άντρας και γυναίκα μιλάνε από μηνύματα

Πως να την φλερτάρεις στα social media!

by theman

Το φλερτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι από τις πιο συνηθισμένες μορφές γνωριμιών τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και όταν η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο είναι δυνατή πολλοί άντρες και γυναίκες προτιμούν η πρώτη προσέγγιση να είναι μέσω μηνυμάτων. Αυτό φυσικά έχει τα αρνητικά του αλλά έχει και τα θετικά του. Μερικά από τα θετικά είναι το ότι βοηθιέσαι αν είσαι ντροπαλός καθώς επίσης ανακαλύπτεις πιο άμεσα για το εάν υπάρχουν προοπτικές με την γυναίκα που σε ενδιαφέρει.

Ωστόσο, το φλερτ μέσω μηνυμάτων έχει και τις ιδιαιτερότητες του. Είναι απρόσωπο και απουσιάζουν σημαντικά στοιχεία της επικοινωνίας όπως η οπτική επαφή ή το να ακούς τον τόνο φωνής της. Συνεπώς μπορεί να γίνουν εύκολα παρεξηγήσεις. Για αυτό και πρέπει να είσαι προσεκτικός και να ακολουθήσεις μερικούς απλούς κανόνες όταν μιλάς με άλλες γυναίκες στα social media. Στο man.gr θα βρεις 6 χρήσιμες συμβουλές για τα do’s and dont’s για όταν φλερτάρεις μια κοπέλα με μηνύματα!

Τι να κάνεις και τι όχι όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα από μηνύματα!

 

Απόφυγε τα απανωτά μηνύματα!

άντρας στο λάπτοπ

Τα απανωτά μηνύματα ξενερώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να νιώθουν πίεση. Δώσε της τον χώρο και το χρόνο στο να σου απαντάει μετά από λίγα λεπτά ή και ώρες γιατί ποτέ δε ξέρεις τι δουλειές και υποχρεώσεις μπορεί να έχει. Βέβαια αν απαντάει μόνο 1-2 μηνύματα τη μέρα τότε μάλλον δείχνει με τον τρόπο της ότι δεν ενδιαφέρεται.

Δες επίσης: Πότε το αθώο φλερτ θεωρείται απιστία;

Μίλα της σαν να μη γνωρίζεις τίποτα για εκείνη!

άντρας και γυναίκα μιλάνε από μηνύματα

Μπορεί να έχεις περάσει αμέτρητες ώρες χαζεύοντας το προφίλ της και έτσι να γνωρίζεις 2-3 πληροφορίες για εκείνη. Όμως επειδή βλέπεις μερικά στιγμιότυπα από τη ζωή της δε σημαίνει ότι ξέρεις τα βασικά για εκείνη. Έτσι λοιπόν μη διστάσεις να τη ρωτήσεις και να συζητήσεις μαζί της για πράγματα που έχει δείξει στα social media όπως για παράδειγμα ένα κατοικίδιο ή ένα ταξίδι που μπορεί να έκανε πρόσφατα.

Δες επίσης: 7 Λάθη στο φλερτ που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις!

Μην της πεις κάτι που δε θα της έλεγες και από κοντά!

ζευγάρι μιλάει μέσω κινητού

Η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων πολύ πιθανόν να σου δημιουργεί μια άνεση για να πεις παραπάνω πράγματα σε μια γυναίκα. Και αυτό γιατί έχεις τον χρόνο σου να σκεφτείς τι να απαντήσεις στα μηνύματα της. Όμως προσπάθησε να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και σε καμία περίπτωση να μην της πεις κάτι που δεν θα της έλεγες και από κοντά. Δεν έχει νόημα το να το παίζεις υπερβολικά cool από μηνύματα και μετά όταν βρεθείτε από κοντά να καταλάβει ότι είσαι διαφορετικός!

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις εν μέσω Καραντίνας!

Μετά από λίγο καιρό ζήτα της να βγείτε ραντεβού!

άντρας στο κινητό

Δες επίσης: 8 Tips για να την φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων!

Ο τελικός στόχος μιας διαδικτυακής επικοινωνίας είναι φυσικά το ραντεβού από κοντά. Αφού τη γνωρίσεις και καταλάβεις ότι πρόκειται για μια γυναίκα που σε ενδιαφέρει τότε μη διστάσεις να της προτείνεις ένα ρομαντικό πρώτο ραντεβού. Είναι καλό να περιμένεις 1-2 βδομάδες ή και παραπάνω αν αυτό την κάνει να νιώθει άνετα και μετά να βρεθείτε από κοντά. Έτσι θα νιώθετε και οι δύο πολύ πιο άνετοι και σίγουροι!

Related Posts