφάλειες σου. Αν αρχίσεις να υπερηφανεύεσαι για τον εαυτό σου με σκοπό να την πείσεις ότι είσαι κελεπούρι, τότε είναι σίγουρο πως θα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει και θα φύγει τρέχοντας. Αν, όμως, είσαι ένας άντρας που πιστεύει πραγματικά στον εαυτό του και δεν ψάχνει την επιβεβαίωση ή την έγκριση, τότε είσαι πραγματικά ελκυστικός. Δες εδώ 7 ξεχωριστές συνήθειες που θα σε κάνουν ελκυστικό στο γυναικείο φύλο.

2. Ανασφάλεια

anasfalia

Δεν πρόκειται να κεντρίσεις ποτέ το ενδιαφέρον μιας γυναίκας αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου. Επίσης, απέφυγε να της λες συνέχεια ότι είναι πολύ καλή για εσένα. Μπορεί στην αρχή να το βρίσκει κολακευτικό αλλά στην πορεία θα αρχίσει και η ίδια να αναρωτιέται γιατί είναι όντως μαζί σου.

3. Εξάρτηση

sxesi kai eksartisi

Καλό θα ήταν να καταλάβεις από την αρχή ότι η κοπέλα σου δεν είναι η μητέρα σου. Δείξε της ότι μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου, αλλά παράλληλα θέλεις να τη μοιραστείς μαζί της.

4. Εγωισμός

egwismos

Ο εγωισμός είναι πραγματικά μια συνήθεια που δεν σε κάνει καθόλου ελκυστικό στις γυναίκες. Μπορεί να έχει να κάνει με το ότι αγνοείς τις επιθυμίες της ή ότι δεν τη φροντίζεις όσο πρέπει στο κρεβάτι. Το να της φέρνεις λουλούδια κάθε φορά που κάνεις κάτι λάθος δεν είναι η λύση. Απλά αναγνώρισε τις ανάγκες της και ανταποκρίσου σε αυτές.

5. Βαρετή συζήτηση

vareti sizitisi

Σίγουρα δε χρειάζεται να κάτσεις να διαβάσεις και να προετοιμαστείς λες και πηγαίνεις για συνέντευξη. Ωστόσο, δεν θα ήταν άσχημα αν ήξερες τι συμβαίνει στον κόσμο, και συγκεκριμένα στον δικό σου κόσμο. Δεν αναφέρομαι στα πολιτικά γεγονότα και άλλα τέτοια. Στις γυναίκες αρέσουν οι πραγματικές συζητήσεις. Μπορείτε να μιλήσετε για θέματα, όπως η οικογένεια, τα ταξίδια, κλπ. Αν η συζήτηση σας είναι επιφανειακή, τότε μάλλον και η σχέση σας θα έχει την ίδια κατάληξη.

6. Ζήλια

zilia kai sxesi

Η ζήλια αποτελεί ένδειξη ότι δεν την εμπιστεύεσαι. Και αυτή η συνήθεια έχει να κάνει με τις ανασφάλειες σου. Αν ζηλεύεις, πιθανόν να έχεις να κρύψεις κι εσύ κάτι ή είχες παρόμοια εμπειρία με την προηγούμενη κοπέλα σου. Πίστεψε με, δεν είναι καθόλου seχy.

7. Είσαι ευέξαπτος

short-tempered

Το ότι αρπάζεσαι εύκολα δεν εντυπωσιάζει τις γυναίκες. Αντιθέτως, τις ταπεινώνει. Το να μαλώνεις συνεχώς μαζί της όπου κι αν βρίσκεστε δεν αναδεικνύει τον ανδρισμό σου. Αν έχεις συνεχείς εκρήξεις θυμού και δεν ξέρεις πως να τις διαχειριστείς, απλά πες τη το πριν να είναι αργά και χάσεις την κοπέλα σου και την αξιοπρέπεια σου μια για πάντα.

8. Δεν σέβεσαι τα άτομα που σε εξυπηρετούν

estiatorio kai eksipiretisi

Το να μην σέβεσαι τους άλλους μπορεί να ξενερώσει την κοπέλα σου σε μεγάλο βαθμό. Οι γυναίκες προσέχουν ιδιαίτερα τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα άτομα που σε εξυπηρετούν καθώς αυτό μπορεί να δείχνει και το πως θα αντιμετωπίσεις και την ίδια αργότερα. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην είσαι αγενής με τον σερβιτόρο ή τον ταξιτζή επειδή άργησαν.

9. Δεν είσαι ειλικρινής

anentimos

Να θυμάσαι ότι οι ψεύτες δεν επικρατούν. Με την τεχνολογία να έχει εξελιχθεί, οι γυναίκες πλέον μπορούν να μάθουν τα πάντα, ακόμη και μέσα από τα social media. Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος, είναι εύκολο να πιστέψει όλα όσα του λέει ο σύντροφος του. Γι’ αυτό το λόγο, όμως, οι γυναίκες λένε τα πάντα στις φίλες τους… για να πάρουν μια δεύτερη, τρίτη ή ακόμη και τέταρτη γνώμη. Δες εδώ 5 πράγματα που λέει στις φίλες της για εσένα.

10. Δεν έχεις ενδιαφέροντα

lack of interests

Προσπάθησε να μην είσαι εκείνος ο άντρας που δεν έχει καθόλου ενδιαφέροντα. Είναι διασκεδαστικό να ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα μαζί της. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι θέλει κι αυτή να μάθει. Ότι κι αν είναι αυτό που σου αρέσει, δείξε το στην κοπέλα σου. Οι άνθρωποι ελκύονται από όποιον τους κινεί το ενδιαφέρον.

Related Posts