5 Ιδέες για ραντεβού από απόσταση με την κοπέλα σου!

by theman
ραντεβού για ζευγάρι από απόσταση

Τα μέτρα της επικαιρότητας έχουν κάνει δύσκολο το κομμάτι των ραντεβού στα ζευγάρια που δεν συγκατοικούν και μένουν μακριά. Αν εσύ και η αγαπημένη σου ζείτε μαζί, είσαι από τους τυχερούς. Αν όμως όχι, μάλλον θα περνάς λίγο δύσκολα. Η επαφή από κοντά είναι ανεκτίμητη και ασύγκριτη με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επικοινωνίας, σε τέτοιες όμως περιστάσεις είναι καλό να βρίσκονται εναλλακτικές λύσεις.

Είτε λοιπόν βρίσκεσαι σε αυτή τη κατάσταση, είτε είχες έτσι και αλλιώς σχέση από απόσταση, μην απελπίζεσαι, υπάρχει λύση! Η βιντεοκλήση θα σε σώσει. Είναι ότι πιο κοντινό στη πραγματική επαφή και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα με τη σύντροφο σου, διατηρώντας την οπτική επαφή. Παρακάτω θα βρεις 5 ιδέες για ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης με την αγαπημένη σου!

Διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με τη δικιά σου όσο είστε σε απόσταση!

 

1. Κανόνισε ένα ρομαντικό δείπνο μέσω βιντεοκλήσης!

γυναίκα κάνει βίντεο κλήση με τον άντρα της

Κανόνισε ένα δείπνο με την αγαπημένη σου μέσω βιντεοκλήσης. Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό ή συμφωνείστε στο να δοκιμάσετε μια νέα συνταγή. Έτσι θα είναι και σαν mini διαγωνισμός. Μπορείτε να κάνετε και βίντεο κλήση ενώ μαγειρεύετε. Αφού το φαγητό είναι έτοιμο στερέωσε το κινητό σου ώστε να φαίνεσαι καλά και απόλαυσε το φαγητό σου με την αγαπημένη σου όπως θα το απολάμβανες και αν τρώγατε μαζί από κοντά.

Δες επίσης: 7 Τρόποι να διατηρήσεις την φλόγα στη σχέση σου!

2. Ραντεβού παίζοντας online παιχνίδια με την δικιά σου!

ζευγάρι παίζει διαδικτυακό παιχνίδι

Το gaming είναι από τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με τη σύντροφο σου. Κατεβάστε παιχνίδια στο κινητό και παίξτε online ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο για να μπορείς να τη βοηθάς και να σχολιάζετε. Δώσε της όμως επιλογές για το τι παιχνίδια μπορείτε να παίξετε για να είναι και εκείνη ευχαριστημένη!

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να έχεις μια καλύτερη καθημερινότητα με τη σύντροφό σου!

3. Παίξτε παιχνίδια ερωτήσεων για να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλον!

άντρας κάνει βίντεο κλήση με τη γυναίκα του

Τα παιχνίδια ερωτήσεων είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για να περάσεις την ώρα σου μιλώντας με την σχέση σου. Για παράδειγμα μπορείτε να παίξετε θάρρος ή αλήθεια ή παιχνίδια με ερωτήσεις για να δείτε πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλον. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον και θα σας φέρει πιο κοντά!

Δες επίσης: 7 Λόγοι που είσαι ακόμα χωρίς σχέση!

4. Πιείτε τον πρωινό σας καφέ στο μπαλκόνι σας!

καφές στο μπαλκόνι με κινητό

Τα απλά πράγματα είναι και τα πιο όμορφα. Ο πρωινός καφές είναι ένα από αυτά και είναι πάντα καλύτερος όταν έχεις παρέα. Γιατί λοιπόν να μην πιεις τον καφέ σου με τη δικιά σου; Πάρε την τηλέφωνο ή πρότεινε της να κάνετε video κλήση ενώ θα απολαμβάνετε και οι 2 τον καφέ σας. Καθίστε στο μπαλκόνι σας για πιο ωραία αίσθηση και πείτε τα νέα σας σαν να είστε έξω!

Δες επίσης: 6 Συμβουλές για να έχεις μια υγιή σχέση!

5. Δείτε παράλληλα την ίδια ταινία!

άντρας βλέπει ταινία

Δες επίσης: Κοπλιμέντα που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει από εσένα!

Μια άλλη ιδέα είναι να κάνετε movie night! Διάλεξε μια ταινία με την σύντροφο σου, ετοιμάστε ένα σνακ και δείτε την παράλληλα. Μπορείτε να ξεκινήσετε και μια σειρά μαζί καθώς κρατάει περισσότερο καιρό. Μια καλή ιδέα είναι να έχετε το τηλέφωνο κοντά σας ώστε να μπορείτε να σχολιάζετε όσο παρακολουθείτε την ταινία. Έτσι θα είναι όπως θα κάνατε αν ήσασταν από κοντά!

Related Posts