άνδρας φιλά την κοπέλα στο μέτωπο

6 Πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα

by theman

Πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται αν κάνεις κάτι λάθος που είσαι ακόμα εργένης. Τι είναι αυτό που πραγματικά ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα. Όσο κι αν προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, κάτι πάει λάθος και χαλάει. Είναι η εμφάνιση; Κάτι που είπες ή κάτι που έκανες. Μπορεί για τη συγκεκριμένη να μην είχες όλο το πακέτο, όμως σίγουρα κάποια ψάχνει κάποιον σαν κι εσένα.

Εάν είσαι στη φάση που ψάχνεις το άλλο σου μισό και δεν ξέρεις πως να το βρεις, συνέχισε να διαβάζεις. Σταμάτα να “τρώγεσαι με τα ρούχα σου” και δες 6 πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα! 

Εσύ έχεις ότι ζητάει μια γυναίκα;

 

1. Χημεία

ζευγάρι μιλάει και γελά

Η χημεία είναι το βασικότερο που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα. Είναι κάτι ανεξήγητο που απλά το νιώθεις και εσύ αλλά και εκείνη. Όταν γνωρίζεις κάποια και υπάρχει μια ανεξήγητη έλξη. νιώθετε σαν να ξέρετε ο ένας τον άλλο καιρό και η συζήτηση δεν έχει ούτε μια αμήχανη παύση, τότε πιθανόν να είσαι σε πολύ καλό δρόμο.  Δεν θα συμβεί με όλες τις γυναίκες..αλλά σίγουρα όταν συμβεί θα το καταλάβεις για τα καλά. Όταν το νιώσεις εσύ, είναι εξαιρετικά πιθανό να το νιώθει και εκείνη και σίγουρα είναι ένα καλό σημάδι για να συνεχίσεις!

Δες επίσης : Πως θα καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή αν απλά είναι φιλική!

2. Σταθερότητα

ζευγάρι περπατά με πιασμένα χερια

Όταν ξεκινάς μια ερωτική σχέση, πρέπει να υπάρχει σιγουριά. Ένα από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα είναι η σταθερότητα. Πρέπει να την κάνεις να νιώσει σιγουριά. Δείξε της ότι είσαι συναισθηματικά και νοητικά έτοιμος για κάτι σοβαρό, δεν έχεις δεύτερες σκέψεις, εκπέμπεις αυτοπεποίθηση τόσο εντός όσο και εκτός της σχέσης. Όλα αυτά θα την κάνουν να νιώσει σίγουρη και ότι είσαι ένα άτομο στο οποίο μπορεί να βασιστεί.

Δες επίσης : 5 Ενδείξεις ότι δεν υπάρχει σεβασμός στη σχέση!

3. Ισότητα

ανδρικό και γυναικείο χέρι αγγίζονται

Πολλές κοινωνίες μπορεί να κάνουν τις γυναίκες να μην νιώθουν ίσες με τους άνδρες. Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει αφού οι γυναίκες θέλουν ισότητα με το άλλο φύλο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το υποστηρίζεις και να το ενστερνίζεσαι. Να φέρεσαι στην γυναίκα με ισότητα, μην την κάνεις να νιώθει μειονεκτικά και μην την υποτιμάς. Δείξε της τον σεβασμό σου απέναντι της και , κυρίως, δείξε της ότι την βλέπεις σαν ένα απόλυτα ισότιμο άτομο!

4. Ενδιαφέρον

ζευγάρι ξαπλώνει αγκαλιασμένο

Σε μια ερωτική σχέση το ενδιαφέρον είναι το σημαντικότερο και σίγουρα αποτελεί κάτι που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα. Υπάρχουν απεριόριστοι τρόποι να το δείξεις. Λεκτικά, με μια κίνηση, με μια χειρονομία. Ρώτησε την  πως πήγε η μέρα της, ετοίμασε της ένα γεύμα όταν γυρνάει κουρασμένη από την δουλειά, κάνε την να ξεκουραστεί όταν η μέρα είναι δύσκολη και το έχει ανάγκη. Μπορείς να τη ρωτήσεις πράγματα για εκείνη, να εξερευνήσεις τον χαρακτήρα της και να συζητήσεις μαζί της. Μην φοβηθείς να ρωτήσεις και για την παραμικρή λεπτομέρεια, δείξε της με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον σου για εκείνη. 

Δες επίσης : 5 Τρόποι για να της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι!

5. Προστατευτικότητα

κοπελα στην αγκαλια αγοριου

Αυτός ο όρος μπορεί να παρεξηγηθεί, ωστόσο, υπάρχουν όρια τα οποία αν δεν τα προσπεράσεις θα σου δώσουν την καλύτερη δυνατή έκβαση. Μια γυναίκα ψάχνει κάποιον με τον οποίο μπορεί να νιώσει ασφαλής. Έμπνευσε της εμπιστοσύνη και ότι θα είσαι εκεί για εκείνη. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κάτι για να δείξεις ότι την προστατεύεις, η σωστή στάση σου θα την κάνει να νιώσει ασφαλής σε κάθε κατάσταση.

Δες επίσης : 7 Τρόποι να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την αγαπάς!

6. Αποδοχή

άνδρας φιλά την κοπέλα στο μέτωπο

Εάν μια γυναίκα νιώσει ότι θέλεις να την αλλάξεις ή ότι δεν την αποδέχεσαι γι’ αυτό που είναι, τότε θα φύγει. Εάν σου συμβαίνει αυτό, τότε αυτή η γυναίκα δεν είναι για εσένα και εσύ δεν είσαι για εκείνη. Δείξε της ότι την θέλεις για την ψυχή και το μυαλό της, για τον χαρακτήρα της. Μην την κάνεις να νιώσει μειονεκτικά για οτιδήποτε στην εξωτερική της εμφάνιση και δείξε της για ποιον λόγο τη θέλεις στη ζωή σου.

Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι σίγουρα ένα δύσκολο κομμάτι. Εάν και εσύ προσπαθείς να βρεις την άκρη, είσαι σε καλό δρόμο. Δες εδώ τι ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα και κατάλαβε αν και εσύ έχεις όλο το πακέτο.

Related Posts