ζευγάρι φλερτάρει

5 Tips για να γίνεις πιο χαρισματικός με τις γυναίκες!

by theman

Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που, χωρίς να καταβάλουν καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος. Είναι πιο ελκυστικοί, όχι λόγω συμβατικής φυσικής ομορφιάς. Έχουν κάτι το σαγηνευτικό, κάτι που “εκπέμπουν”! Ποιο είναι άραγε το μυστικό για να γίνεις χαρισματικός με τις γυναίκες;

Πώς μπορείς να έλκεις την προσοχή και να τραβάς το ενδιαφέρον των γύρω σου ανεξάρτητα από την εμφάνιση, την οικονομική ή την κοινωνική σου κατάσταση; Σήμερα θα σου αποκαλύψω τρόπους που αποδεδειγμένα σε καθιστούν πιο θελκτικό βάσει στοιχείων συμπεριφοράς που επηρεάζουν την ψυχολογία των γύρω σου!

Γίνε πιο ελκυστικός στις γυναίκες με απλές αλλαγές στη συμπεριφορά σου!

 

1. Χαμογέλα αληθινά για να μαγνητίσειςάντρας με αληθινό χαμόγελο

Είναι αλήθεια ότι είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθεις να κάνεις. Κανένας δε θέλει να είναι γύρω από ανθρώπους που είναι μες στην γκρίνια, ούτε καν για να κάνει φιλικά παρέα. Πολύ περισσότερο, οι γυναίκες.

Καμία γυναίκα δε θα προτιμήσει έναν σκυθρωπό άντρα είτε για να τον πλησιάσει αυτή, είτε για να δεχτεί να τη φλερτάρει εκείνος. Το να χαμογελάσεις αληθινά “σπάει” τον πάγο ακόμη και με την πιο “δύσκολη” ή απρόσιτη γυναίκα. Είναι αποδεδειγμένο μετά από πολλές έρευνες ότι πράγματι το χαμόγελο είναι κολλητικό!

Δες επίσης: 5 Συμπεριφορές που λατρεύουν οι γυναίκες σε έναν άντρα!

Το να χαμογελάσεις σε κάποιον αυθεντικά, τον κάνει να νιώθει χαρά και άνεση. Οι γυναίκες γίνονται πιο θετικές στην προσέγγιση από έναν τέτοιο άντρα. Ακόμη και σε κοινή παρέα να βρεθούν με έναν πρόσχαρο άντρα, είναι πιο πιθανό να τις “τραβήξει” αυτός, ακόμη κι αν δεν είναι ο πιο όμορφος σε σχέση με τους λοιπούς! Νιώθουν ό,τι νιώθεις. Τις μαγνητίζεις!

Ωστόσο, αν το χαμόγελό σου είναι ψεύτικο, έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Γίνεται αμέσως αντιληπτό από τον καθένα και δημιουργεί αμηχανία στον αποδέκτη!

2. Επαφή με τα μάτια που σε κάνει μοναδικόχαρισματικός άντρας επαφή μάτια

Για να γίνεις χαρισματικός με τις γυναίκες, θα πρέπει να αποκτήσεις την ικανότητα του να εστιάζεις στη γυναίκα την ώρα που επικοινωνείς μαζί της. Όταν, λοιπόν, θα ξεκινήσεις μια συζήτηση με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει, προσπάθησε να κρατάς συνεχή οπτική επαφή μαζί της.

Με αυτόν τον τρόπο, συγκεντρώνεις την προσοχή σου επάνω της. Εκείνη το αντιλαμβάνεται. Νιώθει εκείνη τη στιγμή ότι εξαφανίζονται όλοι και όλα γύρω σας και ότι είστε μόνο εσείς οι 2. Ότι για σένα είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Δες επίσης: Οδηγός savoir vivre για τον μοντέρνο άντρα!

Και αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο. Γιατί με αυτόν τον τρόπο αισθάνεται ότι ενδιαφέρεσαι αληθινά για εκείνη. Για αυτά που έχει να σου πει. Και αυτό λειτουργεί αμφίδρομα, γιατί έτσι επικεντρώνει και εκείνη το ενδιαφέρον της πάνω σου και, στα μάτια της, φαντάζεις μοναδικός, πιο χαρισματικός από όλους στον χώρο γύρω!

Αυτό, δε, συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό αν σκεφτείς ότι η πλειοψηφία του κόσμου δε δίνει ιδιαίτερη σημασία όταν του μιλάνε. Προσποιούνται ότι ακούνε, προσποιούνται ότι ενδιαφέρονται, σκεπτόμενοι ταυτόχρονα άλλα πράγματα. Αυτό γίνεται εμφανές κυρίως όταν σου κάνουν ερωτήσεις που αποδεικνύουν ότι τόση ώρα δεν άκουγαν λέξη! Το να είσαι χαρισματικός σημαίνει να δίνεις ειλικρινή προσοχή.

