5 Λόγοι που σε απορρίπτουν οι γυναίκες!

by tzinav
άντρας προσφέρει λουλούδια γυναίκα κοιτάει αλλού

Μπορεί θεωρητικά να έχεις το “πακέτο” αλλά να συνεχίζουν να σε απορρίπτουν οι γυναίκες. Είναι αλήθεια ότι κάτι τέτοιο μπορεί να μειώνει την αυτοπεποίθηση σου και να σε ρίχνει ψυχολογικά. Ωστόσο, δε χρειάζεται να το παίρνεις κατάκαρδα μιας και μπορεί να φταίνε είτε παράγοντες που δε μπορείς να ελέγξεις είτε απλά να χρειάζεται να κάνεις μερικές τροποποιήσεις στην προσέγγιση σου.

Είναι αλήθεια ότι η απόρριψη δεν είναι κάτι εύκολο. Παρόλα αυτά μπορείς να περιορίσεις τις πιθανότητες να σου ρίξουν άκυρο αν μάθεις τους 5 συνήθεις λόγους που σε απορρίπτουν οι γυναίκες!

Γιατί σε απορρίπτουν οι γυναίκες!

 

1. Είναι δεσμευμένες

άντρας προσφέρει λουλούδια γυναίκα κοιτάει αλλού

Αν προσεγγίζεις συχνά γυναίκες που δεν είναι ελεύθερες αλλά βρίσκονται σε σχέση ή τους αρέσει κάποιος άλλος τότε είναι πολύ λογικό να σε απορρίπτουν. Ειδικά μάλιστα αν ξέρεις το status τους και επιμένεις να κάνεις κίνηση τότε πρέπει να είσαι έτοιμος για μια αρνητική απάντηση. Αν η κοπέλα που σου αρέσει λοιπόν ανήκει σε αυτή την κατηγορία τότε το πιθανότερο είναι ότι δε θα την καταφέρεις να σου πει το ναι.

Δες επίσης: Πως να πιάσεις κουβέντα με κάποια που σου αρέσει;

2. Δεν τις προσεγγίζεις με τον τρόπο που θα ήθελαν

γυναίκα σταματά άντρα

Πολλές φορές τα πράγματα κρίνονται από το ξεκίνημα τους. Έτσι, αν προσεγγίσεις μια κοπέλα με τρόπο που δε θα της αρέσει τότε μπορεί να σου ρίξει Χ απευθείας.  Αν για παράδειγμα είσαι απότομος ή την προσεγγίσεις κάνοντας επιθετικό χιούμορ είναι πιθανό η πρώτη αυτή εντύπωση να σε στιγματίσει και να μη θέλει να δει περισσότερα από εσένα. Καλό είναι λοιπόν πριν προβείς σε κινήσεις να προσπαθείς να γνωρίσεις την κάθε κοπέλα ώστε να προσαρμόσεις την προσέγγιση σου στο στυλ της.

3. Έχεις κακή φήμη- Γιατί σε απορρίπτουν οι γυναίκες

άντρας δύο γυναίκες σε απορρίπτουν οι γυναίκες

Το να έχεις τη φήμη του γυναικά σίγουρα δε σου κάνει καλό ακόμα κι αν έχεις τις καλύτερες προθέσεις. Πολλές γυναίκες θα επηρεαστούν από την κακή φήμη σου, ειδικά εκείνες που ψάχνουν κάτι σοβαρό. Βέβαια, είναι στο χέρι σου να μπορέσεις να τις κάνουν να ξεπεράσουν το κακό σου όνομα και να τους δείξεις ότι έχεις αυθεντικό ενδιαφέρον.

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι!

4. Δε τις ελκύεις

σκεπτική γυναίκα άντρας κοιτάει σε απορρίπτουν οι γυναίκες

Σίγουρα σου έχει συμβεί να έχεις απέναντι σου μια όμορφη γυναίκα, με ωραία προσωπικότητα αλλά παρόλα αυτά να μη σε ελκύει. Αντίστοιχα, είναι σίγουρο ότι κι εσύ δεν ελκύεις κάποιες γυναίκες ακόμα κι αν εσένα σου αρέσουν! Στην περίπτωση αυτή και πάλι δεν έχεις πολλά να κάνεις αφού δεν είναι ότι φταις κάπου, απλά δεν υπάρχει χημεία.

Δες επίσης: 6 Συμβουλές για εμφανίσεις που αρέσουν στις γυναίκες!

5. Σε βλέπουν φιλικά

αγόρι γυναίκα μιλάνε

Αν έχεις μπει στο γνωστό friendzone τότε τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα για εσένα! Το να σε βλέπει μόνο σαν φίλο είναι για τις γυναίκες ένας πολύ σημαντικός λόγος για να σε απορρίψουν. Αν και θέλει λεπτούς χειρισμούς, προσπάθησε να δείχνεις τις προθέσεις σου πριν φτάσετε σε επίπεδο φιλίας, χωρίς βέβαια να κάνεις βιαστικές και άκομψες κινήσεις.

Related Posts