ζευγάρι πλάτη πλάτη σεβασμός στη σχέση

5 Ενδείξεις ότι δεν υπάρχει σεβασμός στη σχέση!

by tzinav

Ο σεβασμός στη σχέση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει και για να νιώθουν και τα δύο μέλη της καλά σε αυτή. Ωστόσο, συχνά συμβαίνει ο σεβασμός να χάνεται, με αποτέλεσμα η σχέση να παραπαίει και εσύ ή η κοπέλα σου να μην την απολαμβάνετε πια. Αν λοιπόν παρατηρήσεις, θα δεις μερικά σημάδια ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού μεταξύ σας.

Είναι αδιαπραγμάτευτο ότι ο σεβασμός είναι προϋπόθεση κάθε σχέσης κι ότι όλοι αξίζουμε να μας φέρονται σωστά. Δες λοιπόν 5 ενδείξεις ότι δεν υπάρχει σεβασμός στη σχέση σου!

5 Σημάδια έλλειψης σεβασμού στη σχέση!

 

1. Δεν υπάρχει προσωπικός χώρος και χρόνος

ζευγάρι μιλάει έντονα κουζίνα σεβασμός στη σχέση

Αν νιώθεις ότι η κοπέλα σου δε σε αφήνει καθόλου μόνο σου είτε από ζήλια είτε απλά από προσκόλληση τότε αυτό σημαίνει ότι δε σέβεται την ανάγκη σου για να έχεις χρόνο με τον εαυτό σου. Όσο σοβαρή κι αν είναι η σχέση, όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να μένουμε λίγο μόνοι μας ή χωρίς τον/ την σύντροφό μας. Σε περίπτωση που αισθάνεσαι ότι η δική σου ελευθερία δε γίνεται σεβαστή τότε αυτό αποτελεί μια ένδειξη ότι ο σεβασμός χάνεται.

Δες επίσης: 5 Κινήσεις για να την κερδίσεις πίσω μετά από χωρισμό!

2. Η κοπέλα σου σε κριτικάρει- Σεβασμός στη σχέση

ζευγάρι μαλώνει

Αν η κοπέλα σου είναι μονίμως έτοιμη να σου ασκήσει κριτική ή να υποβαθμίσει κάθε σου επίτευγμα αυτό υποδηλώνει ότι δε σε σέβεται και δε σε θαυμάζει πια. Αν ότι κι αν κάνεις, από τον τρόπο που μιλάς μέχρι τα ρούχα που φοράς, φαίνεται να την ενοχλεί και να βρίσκει κάτι κακό σε αυτό τότε ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις αν έχετε μια υγιή σχέση.

Δες επίσης: 5 Ενοχλητικές συνήθειες που ξενερώνουν την κοπέλα σου!

3. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη είναι ακρογωνιαίος λίθος κάθε υγιούς σχέσης με σεβασμό. Σε περίπτωση που βλέπεις ότι η σύντροφος σου δε σε εμπιστεύεται ή αν εσύ δεν εμπιστεύεσαι εκείνη τότε μάλλον κάτι έχει διαταραχτεί, πιθανόν με αφορμή γεγονότα του παρελθόντος. Επειδή όμως η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός συνήθως πάνε μαζί, το βαθύτερο πρόβλημα σας είναι η έλλειψη σεβασμού.

Δες επίσης: 3 Πιθανά σημάδια απιστίας από την κοπέλα σου!

4. Η επικοινωνία σας έχει προβλήματα

ζευγάρι πλάτη πλάτη σεβασμός στη σχέση

Όταν χάνεται ο σεβασμός τότε η επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού ξεκινά να έχει προβλήματα. Έτσι, αν η σύντροφος σου δε δείχνει να είναι πια καλή ακροάτρια ή αν εσύ απλά δεν της μιλάς όπως της μιλούσες στο παρελθόν τότε έχεις ένα ακόμα σημάδι έλλειψης σεβασμού.

Δες επίσης: 7 Σημάδια που δείχνουν ότι η κοπέλα σου είναι χειριστική!

5. Εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα-Σεβασμός στη σχέση

γυναίκα στέλνει μήνυμα άντρας κοιμάται

Ίσως το ύστατο και πιο σοβαρό σημάδι ότι πλέον η σχέση δε βασίζεται στο σεβασμό είναι η εμπλοκή άλλων προσώπων. Αν η κοπέλα σου ή εσύ έχετε δώσει χώρο για να μπουν τρίτα πρόσωπα τότε αυτό δείχνει ότι πια δε σέβεστε ο ένας τον άλλο.

Related Posts