3. Καλή γλώσσα σώματος είναι ένδειξη δυναμισμούγλώσσα σώματος χαρισματικού άντρα

Η γλώσσα του σώματος είναι ολόκληρη επιστήμη!Κυριολεκτικά, έχουν διεξαχθεί χιλιάδες έρευνες σχετικά και έχουν γραφτεί άπειρα βιβλία που ερμηνεύουν τις κινήσεις του σώματός μας, ακόμη και όσες κάνουμε ασυναίσθητα ή υποσυνείδητα!

Μικρές αλλαγές στο πώς κινείσαι, λοιπόν, μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στο τί αέρα αποπνέεις στον απέναντι και στο αν δίνεις την εικόνα ενός δυναμικού άντρα. Ιδιαιτέρως ως προς τις γυναίκες, μάλιστα, οι οποίες παρατηρούν πολύ περισσότερο τις λεπτομέρειες αυτές σε σχέση με τους άντρες!

Η νούμερο 1 συμβουλή προς τη σωστή κατεύθυνση στη γλώσσα του σώματος είναι να σταματήσεις να κάνεις σπασμωδικές και νευρικές κινήσεις. Ακόμη κι αν σου βγαίνουν αυθόρμητα, πρέπει να μάθεις να “χαλιναγωγείς” το σώμα σου, αν σε ενδιαφέρει να φανείς χαρισματικός με τις γυναίκες!

Δες επίσης: 4 Τρόποι για να γίνεις πιο ήρεμος!

Οι χαρισματικοί άνθρωποι αποπνέοουν μια ηρεμία. Μία σιγουριά. Για να δώσεις αυτή την εικόνα, χαλάρωσε! Μην είσαι συνεχώς στην τσίτα. Η νευρικότητα και η αεικινησία στο σώμα σου, προβάλουν μια έντονη ανασφάλεια, η οποία μάλιστα μεταδίδεται και στον περίγυρό σου. Κάτσε με ίσια πλάτη, ψηλά το πηγούνι και κάτω τους ώμους.

Υποσυνείδητα, η γυναίκα που είναι αποδέκτης αυτής της εικόνας, συσχετίζει αυτά τα αρνητικά συναισθήματα με τη δική σου παρουσία στον χώρο. Αν, αντιθέτως, αποπνέεις άνεση, ηρεμία και αυτοπεποίθηση, αυτό θα συνδέσει με σένα και θα επιδιώκει να βρίσκεται γύρω σου για να το απολαμβάνει!

4. Στείλε θετική ενέργεια και ζεστασιά

άντρας με θετική ενέργεια

Υπάρχουν 2 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που όταν τους απευθύνεις τον λόγο νιώθεις ότι σε “στραγγίζουν” συναισθηματικά. Από την άλλη, υπάρχουν και όσοι σε γεμίζουν ενέργεια όποτε τους μιλάς. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι χαρισματικοί άνθρωποι!

Οι χαρισματικοί άνθρωποι είναι φορείς θετικής ενέργειας. Δεν γκρινιάζουν, δε μιζεριάζουν, δεν επικεντρώνονται στα αρνητικά στοιχεία κάθε συνθήκης. Αντιθέτως, βλέπουν τις θετικές πτυχές κάθε κατάστασης που θα προκύψει ή στην οποία θα βρεθούν.

Οι χαρισματικοί άνθρωποι αναγνωρίζουν τα καλά στοιχεία, τα εκτιμούν και τα εκθέτουν και στους γύρω τους. Δεν καταπιέζουν τα αισθήματά τους, ούτε όμως τα διατυμπανίζουν σε βαθμό που να γίνονται κουραστικοί ή επιδεικτικοί.

Δες επίσης: 6 Συμβουλές για να διατηρείς μια καλή ψυχολογία!

Για να γίνεις χαρισματικός με τις γυναίκες, πρέπει να προσπαθείς να ακτινοβολείς ζεστασιά και να κάνεις τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφα μαζί σου. Και αυτό είναι όμως αμοιβαίο! Όταν, δηλαδή, κάποιος σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, αντίστοιχα και εσύ θα τον κάνεις να νιώσει όμορφα, καθώς είναι αμφίδρομη και αλληλοεξαρτώμενη κατάσταση.

Αν θέλεις, παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο για να μάθεις περισσότερα!

Related Posts