άντρας γυναίκα πίνουν μπύρα βλέπουν ποδόσφαιρο σε βλέπει μόνο φιλικά

5 Σημαντικά σημάδια ότι σε βλέπει μόνο φιλικά!

by tzinav

Το να σε βάλει μια κοπέλα που σου αρέσει σε friend zone σίγουρα είναι αρκετά δυσάρεστο, ειδικά αν λάβεις υπόψιν σου ότι κάτι τέτοιο δύσκολα αλλάζει και μετατρέπεται σε ερωτικό ενδιαφέρον. Αν όμως δε μπορείς να διακρίνεις αν σε βλέπει μόνο φιλικά ή αν θα μπορούσε να τρέφει και άλλα αισθήματα τότε μπορείς να ψάξεις για μερικά σημάδια που το υποδηλώνουν.

Η λίστα παρακάτω θα σου αποκαλύψει μερικά πράγματα που μια γυναίκα κάνει συνήθως σε άντρες που τους θεωρεί φίλους της. Αν λοιπόν κι εσύ αμφιταλαντεύεσαι τότε πρέπει να δεις τα 5 σημάδια ότι σε βλέπει μόνο φιλικά!

Πως θα καταλάβεις αν σε βλέπει σαν φίλο!

 

1. Δεν την ενδιαφέρει η εμφάνιση της όταν βγαίνει μαζί σου

άντρας γυναίκα πίνουν μπύρα βλέπουν ποδόσφαιρο σε βλέπει μόνο φιλικά

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι περιποιημένες και όμορφες όταν βγαίνουν με κάποιον που τους αρέσει ερωτικά. Αν παρατηρείς λοιπόν ότι δεν την ενδιαφέρει η εξωτερική της εμφάνιση όταν βγαίνει μαζί σου τότε αυτό είναι ένα καμπανάκι. Φυσικά υπάρχουν κοπέλες που είναι χαλαρές αλλά αν παρατηρείς ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να την δεις ακόμα κι όταν είναι στα χειρότερα της τότε πήρες το μήνυμα!

Δες επίσης: Πως να δραπετεύσεις από το friend zone!

2. Αργεί να σου απαντήσει

γυναίκα αγνοεί κινητό σε βλέπει μόνο φιλικά

Αν της στέλνεις μήνυμα ή την παίρνεις τηλέφωνο κι εκείνη αργεί πολύ να επικοινωνήσει τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Συνήθως, όταν σε μια γυναίκα αρέσει κάποιος φροντίζει να του απαντάει σε ένα λογικό χρονικό διάστημα. Αν όμως σε βλέπει σαν φίλο τότε θεωρεί ότι θα δείξεις κατανόηση επομένως δεν είσαι προτεραιότητα της.

Δες επίσης: 13 Τρόποι να φλερτάρεις μια γυναίκα για να βγεις από το friendzone!

3. Καλεί και άλλους όταν έχετε κανονίσει μαζί

παρέα τραπέζι πίνει κρασί

Αν έχεις παρατηρήσει ότι η κοπέλα που σου αρέσει συχνά φέρνει μαζί της και άλλα άτομα όταν έχετε κανονίσει μαζί τότε είναι πιθανότατα σημάδι ότι σε βλέπει μόνο φιλικά. Κι αυτό γιατί αν της άρεσες ερωτικά δε θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να βρεθείτε οι δυο σας. Ειδικά μάλιστα αν παρατηρείς ότι επιδιώκει να σου γνωρίσει φίλες της ή ότι θέλει να της γνωρίσεις τους δικούς σου τότε μάλλον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη!

Δες επίσης: 6 Τρόποι για να γίνεις ακαταμάχητος στις γυναίκες!

4. Σου αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό της

κοπέλα αγόρι μιλάνε

Στις αρχές μιας γνωριμίας και όταν τα κίνητρα είναι ερωτικά τότε σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μια κοπέλα δε θα αποκαλύψει για να μη χάσει τη γοητεία της. Αν βλέπεις ότι σου ανοίγεται πολύ και σου μιλάει για πράγματα που μόνο φίλοι θα σου έλεγαν τότε αυτό συμβαίνει πιθανότατα επειδή για εκείνη είσαι φίλος!

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να την ξεπεράσεις μετά το χωρισμό!

5. Ο τρόπος που σε χαιρετάει υποδεικνύει αν σε βλέπει μόνο φιλικά

άντρας γυναίκα fist bump

Αν η κοπέλα που σου αρέσει σε χαιρετάει με fist bump τότε τα πράγματα δε δείχνουν να πηγαίνουν καλά! Μια κοπέλα που θέλει από εσένα κάτι ερωτικό θα προσέξει πολύ τη γλώσσα του σώματος ώστε να σου μεταδώσει την επιθυμία της. Και σίγουρα θα επιδιώξει μια πιο στενή επαφή στον χαιρετισμό όπως ένα φιλί ή μια αγκαλιά.

Related Posts